Aruba Central

ARUBA CENTRAL

 

Aruba Central tilbyder simpel, sikker og kosteffektiv overvågning og administration af dine Instant Aruba AP’er samt switche. Aruba Central har også avanceret funktionalitet som fx ’customizable’ gæste Wi-Fi, Aruba Clarity og Presence Analytic.

Aruba Central er en cloud-baseret management-løsning, der giver information omkring dit netværk i din virksomhed. Med Aruba Central kan du administrere dine Instant AP’er uanset hvor du befinder dig. Du kan rulle Wi-Fi, kablet og controller infrastruktur ud med den nye mobile app.

Med indbygget analytics får du indsigt i netværket og forretningen. Bruges Aruba Central til administration af dine Aruba instant access points, switche og branch controllere fra skyen – er du sikret 24/7 adgang.

 

Sikkert og tilgængeligt

Aruba Central er helt fra starten designet til skyen, for at sikre den højst mulige tilgængelighed og uforstyrret service.

  • Web-skalérbar arkitekturdesign giver responsiv performance – også når der er tale om store mængder data
  • Indbygget redundans på tværs af alle niveauer inklusiv clustering og distribution på tværs af adskillelige datacentre, sikrer stabilitet og tilgængelighed
  • HTTPS-forbindelse med autentificering ved brug af certifikater sikrer kommunikationen med Arubas produkter. For at sikre højeste niveau af beskyttelse, lagres certifikaterne i Trusted Platform Module (TPM) chips på Aruba hardwaren
  • Simpel opsætning af netværket

 

Det kan gøres ganske enkelt

Simplificér opsætningen af netværket og frigør it-ressourcer. Arubas Instant AP’er, switches og branch controllere afsendes til remote sites. De pakkes ud og tændes. Der er ikke brug for tekniske ressourcer. Så snart der er forbindelse til internettet, downloades konfigurationen og firmwaren automatisk fra Aruba Central.

Netværket er oppe og køre på få minutter. Du har altid netværket lige ved hånden med den nye Central mobile app til iOS. Du kan overvåge hele netværket, modtage notifikationer og provisionere AP’er, switche og branch controllere ved hjælp af simpel stregkodeskanning. Netværksadministration har aldrig været nemmere.

 

Vedligehold og administration af firmware

Du kan få et hurtigt overblik over netværkets helbredstilstand via det intuitive dashboard. Gå i dybden med få klik og få mere detaljeret information inden du går i gang med eventuel problemløsning.

 

Applikationsanalyse

Netværksperformance sikres og optimeres med intelligens på applikationsniveau og web URL-klassificering i det indbyggede AppRF dashboard. Data kan gemmes for evigt og rapporter baseret på historisk data kan dannes løbende og tilgodese både interne og eksterne compliance krav.

 

Analyse af tilstedeværelse

Få overblik over mobile brugeres tilstedeværelse på offentlige mødesteder og i butikker, med en enkel og sikker administration af gæsteadgangen i Aruba Central.

Du får flere forskellige muligheder for gæsteadgang:

  • Tillad anonym eller selvregistreret gæstelogin
  • Aktiver gæste-administratorer, såsom receptionister, eventkoordinatorer og andet personale, så de kan oprette midlertidige gæstekontoer
  • Brug Facebook, Google, Twitter og LinkedIn brugerlogins
  • Udnyt Facebook Wi-Fi hvis virksomheden har en Facebook virksomhedsside

 

Teknisk support inkluderet

Aruba Central har alt det, der kræves for at drive virksomhedens netværk, og tilbyder telefon og online support vedrørende alle tekniske problemstillinger med Aruba Central, Aruba Instant AP’er, switche og branch controllere.

Zero Touch Provisioning (ZTP) giver mulighed for hurtigt og præcist at konfigurere og implementere alle adgangsinfrastrukturer inden for et eller flere områder. En simpel, intuitiv mobilapp gør det muligt for alle medarbejdere – uanset teknisk kunnen – at udrulle en AP, switch eller SDBranch Gateway baseret på eksisterende skabeloner.

Aruba anerkendt som leder inden for branchen

Den store amerikanske rådgivningsvirksomhed, Gartner, har netop frigivet deres Magic Quadrant 2019 for kablet og trådløs LAN-infrastruktur. Her scorer Aruba endnu engang topkarakter på deres netværksteknologi.

Læs hvorfor Gartner har positioneret Aruba som den bedste leverandør.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.