Aruba ClearPass Policy Manager

ARUBA CLEARPASS POLICY MANAGER

 

En omfattende og skalerbar platform, der rækker ud over grænserne for traditionelle løsninger for sikker netværks adgangskontrol.

Aruba ClearPass Policy Manager er den mest avancerede platform til adgangskontrol, -sikkerhed og -styring for både kabel- og trådløse netværk.

Platformen giver rolle- og enhed-baseret kontrol og styring i forbindelse med netværksadgang for medarbejdere, underleverandører og gæster på tværs af alle typer netværk. Det er lige meget om der er tale om kabel-, trådløs- eller VPN- infrastruktur, eller om der er én eller flere netværksleverandører. ClearPass er uovertruffen som fundament for netværkssikkerhed i enhver organisation.

Systemet inkluderer ClearPass Exchange, som leverer bredere og bedre sikkerhedsdækning ved hjælp af integrering af firewalls, EMM og andre eksisterende løsninger. Exchange giver også mulighed for automatisering af trusselsbeskyttelse og arbejdsgange i sikkerheds- og it-systemer fra tredjepartsleverandører – processer som tidligere krævede at tilsidesætte tid og ressourcer fra it-afdelingen.

ClearPass understøtter desuden sikker, nem selvbetjening, som lader slutbrugere konfigurere deres egne enheder til brug i virksomheden (kendt som Bring Your Own Device eller BYOD) eller til at bruge virksomhedens netværk. Brugere af Aruba-løsninger kan desuden registrere AirPlay-, AirPrint-, DLNA, og UPnP-kompatible enheder til deling.

 

Features

  • Selvregistrering – indstillelig gæsteportal med intuitiv, nem loginproces.
  • Branding – logoer, billeder og reklame giver mulighed for at interagere med brugere og promovere virksomheden, dens mobile applikationer og specielle tilbud.
  • Automatiseret legitimationsproces – registreringsproces der kan levere godkendelsesoplysninger via SMS, e-mail eller print alt afhængig af virksomhedens sikkerhedskrav.
  • Optimeret til mobile enheder – adgangsportal med automatisk tilpasning til den type enhed, der anvendes.
  • Industriledende skalerbarhed – netværk på virksomhedsniveau, med højkapacitets gæstesystemer, der kan tilpasses enhver type organisation.
  • Sikker gæsteadgang – kryptering af login og netværkstrafik for offentlige/delte netværk.
  • Login via sociale medier – funktioner der gør det muligt for detailhandlere, virksomheder med store publikumsarealer og offentlige steder, at lade brugere anvende netværk (gratis) ved hjælp af deres profiler på sociale medier som Facebook eller Twitter, via registrering af brugernes demografiske data.
  • Integration af tredjepartsløsninger – indstillelige workflows via REST-baserede API’er leverer strømlinet registrering og mulighed for integration af betalingssystemer.

 

Avanceret rapportering, indsigt og notifikationer

Policy Manager inkluderer avancerede rapporteringsværktøjer, der kan arbejde med mange forskellige typer data. Informationer om godkendelser, profilerede enheder, data for gæster, enheder der er onboardet og endpoints tilstand kan alle tilgås og analyseres via et samlet dashboard, der inkluderer finmaskede, indstillelige advarselsfunktioner.

 

Avanceret policy management

Få mulighed for fuld synlighed og håndhævelse af sikkerhedspolitikker for kabel- og trådløse netværk med ClearPass. Organisationer kan implementere trådløse netværk via standardbaserede 802.1X-løsninger med robuste godkendelsesindstillinger. ClearPass kan samtidig skabe løsninger ud over 1X politikker for kabelnetværk via OnConnect.  Det er en glimrende løsning for organisationer, der ikke er klar til helt at overgå til fuld 802.1X og AAA-sikkerhedsdækning for hele deres kabelinfrastruktur.

ClearPass giver mulighed for en hybrid tilgang, der giver indsigt i alle enheders adgang til netværket, hvad end det drejer sig om computere, smartphones eller Internet of Things (IoT) enheder. CPPM autentificeringsmetoder kan samtidig bruges til at understøtte en række forskellige brugerscenarier. Det omfatter støtte til multifaktor autentificering baseret på eksempelvis logintider, positionstjek eller oprettelse af nye brugere/enheder. Indhold fra flere forskellige kilder, såsom Microsoft Active Directory, LDAP-kompatible mapper, ODBC-kompatible SQL- databaser, token servere og interne databaser, kan bruges på tværs af domæner i den samme sikkerhedspolitik til at sikre finmasket adgangskontrol.

Indholdet af data fra profilerede enheder giver it-afdelingen mulighed for at definere, hvilke enheder, der kan få adgang til kabel-, VPN-, eller trådløse netværk. Profilændringer for individuelle enheder kan dynamisk bruges til at ændre privilegier og tilladelser. For eksempel, hvis en bærbar computer på netværket vises som en printer, kan ClearPass sikkerhedspolitikker automatisk tilbagekalde – eller nægte enheden netværksadgang.

Aruba ClearPass Policy Manager

ClearPass Onboard kan levere automatiseret, sikker enhedskonfiguration af personlige enheder, lige meget om deres styresystem er Windows, Mac OS X, iOS, Android, Chromebook eller Ubuntu. Alle typer enheder kan konfigureres via en brugerdrevet, selvguidet portal. Nødvendige indstillinger for SSID’er, 802.1X og sikkerhedscertifikater bliver automatisk konfigureret på godkendte enheder.

 

Tjek enhedernes tilstand

ClearPass OnGuard kan udføre avanceret analyse af tilstanden for endpoints, der anvender trådløse-, kabel- og VPN forbindelser. OnGuards helbredstjek sikrer, at enheder og andre endpoints konstant lever op til organisationens sikkerhedskrav, og sikrer netværket mod potentielt skadelige enheder, allerede før de forbinder til netværket.

 

Hurtig, mobil forbindelse til kritiske applikationer

ClearPass Auto Sign-On gør det til en leg at få adgang til applikationer via mobile enheder. Så snart netværket godkender enheden, forbindes brugeren automatisk til virksomhedens applikationer. Single sign-on (SSO) funktioner kan integreres med Ping, Okta og andre identificeringsværktøjer for at forbedre brugeroplevelsen i forbindelse med SAML 2.0-baserede applikationer.

Aruba ClearPass Policy Manager

ClearPass guest

ClearPass Guest er en skalerbar, let anvendelig løsning til styring af gæsteadgang til netværket. Sikker, automatiseret gæsteadgang giver en bedre brugeroplevelse for både ansatte og besøgende, partnere og kunder, der kan tilgå trådløst og kablet netværk via enhver form for enheder. Selvregistrering og sponsoreret netværksadgang gør, at legitimationsoplysninger og forhåndsgodkendte adgangsprivilegier kan indstilles for specifikke gæster, hvad enten der er tale om et kort besøg eller et længerevarende ophold, uden at blive til en ekstra arbejdsbyrde for eksempelvis receptionister.

Når en bruger er registreret, kan legitimationsoplysninger sendes via SMS, e-mail eller i trykt form. Konti kan indstilles til automatisk at udløbe efter et bestemt antal timer eller dage.

 

Mange fordele

ClearPass Guest kører på ClearPass Policy Manager-platformen, der inkluderer værktøjer til genkendelse, autorisering, bogføring, profilering af enheder, rapportering og håndhævelse af sikkerhedspolitikker. Platformsarkitekturen kan skaleres gnidningsløst, mindsker redundans og unødvendige overlap samt inkluderer indstillelige styrings- og rapporteringsfunktioner, der dækker alle behov for håndhævelse af – og indsigt i sikkerhedspolitikker for medarbejdere og gæster.

Aruba anerkendt som leder inden for branchen

Den store amerikanske rådgivningsvirksomhed, Gartner, har netop frigivet deres Magic Quadrant 2019 for kablet og trådløs LAN-infrastruktur. Her scorer Aruba endnu engang topkarakter på deres netværksteknologi.

Læs hvorfor Gartner har positioneret Aruba som den bedste leverandør.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.