Best Partner Northern Europe 2018

Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company hædrede Datacon Enterprise Solutions A/S på årets Atmosphere konference i Kroatien.

Datacon Enterprise Solutions (DCES) er en af Europas ’top performing’ partnere, og vi fik anerkendelsen som ‘Best Partner Northern Europe’.

Atmosphere er Aruba’s største partner event med særlig fokus på enterprise mobility, cloud, BOYD og IoT. Alle vores deltagere blev præsenteret for de nyeste tendenser på markedet og fik indsigt i Aruba’s vision omkring ”smart spaces”.

Derud over havde vores Senior Solutions Architect, Kim Ejby Lorentzen, et indlæg på konferencen omkring vores løsningsdesign til Blox i København.

DCES har budt ind med mange spændende løsninger på netværk i løbet af året, og vi har vundet mange store sager. Vi har nogle af landets skarpeste arkitekter og vi er selvfølgelig meget glade for Aruba og HPEs store anerkendelse af vores arbejde.

DCES har tidligere modtaget HPEs anerkendelse i form af årets Ulv og innovator i 2017 og årets netværkspartner i 2016.

Årets Ulv er prisen for en exceptionel indsats i året der gik. Begrundelsen for tildelingen var, en partner med fokus på hele den samlede HPE forretning, med lysten til nye teknologier og platforme, samt fuld commitment på hele HPE platformen.

Bo Reggelsen modtog i 2017 prisen som ’Årets Innovator’. Han er den person der er kreativ, innovativ og vedholdende samt tænker ud af boksen.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.