Software-defined Branch

ARUBA INTRODUCER SOFTWARE-DEFINED BRANCH

 

Aruba har introduceret Software-defined Branch (SDB) – en gentænkning af, hvordan virksomheder og organisationer leverer kablet – og trådløs it-infrastruktur på tværs af hele organisationen.

SDB hjælper organisationer inden for detailhandel, event-industrien, sundhedssektoren og mange andre områder med at modernisere deres netværk og udnytte de mange muligheder, der ligger i nye teknologier som cloud, mobile enheder og Internet of Things (IoT).

 

Hjælp til den digital transformation

Virksomheder og organisationer gennemgår i disse tider en digital transformation. Målet er bedre at kunne imødekomme stigende konkurrence og nye krav fra brugere og kunder – herunder krav om hurtigere integration af nye tjenester og levering af en forbedret og sikker brugeroplevelse.

Alle har derfor brug for et samlet system, som kan give overblik, sænke it-administrationsomkostninger samt strømline udrulning og styring af nye enheder og netværk. SDB er designet med fokus på cloud-baseret it-administration og med målet om at forenkle implementering, konfiguration og styringen af hele netværket. Det sidste sker via Aruba Central Cloud Management Platformen, der leverer en samlet, overskuelig platform til styring og overvågning af trådløst, kablet og WAN-netværk, der forbedrer din evne til proaktivt at styre og fejlfinde på tværs af selv store, geografisk spredte organisationer.

Arubas omfattende portefølje af it-sikkerheds- og -analyseløsninger udgør den sidste grundsten, som beskytter it-systemer, genererer indsigt og gør det ligetil at implementere adgangs- og netværkspolitikker.

Aruba’s trådløse og kablede LAN-løsninger og -software er industriførende. De leverer problemfrit den ydeevne og pålidelighed, der kræves i moderne virksomhedsmiljøer. Indbyggede funktioner sikrer, at mobile – og IoT-enheder forbinder til de optimale access points uanset type enhed, applikationer eller forbindelsesmetode.

Branch Gateways (BG) gør det nemt for it-personalet at implementere og administrere kablede, trådløse og WAN-forbindelser. BG understøtter flere WAN-forbindelser, software-defineret rollebaseret håndhævelse af itsikkerhedspolitikker og kan definere de bedste ruter for internet- og datacenter-bestemt trafik.

Zero Touch Provisioning (ZTP) giver mulighed for hurtigt og præcist at konfigurere og implementere alle adgangsinfrastrukturer inden for et eller flere områder. En simpel, intuitiv mobilapp gør det muligt for alle medarbejdere – uanset teknisk kunnen – at udrulle en AP, switch eller SDBranch Gateway baseret på eksisterende skabeloner.

Software-defined Branch

Skalerbar, simpel cloud

For at forenkle fjernstyringen af hardware i geografisk spredte organisationer og virksomheder, anvender Aruba Central ét enkelt dashboard, der omfatter trådløse-og kablede netværk og WAN-infrastruktur samt trafikoptimeringsfunktioner og indbyggede fejlfindingsværktøjer.

Flere niveauer af it-administratorrettigheder hjælper med at distribuere arbejdsbyrden og lette styringen af netværk for organisationer og virksomheder. Det er nemt at oprette, styre synlighed, administrere hvem der kan se og foretage ændringer i hardware og tildele administratorrettigheder.

 

Integreret sikkerhed

It-afdelingers manglende muligheder for overvågning og styring af it-udstyr i filialer eller på fjernkontorer, skaber mange steder store hovedbrud. Historien viser, at der nogle steder tilsluttes eksempelvis IoT-enheder uden it-afdelingens viden eller godkendelse.

Andre steder anvender brugere uforvarende arbejdsgange, der omgår sikkerhedskontroller, og det kan være svært hurtigt at afkoble en enhed med uønsket adfærd. Arubas trådløse og kablede løsninger understøtter rollebaseret adgangssikkerhed, der muliggør dynamisk segmentering af enheder og trafik. BG’er indeholder en indbygget firewall, der beskytter filialen mod interne trusler ved hjælp af dyb pakkeinspektion (DPI), og Aruba Central kan bruges til at håndhæve web- og indholdsfiltreringsregler.

Dynamisk profilering af enheder giver adgangstilladelser i realtid og håndhævelse af it-sikkerhedspolitikker, med mulighed for integration af karantænefunktioner for enheder uden behov for fysisk interaktion og afkobling.

Aruba anerkendt som leder inden for branchen

Den store amerikanske rådgivningsvirksomhed, Gartner, har netop frigivet deres Magic Quadrant 2019 for kablet og trådløs LAN-infrastruktur. Her scorer Aruba endnu engang topkarakter på deres netværksteknologi.

Læs hvorfor Gartner har positioneret Aruba som den bedste leverandør.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.