Hyperconverged

HC380 integrerer storage, netværk og virtualiseringsværktøjer og kan administreres via HPE OneView. Resultatet er, at der med så lidt som fem klik kan oprettes og udrulles virtuelle maskiner (VM), der gør det til en leg at prioritere og provisionere it-ressourcer, så de udnyttes optimalt.

VM-AUTOMATEN

Du får en VM-automat i dit datacenter, som kan være med til at fremtidssikre din virksomhed. Den tredje alder på trapperne Ifølge en ny rapport fra den anerkendte analysevirksomhed Gartner befinder vi os på grænsen til en ny, tredje epoke for integrerede it-systemer.

Fra 2005 og næsten ti år frem dominerede blade servere, hvor flere ”blades” blev placeret i samme chassis. Blade servere er langsomt blevet udkonkurreret af hyperkonvergerede integrerede systemer (HCIS) til specifikke scenarier og brugssituationer. HCIS integrerer regnekraft, storage, netværk og virtualisering i samme enhed ved hjælp af software.

DER SKAL FART PÅ

Den tredje fase er nu så småt begyndt. Her er fokus på kontinuerlig udrulning af applikationer og services – ofte på mikroniveau – via HCIS platforme. Gartner regner med, at denne tilgang vil komme til at dominere de kommende ti års udvikling. Forskellen på den anden og tredje epoke er primært stigende fleksibilitet og fart. ”Den tredje fase vil levere dynamisk, kombinerbar it-infrastruktur ved også at tilbyde modulære og uaggregerede hardware i byggestensform. De vil kunne køre konstant, levere høj udnyttelsesgrad og give mulighed for løbende økonomisk optimering,” lyder det i Gartners rapport.

HC380 STAVER TIL FART

Gartner har i sin rapport identificeret en række områder, hvor virksomheder kan have udfordringer med at udnytte alle fordelene ved hyper-konvergeret infrastruktur.
De tæller blandt andet:

Virtualisering af servere kræver mange it-ressourcer i forbindelse med opsætning og konfiguration. HCIS-applikationer bliver ofte sat til at køre på eksisterende it-infrastruktur, hvilket forårsager system-konflikter og andre problemer. De fleste løsninger bliver optimeret til forudsigelige arbejdsbyrder og mindre komplekse applikationer.

Ressourcepuljer er ikke elastiske eller kombinerbare. Det er blandt andet i forbindelse med disse udfordringer, at HPEs HC380 og HC250 virkelig kommer til deres ret. Maskinerne har blandt andet følgende fordele:

  • Virtualisering er blevet simplificeret og strømlinet: Du kan udrulle en VM-maskine med bare 5 klik.
  • Nem integration: HPE’s HC380 og HC250 er ægte plug’n’play. De kan installeres og konfigureres på blot 15 minutter.
  • Nem vedligeholdelse: VM-maskinerne kan administreres med få klik, og det samme gælder for firmware og drivere. HC380 og HC250 leveres inklusiv kommende softwareopdateringer.
  • Mobil sikkerhed. HPE CH380 giver datamobilitet på tværs af systemer, i cloud-løsninger og på tværs af geografi. Omkostninger til ’Disaster Recovery’ er samtidig op til 62% lavere.

Fordelene tæller helt generelt at du kan reducere it-omkostninger, gøre det lettere at udrulle services og applikationer, samt nemmere at skalere it-løsninger

Bliv endnu klogere på hyperconvergence her. Samtidig kan du fortælle os, hvor langt du er med VM og hyperconvergence, så deltager du i lodtrækningen om 2 bio-billetter.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.