fbpx

John er løsningsfacilitator med fokus på forretningsudvikling og har mere end 20 års erfaring med datacentre, infrastruktur og strategisk it.

Datacons generelle kompetencer og offerings på high-end it-infrastruktur, HPE service, klienter etc., sammenholdt med Johns mange års erfaring i branchen, sikrer at vores kunder er i de bedst mulige hænder.

John har generelt fokus på at designe kundespecifikke løsning med velafprøvede fordele (Best-in-Class it-arkitektur samt Best Practice modeller).

John tydeliggør også gerne fordelene ved implementering af Datacon’s service-løsninger på HPE til danske Enterprise kunder. Datacon er en af to partnere der har mere end 20 års erfaring med administration, opdatering og gennemgang af HPEs servicekontrakter. Derud over er Datacon en af de skarpeste til world wide leveringer af pc’er og it-Infrastruktur – igen med et Best-in-Class setup.

Mange virksomheder er forskellige og har derved forskellige behov. For at sikre, at nye teknologier og løsninger bringes i øjenhøjde med et tvist af mange års erfaring, planlægger og afholder John gerne individuelle teknologidage – herunder står han for holdsammensætning af tekniske og forretningsmæssige presales ressourcer og eksperter – både interne og eksterne.

Med hensyn til leverandører og producenter, har John stærke relationer samt dyb kendskab til følgende brands: Hewlett Packard Enterprise, Aruba a Hewlett Packard Company, HP Inc., Lenovo, Cisco, Microsoft, Symantec, Citrix, VMware og mange, mange flere.

John kan kontaktes på telefon: 5180 0180, mail eller via LinkedIn.