Datacon Enterprise Solutions A/S

Datacon Enterprise Solutions A/S overtages pr. 1. juli 2019 af Danoffice IT ApS.

Datacon Enterprise Solutions (DCES) er pt. fortsat i kraftig ekspansion, senest med indgåelsen af SKI 50.03 aftalen om levering af server/storage til den offentlige sektor i Danmark.

For at sikre vækst og fremdrift er det besluttet at slå DCES og Danoffice sammen i en fælles virksomhed med ca. 1 mia. kroner i omsætning og ca. 120 medarbejdere.

Inden sammenlægningen var begge virksomheder meget stærke HP og HPE-partnere, hvilket vil blive yderligere styrket i fremtiden gennem fælles ressourcer.

Jan Misser fratræder som adm. direktør d. 1. juli 2019 og erstattes af Lars Baun, den nuværende adm. direktør i Danoffice. Selskabets adresse er fortsat i Allerød og al forretning sker fremover som hidtil udover at selskabet også har forretningsadresse i Svendborg.

Om Datacon Enterprise Solutions (DCES)

DCES har i over 3 årtier designet, installeret og driftet it-infrastrukturen for en lang række virksomheder.

Vi har nogle af landets dygtigste eksperter og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører! Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Vores fokus er at sammentænke it og forretning, så du og din virksomhed opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.