SKI-udbud

Fra 15. maj 2019 er Datacon Enterprise Solutions blevet udvalgt, som én af de 4 stor-leverandører til storage- og server-løsninger til stat, regioner og kommuner over 2 år – med mulighed for at forlænge aftalen med yderligere 2 år.

Salgs- og Marketingdirektør, Bo Reggelsen, udtaler:

”Datacon Enterprise Solutions har gennem tiden leveret it til en række udvalgte statslige og kommunale virksomheder. Vi glæder os til nu, at kunne betjene alle virksomheder under SKI-aftalen”. 

OM AFTALEN:

Det sker under rammeaftalen med navnet 50.03, der fremover vil være den eneste fællesoffentlige rammeaftale for servere og storage.

Det betyder, at de kommuner og regioner, der har tilsluttet sig aftalen, vil være forpligtet til at købe server- og storage-løsninger af en eller flere af de fire pågældende leverandører.

“Aftalen sikrer et bredt udvalg af relevante producenter samt et bredt og dybt sortiment inden for servere og storage. Helt konkret kan du købe produkter fra producenter som HPE, Lenovo, Dell-EMC, Cisco, Supermicro, Netapp, Fujitsu, Hitachi og en række andre producenter af servere, storage og relateret tilbehør,” lyder det fra SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice).

Aftalen omfatter blandt andet ydelser som:

  • Servere (rack-, blade- og towerservere)
  • Storage (DAS, NAS, SAN), båndstationer og –robotter
  • Tilbehør (heraf racks, kabling, strømforsyninger etc.)
  • Netværkskomponenter (til brug for implementering af server- og/eller storageløsninger)
  • Service- og supportaftaler
  • Software/licenser (heraf blandt andet virtualiseringssoftware, management software, overvågningssoftware etc.)
  • Løsninger (blandt andet software defined storage (SDS), converged infrastructure/hyperconverged infrastructure (CI/HCI)
  • Timebaserede ydelser

Rammeaftalens samlede værdi er på ca. 700 millioner kroner. Du kan se mere om aftalen på SKI’s hjemmeside her.

OM DATACON ENTERPRISE SOLUTIONS (DCES):

DCES har over 30 års erfaring med design, installation og drift af it-infrastruktur. Vi har nogle af landets dygtigste eksperter.

Vores fokus er at sammentænke it og forretning, så du og din virksomhed opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.