ISS kontrakt underskrives

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi sammen med Danoffice IT, har vundet en 3-årig kontrakt med ISS, hvor vi skal levere it-udstyr og tilhørende services.

 

Datacon Enterprise Solutions (DCES) blev opkøbt af Danoffice IT tidligere på året og med Danoffices’ logistiske kompetencer og DCES’ tekniske team, bringer vi samlet en meget høj værdi til aftalen.

 

Emmanuel Buyse, Vice President, Head of Supply Chain & Procument hos ISS fortæller om aftalen:

|

ISS har lige underskrevet en mangeårig kontrakt med Danoffice IT, som effektivt giver Danoffice status som en global primær leverandør inden for it hardware. Ved dette samarbejde opnår ISS værdi ved at samle alle indkøb gennem Danoffice IT’s ’one stop shop’, bedre leveringstider, et robust logistisk setup og økonomiske fordele. Baseret på et globalt udbud blandt mere end 10 deltagere, blev Danoffice IT udvalgt på baggrund af en solid kombination af forretningsbetingelser, SLA’er og kundereferencer. Vi kan ikke vente med at komme i gang med dette vigtige partnerskab.

Hos DCES og Danoffice IT glæder vi os ligeledes meget til at komme i gang med aftalen, og ser frem til at bevise vores kompetencer og løsninger til ISS.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.