Region Hovedstaden

Datacon Enterprise Solutions skal i 2019 være med til at forbedre og sikre netværket i Region Hovedstaden, landets største institution, med et langsigtet fokus på at inspirere til hvordan fremtiden kan blive endnu mere smart, effektiv og sikker. Aftalen løber over de næste fire år og lyder på 135 mio. kr.

Region Hovedstaden servicerer 1,8 mio. indbyggere og har blandt andet Danmarks største sygehusvæsen med 12 hospitaler. Det er en enorm arbejdsplads, hvor installationer kræver særlig koordinering og ekspertise, for at opretholde den nødvendige sikkerhed. Der findes mere end 230.000 netværksstik i regionen, så det er ikke en hvilken som helst tekniker, der bliver sat på opgaven med at foretage nye installationer.

Det er derfor en kompleks opgave Datacon Enterprise Solutions er kommet på, når de sammen med Michael Fischer, Sektionschef for CIMT, Region Hovedstadens it-afdeling, står for at styrke regionens netværk og tilhørende services for at sikre den nødvendige kapacitet, sikkerhed og tilgængelighed til at håndtere behovet for hurtig datahåndtering på tværs af regionen.

Datacon Enterprise Solutions har vundet opgaven på basis af en længerevarende udbudssag, og har i første omgang vundet retten til at levere en række innovative HPE Aruba netværksløsninger.

SIKKER HOSPITALSDRIFT REDDER LIV

Selvom en stærk netværksforbindelse er noget de fleste forstår at sætte pris på, er det i Region Hovedstaden en særlig alvorlig dagsorden, der stiller krav om stabil og sikker drift. Her handler det i sidste ende om menneskeliv.

”I Danmark har vi et komplekst sygehusvæsen og der er ikke plads til ’nedetid’ på et sygehus”, forklarer Michael Fischer og fortsætter: ”Det trådløse netværk skal være stærkt nok til at sikre fri bevægelighed og samtidig skabe en sikker og stabil forbindelse, så data ikke går tabt, selvom læger og sygeplejersker bevæger sig rundt på sygehuset, imens de indtaster informationer og behandler patienter.”

Datacon Enterprise Solutions er specialiseret i kompleks it-infrastruktur og er helt bevidste om, at denne her opgave mere end nogen anden kræver, at de kan se ind i fremtiden. Men det er præcis det, de er gode til.

Martin Schjørring, Senior Account Manager hos Datacon Enterprise Solutions, tilføjer: ”Vi skal bruge vores viden til at inspirere, så løsninger i dag, også er bæredygtige i morgen.”

Læs hele historien her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.