Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019

På HPE Global Partner Summit blev Datacon Enterprise Solutions anerkendt af HPE som Årets SMB Partner i Nordeuropa i 2019.

Vi er i disse dage med vores kunder til en af årets største it-begivenheder, HPE Discover i Las Vegas. Lige inden afholdes HPE Global Partner Summit, hvor Datacon Enterprise Solutions blev hædret af HPE som ’Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019′.

Datacon Enterprise Solutions (DCES) er en af Europas ’top performing’ partnere, hvorfor prisen er en anerkendelse af en enestående indsats og præstation. HPE anerkender partnere der har leveret en fremragende finansiel indsats, innovative løsninger og et meningsfuld forretningresultat i samarbejde med HPE.

 

HPE forklarer

|

With a laser focus on solutions and selling to the needs of their customers, this partner has grown their business year after year across the entire stack.

We go hand in hand with each other and have build and understanding of each other that is really paying off.

Vi er meget stolte af prisen og anerkendelsen fra HPE, og er rigtig glade for det store skulderklap til hele teamet.

Prisen markerer et sublimt år, og bekræfter vores høje kompetenceniveau inden for HPE’s produktportefølje og evne til at skabe gode resultater for vores kunder.

 

Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019

 

Hvem er Datacon Enterprise Solutions

N

Nogle af Danmarks bedste specialister

Vi har nogle af landets skarpeste eksperter og lægger vægt på at dygtiggøre og videreuddanne vores medarbejdere i de nye muligheder teknologien tilbyder, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område.

N

Vi er med jer hele vejen

Hos os har vi specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services. Via et stærkt partnernetværk tilbyder vi alt fra servere, storage, netværk, pc’er, printere, hosting og services i løsninger, der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

N

Din samarbejdspartner

Vi er ikke blot en it-leverandør, men din samarbejdspartner i dagligdagen, og du kan forvente en høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er. Vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse.

Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.