SKI-udbud 50.07

Fra 30. september 2019 er Datacon Enterprise Solutions blevet udvalgt, som én af de 5 storleverandører af netværksprodukter til stat, regioner og kommuner over 2 år – med mulighed for at forlænge aftalen med yderligere 2 år.

DATACON ENTERPRISE SOLUTIONS VINDER SKI 50.07

 

Vi er meget stolte og glade for at fortælle, at Datacon Enterprise Solutions (DCES) er blandt vinderne af godkendte leverandører på SKI 50.07.

Om aftalen:

SKI 50.07 er en fællesoffentlig rammeaftale for netværksprodukter. Det vil sige, at de kommuner og regioner, der har tilsluttet sig aftalen, vil være forpligtet til at købe netværksløsninger af en eller flere af de 5 pågældende leverandører.

Der er i alt 73 kommuner og 4 regioner der har valgt at tilslutte sig aftalen. Herudover vil en række øvrige offentlige kunder, eksempelvis universiteter og forsyningsselskaber, få mulighed for at anvende aftalen frivilligt uden forudgående tilslutning. Det betyder, at de kan bruge aftalen som en almindelig frivillig SKI-aftale.

Aftalen omfatter blandt andet ydelser som:

N

Routere

 

N

Wi-Fi

 

N

Switche

 

N

Brugervalideringsprodukter

 

N

Management af netværksprodukter

 

N

Tilbehør

 

N

Service og support

 

N

Timebaserede ydelser

 

SKI-udbud 50.07

Det vil være muligt både at købe enkelte produkter, tilbehør og samlede løsninger. Du kan se mere om aftalen på SKI’s hjemmeside her.

Vi glæder os meget til at komme i gang med aftalen og i endnu højere grad kunne bevise vores kompetencer og løsninger til det offentlige segment i Danmark.

Hvem er Datacon Enterprise Solutions

Datacon Enterprise Solutions har over 30 års med netværk og er Danmarks eneste Aruba Platinum Networking Partner – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den bedste rådgivning og konfigurere de rette løsninger.

Derfor blev vi i 2018 kåret som både Årets Aruba Partner i Danmark og Årets Aruba Partner i Nordeuropa.

DCES er certificeret Eliteleverandør til det offentlige, med kunder som Region Hovedstaden, Syddansk Universitet, Niels Bohr Instituttet, Vækstfonden samt leverandør på server/storage rammeaftalen, SKI 50.03.

Med tilgangen af SKI 50.07 kan vi nu levere løsninger til hele datacentret, der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

Årets Ulv

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.