Storage

Med købet konsoliderer HPE sin position som industriførende inden for højtydende flash storage løsninger til virksomheder og organisationer samt lederskab inden for Hybrid it.

FLASH SÆTTER TURBO PÅ VIRKSOMHEDEN

En teknologisk revolution skyller i disse tider ind over storage industrien. Fra en spæd start som specialiseret performance accelerator for nicheapplikationer er flash i dag den foretrukne storage form for mange virksomheder og organisationer. Populariteten skyldes blandt andet, at overgangen fra roterende diske til flash drev giver forretningsfordele for både it-afdelingen og resten af virksomheden.

HPE har længe været med i front, når det gælder flash og innovation inden for områder som automatisering af it, integreret beskyttelse af data og fleksible forbrugsmodeller. Det kan blandt andet ses i specifikationerne og funktionerne i HPE’s portefølje af 3PAR enterprise flash storage-løsninger. Opkøbet af Nimble Storage styrker yderligere HPE’s markedsposition og produktportefølje.

Siden grundlæggelsen i 2007 har Nimble Storage leveret løsninger, der har været kendetegnet af utrolig stabilitet, høj performance for applikationer og tilgængelighed til en uhørt lav pris. Bevæggrunden for opkøbet skal blandt andet ses i, at Nimble Storages produkter kan skabe merværdi for eksisterende og kommende kunder, og fordi der i samspil med 3PAR opstår synergier, der giver en industriførende lineup af flash optimerede løsninger til hybrid it. Med andre ord en ’best-in-class’ portefølje, der dækker hele markedet.

NIMBLE + HPE = FLASH TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

Nimble Storages produktportefølje er ideel til kunder med behov for avancerede flash-optimerede datatjenester, herunder all-flash, hybrid-flash, og multi-cloud support. Serverne understøttes af maskinlæringsbaseret predictive analytics og prismæssigt er fokus rettet mod små og mellemstore virksomheder.

”Nimble-købet bygger videre på vores strategi for at gøre Hybrid it simpelt gennem innovationer inden for softwaredefineret storage. Vores omfattende portefølje vil gøre det muligt for kunderne at sammensætte lige netop den storage-løsning, der passer til deres behov,” lyder det fra HPE.

FREMTIDEN

HPE lægger i forbindelse med opkøbet vægt på, at der er en klar strategi for kommende produkter til hybrid it. En strategi, hvor købet af Nimble passer perfekt med virksomheder og organisationers overgang fra traditionelle datacentre med solid state diske til det software-definerede, flash-drevne datacenter.

I den sammenhæng spiller InfoSight en central rolle via sin evne til give kunder mulighed for at overvåge og styre deres it-infrastruktur via cloud og analysere fordelingen af storage værktøjer som maskinlæring og predictive analytics. Det gør det muligt at simplificere og effektivisere storage, og giver en fundamentalt forbedret brugeroplevelse.

“Vores storage DNA har aldrig været stærkere, og vores erfaring med konstant at forbedre 3PAR’s evner og funktioner uden at sænke farten på innovation vil være nyttig i forbindelse med integrationen af Nimble. Vi er begejstrede over at byde Nimble velkommen til HPE-familien og tror på, at vi sammen vil være en stærkt kraft både i markedet og for vores kunder,” lyder det fra HPE.

Læs den seneste pressemeddelelse her

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.