Sikkerhed

Virksomhedernes netværk udvikler sig konstant på grund af organisatorisk vækst, nye lovgivningsmæssige krav og generel vækst i forventningerne fra forretningen. Resultatet kan nogle gange være bjerge af data fra sikkerhedsenheder, der ikke giver nogen form for synlighed eller historiske kontekst i forbindelse med identificering og bekæmpelse af dynamiske trusler. Med nutidens komplekse og hurtigt skiftende trusselsbillede, kan virksomheder risikere, at nye potentielle trusler forbliver skjulte i meget lang tid.

CTA giver virksomheden et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for. Gennem en dyb analyse af eksisterende og potentielle trusler, giver CTA virksomheder et grundlag for en klar vurdering af risici og et fundament for proaktive, prioriterede tiltag, som beskytter kritiske applikationer og aktiver, som personfølsomme data og forretningshemmeligheder.

Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP) giver dig et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for. Du får dybdegående informationer om dit netværks aktuelle tilstand, inklusiv sikkerhedstrusler, produktivitet og ydeevne.

CTAP er intuitivt og helt gratis.

De følgende tre netværksområder er dækket af CTAP:

  • Sikkerhed og trusselsforebyggelse
  • Brugerproduktivitet
  • Netværksbrug

ØJEBLIKKELIG SYNLIGHED, HURTIG REAKTION

Fortinet Security Fabric (FSF) kommer virkelig til sin ret, når det gælder reaktionstid på tværs af hele netværket i en samlet end-to-end beskyttelse mod cyberangreb og andre former for trusler mod netværkets sikkerhed. Implementering af Fortinet Enterprise Firewalls er det perfekte våben mod avancerede, vedholdende trusler, og FortiAnalyzer komplimenterer med øget synlighed og forbedrede sikkerhedsadvarsler, der både er handlingsrettede og automatiserede.

DET EKSTRA LAG AF FORSVAR

En konsolideret tilgang, der integrerer flere forskellige teknikker til trusselsidentificering og -vurdering, inklusiv et sandboxmiljø, som giver sikker mulighed for yderligere analyse, giver et nødvendigt ekstra lag af forsvar og lukker huller, der ellers nemt udnyttes af nye/hidtil ukendte avancerede trusler.

Datacon kan på få dage, ganske gratis, udføre en Cyber Threat Assessment af jeres netværk.

FÅ DYB INDSIGT I DIN SIKKERHED

Det normale scenarie ville være, at en af Datacons eksperter installerer FortiGate i dit netværk. Systemet sænker ikke gennemstrømningen af data, og har ingen målbar indflydelse på dit netværks drift eller performance. FortiGate indsamler løbende data, og bruger dem til at generere en risikorapport, der indeholder analyse af trafik, brugerproduktivitet, netværksudnyttelse og den generelle sikkerhedsrisiko.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.