3PAR Storage

FLASH I FULD FART MED HPE STORESERV 9000

 

HPE har lanceret en ny generation af 3PAR StoreServ 9000 Storage – en serie flash-arrayer, der konsoliderer arbejdsopgaver i forbindelse med primær storage. Hvad enten det drejer sig om filer, datablokke eller objekter, leverer StoreServ kompromis- løs ydeevne, skalerbarhed, tjenester og fleksibilitet.

HPE 3PAR StoreServ-serien bygger på den gennemprøvede HPE 3PAR-arkitektur, og er specielt velegnet til konsolidering i all-flash. Den leverer den ydeevne, enkelhed og fleksibilitet, der er nødvendig for at understøtte dit hybride it-miljø.

 

Fire hurtige fordele

Med HPE 3PAR StoreServ 9000 Storage kan din virksomhed:

√ Accelerere applikationer – Forudsigelig, høj performance giver fart på applikationerne. Desuden leverer StoreServ gnidningsløs datamobilitet mellem systemer og opdaterer storage og arbejdsbalancen mellem servere effektivt.

√ Konsolidere sikkert – Stabilitet og skalerbarhed i topklasse. Skær dit behov for storage med op til 75%. Maksimer udbyttet af din investering med hardware-accelereret, in-line de-duplikering, komprimering og delt kapacitet for adgang til blokke, filer og objekter.

√ Håndtere ethvert workload – Saml storage og få fleksibiliteten til at udrulle enhver form for dataservice. Få 99.9999% datatilgængelighed med sikret Quality of Service (QoS). StoreServ 9000 kan konsolidere blandede arbejdsbyrder på tværs af midrange-, all-flash- og high-end arrayer.

√ Reagere automatisk og hurtigere – Nem, automatiseret og hurtig opstart med 3PAR All-Inclusive Single-System Software. Reagér op til otte gange hurtigere på uforudsigelige skift i arbejdsbyrder. Saml styring af adgang til blokke, filer og objekter med selvoptimerende storage.

 

HPE StoreServ 9000

 

Fleks softwaremusklerne

Hewlett Packard Enterprise (HPE) leverer et bredt udvalg af software til HPE 3PAR 9000 StoreServ Storage. For at få det fulde indblik i de forskellige muligheder og hvordan de bedst kan hjælpe din virksomhed, anbefales det at kontakte en af Datacon Enterprise Solutions eksperter.

Nogle af højdepunkterne inkluderer:

  • HPE 3PAR Operating System Software
  • HPE 3PAR Operating System Software Suite leverer alt, som en virksomhed har behov for til hurtigt og effektivt at udrulle og implementere HPE StoreServ. Softwaren kombinerer avanceret virtualisering og simpel styring af storage, og er med som standard ved køb af StoreServ 9000.

 

Dertil kommer en række andre softwaresystemer, der blandt andet tæller:

  • HPE 3PAR Adaptive Optimization Software som forbedrer udnyttelsen af tilgængelig storage gennem omkostningsoptimeret storage.
  • HPE 3PAR Virtual Domains og HPE 3PAR Virtual Lock Software, hvormed du kan styre adgang til storage og levere robust storage-tjenester til forskellige applikationer og brugergrupper.

 

HPE 3PAR

 

HPE 3PAR Online Import

HPE 3PAR Online Import Software er det første “gør-det-selv” datamigreringsværktøj til storage-netværk på virksomhedsniveau. I modsætning til traditionelle blok-migreringsmetoder, giver HPE 3PAR Online Import Software dig mulighed for at overføre data-volumer fra HPE EVA Storage, EMC, Hitachi eller IBM Storage til HPE 3PAR StoreServ Storage-systemer online – uden behov for kompleks planlægning eller afhængighed af ekstra værktøjer.

 

HPE Recovery Manager Central

Beskyt dine forretningskritiske applikationer uden at sænke deres ydeevne ved hjælp af HPE Remote Manager Central  (RMC) Software. Med denne automatiserede software kan enkelheden og ydeevnen af lokale og eksterne snapshots  kombineres med pålidelig og omkostningseffektiv lagring af de-duplikerede sikkerhedskopier og beskytte alle applikations-data, der er lagret på HPE 3PAR-arrayer. Du kan genere så mange genoprettelsespunkter som du har behov for til VMware VM, MS SQL, Oracle mv.

 

Garanti

HPE 3PAR StoreServ 9000 kommer med tre års garanti for on-site respons. Garantien for alle HPE 3PAR StoreServ 9000 Storage solid state drev, er fem år med 24/7 on-site respons inden for fire timer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.