Simplivity

SimpliVity er en af de ledende spillere indenfor hyperkonvergeret (softwaredefineret) infrastruktur. Det hyperkonvergerede marked var i 2016 estimeret til at udgøre omkring 2.4 mia. USD, og forventes fremover at vokse med 25 procent årligt. Ved at sammensmelte HPEs ”best-in-class” infrastruktur, automatisering og cloud management software med SimpliVitys data management platform, vil vi fremadrettet kunne leverer markedets eneste ‘built-for-enterprise’ hyperkonvergerede løsning.

HPE udtaler: ”Købet udvider HPEs softwaredefinerede kapabilitet og passer perfekt med strategien og ønsket om, at gøre hybrid IT simpelt for kunderne. Flere og flere kunder kigger i dag på løsninger der kan give dem sikker, fleksibel, on-premises infrastruktur med med cloud lignende økonomi.”

SIMPLIVITY: LEDENDE INDEN FOR HYPERKONVERGERET INFRASTRUKTUR

Mange virksomheder har gamle it-installationer, der ikke er velegnet til nutiden cloud lignende services og on-demand applikationer. Moderne datamanagement platforme skal have simple og brugervenlige interfaces der giver personalet de værktøjer, der er nødvendige for nemt at udvikle, skalere og beskytte data. Et hyperkonvergeret system integrerer compute, storage og netværk i et prekonfigureret system, administreret via a en brugervenlig platform der ikke kræver specialister til opsætning og administration.

SimpliVity, er et privatejet selskab, grundlagt i 2009 med hovedkvater i Westborough, MA. SimpliVitys hyperkonvergerede infrastruktur er designet fra bunden til virksomheder, der har behov for on-premise infrastruktur med enterprise-class ydelse, databeskyttelse, driftsikkerhed og elasticitet med cloudlignende økonomi.

DEN TREDJE ALDER PÅ TRAPPERNE

Ifølge en ny rapport fra den anerkendte analysevirksomhed Gartner befinder vi os på grænsen til en ny, tredje epoke for integrerede it-systemer.

Fra 2005 og næsten ti år frem dominerede blade servere, hvor flere ”blades” blev placeret i samme chassis.

Blade servere er langsomt blevet udkonkurreret af hyperkonvergerede integrerede systemer (HCIS) til specifikke scenarier og brugssituationer. HCIS integrerer regnekraft, storage, netværk og virtualisering i samme enhed ved hjælp af software.

Den tredje fase er nu så småt begyndt. Her er fokus på kontinuerlig udrulning af applikationer og services via HCIS platforme. Gartner regner med, at denne tilgang vil komme til at dominere de kommende ti års udvikling.

Forskellen på den anden og tredje epoke er primært stigende fleksibilitet og fart.

”Den tredje fase vil levere dynamisk, kombinerbar it-infrastruktur ved også at tilbyde modulære og u-aggregerede hardware i byggestensform. De vil kunne køre konstant, levere høj udnyttelsesgrad og give mulighed for løbende økonomisk optimering,” lyder det i Gartners rapport. Læs artiklen i DC Magazine her

Softwaredefineret infrastruktur er hjertet af HPEs Hybrid IT strategi og opkøbet accelerere muligheden for, at leverer en moderne, multi-cloud, multi-IaaS platform, drevet af automatiseringssoftware og programmerbar infrastruktur.

Læs hele pressemeddelelsen fra HPE her.

HPE vil fortsat levere de eksisterende hyperkonvergerede produkter, HC 380 og HC 250.  For SimpliVity kunder og partnere vil der ikke være nogen forskel at mærke med det samme. HPE vil fortsætte med at supporterer eksisterende SimpliVity kunder og platforme.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.