HAR DU STYR PÅ DINE DATA?

Backup og datasikkerhed er vitalt for alle virksomheder. Data er livsnerven i de fleste virksomheder – og har du ikke styr på backup, eller mister du kritiske data, kan det have store omkostninger. Samtidig kræver backup typisk mellem 5 og 25 gange så meget plads som de primære drev. En anden stor udfordring, virksomhederne står overfor, er øget regulering og skærpet lovgivning.

Meget få virksomheder og organisationer har kunnet følge med, når det kommer til at opdatere og opgradere politikker og processer til databeskyttelse. Der hersker en generel opfattelse af, at data backup er komplekst, og ændringer vil medføre unødvendig risiko. Kort sagt: Det er for hårdt.

Backup as a Service (BaaS) betyder, at Datacon Enterprise Solutions håndterer virksomhedens backup. BaaS kan med fordel anvendes, når en virksomhed har vokset sig for stor til sit nuværende backup-setup, og står over for en omkostningstung opgradering af backup-hardware, eller mangler ressourcerne til vedligeholdelsen.

Outsourcing af backup og recovery til en ekstern udbyder kan også sikre, at data forbliver tilgængelige eller kan gendannes fra en ekstern kilde i tilfælde af angreb udefra, en strømafbrydelse eller længerevarende nedbrud af energiforsyningen til virksomhedens it-system. Få pålidelig og lettilgængelig adgang til en sikker backup med Datacon Enterprise Solutions.

Det er vigtigt at huske, at BaaS ikke er alt-eller-intet. Hvis din nuværende backup fungerer i nogle områder, men ikke i andre, så er der intet i vejen for at bibeholde din nuværende it-infrastruktur, hvor det virker.

BACKUP AS A SERVICE

  • Reducerer dit backup vindue med 90%
  • Giver fordelen ved single-step recovery
  • Øger båndbredden på netværket ved at deduplikere data inden overførsel
  • Øger eller reducerer backup kapacitet efter behov
  • Er en fleksibel strategi for backup
  • Giver sikkerhed for virksomhedens data

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.