HAR DU STYR PÅ DINE DATA?

Backup og datasikkerhed er vitalt for alle virksomheder. Data er livsnerven i de fleste virksomheder – og har du ikke styr på backup, eller mister du kritiske data, kan det have store omkostninger. Samtidig kræver backup typisk mellem 5 og 25 gange så meget plads som de primære drev. En anden stor udfordring, virksomhederne står overfor, er øget regulering og skærpet lovgivning.

Meget få virksomheder og organisationer har kunnet følge med, når det kommer til at opdatere og opgradere politikker og processer til databeskyttelse. Der hersker en generel opfattelse af, at data backup er komplekst, og ændringer vil medføre unødvendig risiko. Kort sagt: Det er for hårdt.

Backup as a Service (BaaS) betyder, at Datacon Enterprise Solutions håndterer virksomhedens backup. BaaS kan med fordel anvendes, når en virksomhed har vokset sig for stor til sit nuværende backup-setup, og står over for en omkostningstung opgradering af backup-hardware, eller mangler ressourcerne til vedligeholdelsen.

Outsourcing af backup og recovery til en ekstern udbyder kan også sikre, at data forbliver tilgængelige eller kan gendannes fra en ekstern kilde i tilfælde af angreb udefra, en strømafbrydelse eller længerevarende nedbrud af energiforsyningen til virksomhedens it-system. Få pålidelig og lettilgængelig adgang til en sikker backup med Datacon Enterprise Solutions.

Det er vigtigt at huske, at BaaS ikke er alt-eller-intet. Hvis din nuværende backup fungerer i nogle områder, men ikke i andre, så er der intet i vejen for at bibeholde din nuværende it-infrastruktur, hvor det virker.

BACKUP AS A SERVICE

  • Reducerer dit backup vindue med 90%
  • Giver fordelen ved single-step recovery
  • Øger båndbredden på netværket ved at deduplikere data inden overførsel
  • Øger eller reducerer backup kapacitet efter behov
  • Er en fleksibel strategi for backup
  • Giver sikkerhed for virksomhedens data

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Herudover er vi blandt andet også HP Partner First Platinum og Lenovo Platinum PC Partner.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo
HP Partner First Platinum logo
Lenovo Platinum PC Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.