Backup

BESKYT DINE DATA MED DCES BACKUP

 

Har du ikke styr på backup og mister du forretningskritiske data, kan det have store omkostninger. Derfor er backup og datasikkerhed vitalt. Backup beskytter din virksomhed mod tab af data. Kort og godt. Der er mange former for datatab, og ikke alle er lige kritiske. Men mange dage uden adgang til forretningssystemerne kan bringe din virksomhed i knæ – eller i værste fald til konkurs. Hvis ordrer ikke kan modtages eller behandles, går kunderne et andet sted hen.

 

HVORNÅR HAR DU BRUG FOR BACKUP?

Der kan opstå situationer hvor dine data bliver kompromitteret. Det kan eksempelvis være hvis du bliver udsat for virus, ransomware, eller hvis du skulle komme ud for en teknisk fejl i dit hardware. Det kunne også ske hvis moder natur viser sig fra sin værste side med lynnedslag eller oversvømmelse, eller I er udsat for indbrud.

Hos Datacon Enterprise Solutions er vi specialister i at finde og levere en sikker og rentabel backup-løsning til dig. Vi kan både levere alt hardware eller vi kan hoste det i vores eget datacenter.

 

Vi garanterer dig:

Minimering af nedetid i tilfælde af datanedbrud

Mere tid til at fokusere på dine egne strategiske initiativer

Databeskyttelse i verdensklasse

BACKUP-AS-A-SERVICE

  • Reducerer dit backup vindue med 90%
  • Giver fordelen ved single-step recovery
  • Øger båndbredden på netværket ved at deduplikere data inden overførsel
  • Øger eller reducerer backup kapacitet efter behov
  • Er en fleksibel strategi for backup
  • Giver sikkerhed for virksomhedens data

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

BaaS

Vi tilbyder dig Backup-as-a-Service. I stedet for at din it-afdeling udfører backup og skal bekymre sig om at vedligeholde og udskifte bånd eller harddiske, overdrager du denne type administrative opgaver til Datacon Enterprise Solutions.

Med DCES Backup-as-a-Service får din virksomhed et ekstra datacenter til en meget lav pris. Vi har bygningerne, sikkerheden, serverkraften og ressourcerne til at håndtere alt i forbindelse med backup. Vi fremtidssikrer din forretning ved at sikre og kryptere din virksomheds data.

DCES Backup sørger for at din virksomhed kan fortsætte med at køre, selv når uheldet er ude, og vi står til rådighed 24/7, 365 dage om året.

Med DCES Backup gemmer vi kopier af dine data i vores topbeskyttede datacenter, og hvis der er behov for det, kan vi gemme en ekstra kopi i vores sekundære datacenter. På den måde er dine virksomhedsdata altid beskyttet.

Du slipper samtidig for at reducere eller udvide din lagerplads i forbindelse med at behovet for datakapacitet løbende ændrer sig – du kan i stedet skalere op og ned på din aftale. Med en simpel og konkurrencedygtig prismodel, får du forudsigelige omkostninger hver måned og holder dine driftsomkostninger nede.

Vi:

√ Overvåger og administrerer din backup-løsning, samt står for problemhåndtering og sikring af dine data ved eventuelt opståede fejl

√ Giver dig løbende statusrapporter på din backup, så du kan se at din backup bliver lagret og beskyttet

√ Har en dansk support klar til at hjælpe dig hvis du får behov for at restore data

√ Står for at vedligeholde og opdatere din backup-løsning, så den altid er up-to-date

√ Tilbyder disaster recovery, så du hurtigt er oppe at køre igen hvis uheldet er ude

 

Læs mere om vores backup-løsninger as a Service i vores produktblad.

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.