fbpx

VI TAGER ANSVARET

Hos Datacon klarer vi gerne drift og overvågning af dit it-miljø og andre it-opgaver, du ønsker hjælp til. 24/7, 365 dage om året. Med en driftsaftale overtager Datacon det fulde ansvar for driften og overvågningen af dine servere – uanset om de fysisk står i din virksomhed, er hosted eller befinder sig i skyen. Din driftsaftale omfatter også vedligehold, overvågning og fejlrettelser. Kort sagt – vi holder konstant øje med, at det hele virker – til en fast, aftalt pris.

Du slipper for at spekulere på driftsforstyrrelser, nedetid og dyre uforudsete udgifter til it og lønninger. Aftalen fungerer som en forsikring. Og opstår der problemer, er omkostningerne til konsulenter også dækket ind. Med en driftsaftale får du automatisk de nyeste opdateringer, hurtig adgang til certificerede teknikere og systemkonsulenter – og et konstant højt sikkerhedsniveau.

 

FULD ADGANG TIL EN PROFESSIONEL IT-AFDELING

En ting er de økonomiske fordele ved en driftsaftale, noget andet er, at dine ansatte også skal føle sig trygge, når de har brug for support af en it-afdeling, der ikke sidder lige rundt om hjørnet.

Dén opgave er vi meget bevidste om. Selvom vi fysisk sidder et andet sted, tænker vi som interne it-medarbejdere. Vi ser verden gennem din virksomheds briller og følger altid en opgave helt til dørs – også selvom det indimellem kræver lidt ekstra. Du kan også vælge vores on-site service, hvis du foretrækker, at vi sidder fysisk hos dig.

TILPASSET DINE BEHOV

Driftsaftalen tilpasses din virksomheds behov. Sammen udvælger vi de områder, Datacon Enterprise Solutions skal være ansvarlig for.

Vi er altid parate til at hjælpe, uanset hvilke udfordringer din virksomhed står overfor. Vi har både kompetencer, der forstår sig på hele driften af din it-installation og kompetencer inden for Microsoft SQL, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics AX mv.

Du kan indgå en driftsaftale om Managed Services med Datacon Enterprise Solutions, hvor du selv beholder it-installationen eller en komplet løsning, hvor vi har ansvaret for både leverance, it-installation og drift.

Dennis Wøldike
Hostingchef

T: +45 26 33 70 23
Send en mail til Dennis

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.