Hosting

VI TAGER ANSVAR FOR DIN LØSNING

Hos Datacon Enterprise Solutions (DCES) er du i sikre hænder. Du får en fremtidssikret løsning, der bygger på de nyeste teknologier. Vi har fokus på høj oppetid, lavt strømforbrug og effektiv administration. Din løsning varetages af specialister med solid viden og mange års erfaring med it-infrastruktur, implementering, vedligeholdelse og drift. Vi tager ansvaret og sørger for, at din løsning altid kører efter best practices.

DCES Hosting er sikret mod blandt andet strømsvigt og linjebrud og kører redundant i to datacentre for at sikre høj tilgængelighed. Derudover er vi gearet til at levere bursting kapacitet. Det betyder, at du dynamisk og automatisk kan udvide din performance og kapacitet, når behovet opstår – og skrue ned på normalt niveau igen, når det passer dig. Du betaler dermed altid kun for dit reelle forbrug.

 

DEDIKERET SERVERMILJØ

Hosting er fleksibelt i forhold til din virksomheds skiftende behov og frigør ressourcer til at fokusere på kerneforretningen. Vores eksperter overtager ansvaret for din it-infrastruktur – herunder administration, provisionering, konfiguration og overvågning. Sammen definerer vi, hvilket setup der passer til din virksomheds størrelse og kompleksitet. Du kan overlade alle opgaver inden for drift og vedligeholdelse af servere til Datacon Enterprise Solutions.

Med hosting reducerer du omkostningerne, risiko og administration – og sikrer dig et it-miljø, der altid opfylder kravene til sikkerhed, performance og lovgivning. Du slipper for at bekymre dig om it-infrastrukturen og teknologierne bag, da du får et miljø som styres og overvåges af eksperter.

 

LEJ ELLER EJ

Du vælger selv, om du vil flytte dine servere til Datacon, leje serverplads i et af vores datacentre eller beholde din hardware hos dig selv. Du vælger også, om du selv vil administrere miljøet selv eller lade DCES stå for administration af servere, licenser, backup m.v. Uanset hvor meget administration, du overlader til os, er hele den underliggende it-infrastruktur overvåget døgnet rundt af Datacon. Det giver dig tryghed for, at et af de vigtigste grundlag for at drive og udvikle din forretning fungerer 24/7, 365 dage om året.

REVISORERKLÆRING EFTER REVISIONSSTANDARD ISAE 3402

Revisorerklæringen ISAE 3402 dokumenterer ordentlige it-forhold hos en virksomhed, og fungerer som bevis for, at man lever op til lovkrav og god it-skik. DCES’ revision er udført og udføres af Revi IT.

ISO 27001 COMPLIANCE

ISO/IEC 27001 er et international anerkendt best practice rammeværktøj til information security management system (ISMS).  Virksomheden får identificeret, analyseret og adresseret eventuelle sikkerhedsrisikoer og dermed indsættes de rette kontrolforanstaltninger for at reducere risikoen.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

MØD HOSTING-AFDELINGEN

Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører!

Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.