IT-INFRASTRUKTUR VARETAGET AF PROFESSIONELLE

Når du vælger Managed Services hos Datacon Enterprise Solutions, er du garanteret en løsning, der er tilpasset din virksomheds krav og behov. I samarbejde med dig analyserer og identificerer vi alle relevante krav og behov i forhold til din it-infrastruktur. Herefter udarbejder vi din optimale løsning for Managed Services og implementerer den hurtigt og effektivt.

Datacon Enterprise Solutions vil forvalte og være ansvarlig for at levere en bestemt type tjeneste som fx overvågning til jeres virksomheds it-infrastruktur og løse eventuelle problemer, enten proaktivt eller på bestilling. Vores løsninger strækker sig fra enkelte servere til meget komplekse løsninger. Vi kan håndtere den daglige drift og de bagvedliggende systemer og applikationer. Og du kan både få hjælp til dine daglige it-opgaver, problemer og projekter – og til implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, vedligeholdelse og meget mere.

For mange virksomheder, er det vigtigt at kunne budgettere med it-omkostningerne. Managed Services opkræves som oftest pr. måned, men arbejdet kan selvsagt også udføres efter regning. Det giver ro i sindet at vide, at it-infrastrukturen varetages af en professionel it-afdeling 365 dage om året – også under ferier – samt at kende omkostningerne på forhånd.

VI TILBYDER:

  • Overvågning af servere på OS-niveau
  • Overvågning af SAN
  • Overvågning af Microsoft Server software herunder Exchange, SharePoint, SQL etc.
  • Drift af servere med brugeradministration, vedligehold, event logs etc.
  • Patchning (firmware mv.) af fysisk udstyr og sikkerhedspatchning
  • Installation og vedligeholdelse af lokalt it-udstyr som pc’er og printere m.m.
  • Overvågning af fysisk udstyr
  • Klippekort til helpdesk opgaver

Dennis WøldikeDennis Wøldike
Hostingchef

T: +45 26 337 023
Send en mail til Dennis

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.
STÆRKE PARTNERE
Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark. Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger. Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.