Managed Services

IT-INFRASTRUKTUR VARETAGET AF PROFESSIONELLE

Når du vælger Managed Services hos Datacon Enterprise Solutions, er du garanteret en løsning, der er tilpasset din virksomheds krav og behov. I samarbejde med dig analyserer og identificerer vi alle relevante krav og behov i forhold til din it-infrastruktur. Herefter udarbejder vi din optimale løsning for Managed Services og implementerer den hurtigt og effektivt.

Datacon Enterprise Solutions vil forvalte og være ansvarlig for at levere en bestemt type tjeneste som fx overvågning til jeres virksomheds it-infrastruktur og løse eventuelle problemer, enten proaktivt eller på bestilling. Vores løsninger strækker sig fra enkelte servere til meget komplekse løsninger.

Vi kan håndtere den daglige drift og de bagvedliggende systemer og applikationer. Og du kan både få hjælp til dine daglige it-opgaver, problemer og projekter – og til implementering, sikkerhedsopdatering, overvågning, administration, vedligeholdelse og meget mere.

For mange virksomheder, er det vigtigt at kunne budgettere med it-omkostningerne. Managed Services opkræves som oftest pr. måned, men arbejdet kan selvsagt også udføres efter regning. Det giver ro i sindet at vide, at it-infrastrukturen varetages af en professionel it-afdeling 365 dage om året – også under ferier – samt at kende omkostningerne på forhånd.

 

MØD MANAGED SERVICES-AFDELINGEN

Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører!

Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

VI TILBYDER:

  • Overvågning af servere på OS-niveau
  • Overvågning af SAN
  • Overvågning af Microsoft Server software herunder Exchange, SharePoint, SQL etc.
  • Drift af servere med brugeradministration, vedligehold, event logs etc.
  • Patchning (firmware mv.) af fysisk udstyr og sikkerhedspatchning
  • Installation og vedligeholdelse af lokalt it-udstyr som pc’er og printere m.m.
  • Overvågning af fysisk udstyr
  • Klippekort til helpdesk opgaver

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.