Microsoft 365

MICROSOFT 365

Når du skifter til Office 365, handler det om mere end en succesfuld implementering. Det handler om tryghed. At vide, du er i gode hænder der sikrer glidende overgang i samtlige af migreringens faser. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed og undersøger jeres nuværende løsning, så vi sammen kan være på forkant overfor udfordringer, der ellers kunne opstå under migreringen.

 

FANTASTISK SUPPORT

Få personlig, nærværende og kompetent support fra vores team af Office 365 specialister. Vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål – både de små, de store og de komplekse. Minimér nedetid og sænk omkostningerne med hjælp fra Datacon Enterprise Solutions.

 

TILGÆNGELIGHED

Vores eksperter er tilgængelige og ivrige for at hjælpe med jeres 365 installation. Vi sikrer, at I kan fokusere på andre ting, der er vigtige for at bringe jeres virksomhed foran. Fjern risici og forhindringer, når virksomheden migrerer til Office 365. Som en bonus vil I opleve en simplificeret administration af Office 365 i dagligdagen. Udfordringer bliver løst hurtigere, og I får mere ud af Office 365 suiten.

 

DU HAR ALTID DEN SENESTE VERSION

Opdateringer sker automatisk i Office 365, så din virksomhed kan være sikker på altid at have de seneste versioner af de værktøjer, du kender. Det gælder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype & alle de andre applikationer, som følger med i Office365.

 

MERE VIDEN OG BEDRE RÅDGIVNING

Office 365 stiller krav til valget af samarbejdspartner. Med Datacon Enterprise Solutions får du en leverandør, der både har erfaring med hosting, housing og udrulning i skyen. Med dette brede erfaringsgrundlag har vi stort overblik over hvordan Office 365 & 3. parts programmer arbejder sammen, og kan på den måde sikre de rigtige løsninger for jer.

 

MØD MANAGED SERVICES-AFDELINGEN

Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører!

Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

DU FÅR:

  • Gennemgang af eksisterende miljø
  • Gnidningsfri overgang
  • Succesfuld migrering
  • Skræddersyet og fremtidssikret løsning
  • Brugersupport fra eksperter
  • Brugeruddannelse med let læselige vejledninger
  • En Microsoft CSP partner der kan stå for alle typer af licenser
  • Sikkerhed for, at I får mest muligt ud af jeres investering i Office 365

Palle GramPalle Gram
Salgschef New Bizz

T: +45 27 250 332
Send en mail til Palle

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.