DET HANDLER OM TRYGHED

Når du skifter til Office 365, handler det om mere end en succesfuld implementering. Det handler om tryghed. At vide, du er i gode hænder der sikrer glidende overgang i samtlige af migreringens faser. Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed og undersøger jeres nuværende løsning, så vi sammen kan være på forkant overfor udfordringer, der ellers kunne opstå under migreringen.

 

FANTASTISK SUPPORT

Få personlig, nærværende og kompetent support fra vores team af Office 365 specialister. Vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål – både de små, de store og de komplekse. Minimér nedetid og sænk omkostningerne med hjælp fra Datacon Enterprise Solutions.

 

TILGÆNGELIGHED

Vores eksperter er tilgængelige og ivrige for at hjælpe med jeres 365 installation. Vi sikrer, at I kan fokusere på andre ting, der er vigtige for at bringe jeres virksomhed foran. Fjern risici og forhindringer, når virksomheden migrerer til Office 365. Som en bonus vil I opleve en simplificeret administration af Office 365 i dagligdagen. Udfordringer bliver løst hurtigere, og I får mere ud af Office 365 suiten.

 

DU HAR ALTID DEN SENESTE VERSION

Opdateringer sker automatisk i Office 365, så din virksomhed kan være sikker på altid at have de seneste versioner af de værktøjer, du kender. Det gælder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype & alle de andre applikationer, som følger med i Office365.

 

MERE VIDEN OG BEDRE RÅDGIVNING

Office 365 stiller krav til valget af samarbejdspartner. Med Datacon Enterprise Solutions får du en leverandør, der både har erfaring med hosting, housing og udrulning i skyen. Med dette brede erfaringsgrundlag har vi stort overblik over hvordan Office 365 & 3. parts programmer arbejder sammen, og kan på den måde sikre de rigtige løsninger for jer.

DU FÅR:

  • Gennemgang af eksisterende miljø
  • Gnidningsfri overgang
  • Succesfuld migrering
  • Skræddersyet og fremtidssikret løsning
  • Brugersupport fra eksperter
  • Brugeruddannelse med let læselige vejledninger
  • En Microsoft CSP partner der kan stå for alle typer af licenser
  • Sikkerhed for, at I får mest muligt ud af jeres investering i Office 365

Palle GramPalle Gram
Salgschef New Bizz

T: +45 27 250 332
Send en mail til Palle

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Hvad enten du skal have nye pc’er og printere, en grønnere it-profil eller blot er nysgerrig efter at vide, hvad der rører sig på markedet for it-udstyr lige nu, så har vi svaret.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.