SIKKERHED ER EN FORUDSÆTNING FOR VIRKSOMHEDENS DRIFT

Langt fra alle virksomheder kan sige, at de har fuld indsigt i, hvordan applikationer (traditionelle og web-baserede) farer rundt i netværket. Det samme gælder for trafikken af data, der ryger ind og ud af virksomheden. Samtidig oplever mange, at it-sikkerhed skaber flaskehalse. Cloud, Big Data og øget brug af mobile webløsninger sætter højere krav om hurtigere dataoverførsel, og skaber situationer, hvor det ender med et valg mellem sikkerhed og fart.

Daglige trusler i form af Dos angreb, nye vira og malware dukker op i virksomhedernes mailbokse og i virksomhedernes it-installation. Disse angreb koster oftest meget dyrt og sikkerhed er derfor en forudsætning for virksomhedens drift og overlevelse.

Datacon Enterprise Solutions har sikkerheds- og netværkseksperter der designer, installerer, vedligeholder og opdaterer jeres sikkerhedsløsninger. I slipper for bekymringerne i en tid, hvor vi konstant rammes af mange forskellige former for angreb og I kan derved fokusere på jeres kerneforretning.

HVORDAN GØR VI?

Vi bruger værktøjer, der kan give et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for.

Vi analyserer eksisterende og potentielle trusler og laver en risikovurdering, der danner fundamentet for proaktive og prioriterede tiltag, i forhold til beskyttelse af kritiske applikationer og aktiver, herunder personfølsomme data og forretningshemmeligheder.

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.
STÆRKE PARTNERE
Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.