Sikkerhed-as-a-Service

SIKKERHED ER EN FORUDSÆTNING FOR VIRKSOMHEDENS DRIFT

Langt fra alle virksomheder kan sige, at de har fuld indsigt i, hvordan applikationer (traditionelle og web-baserede) farer rundt i netværket. Det samme gælder for trafikken af data, der ryger ind og ud af virksomheden. Samtidig oplever mange, at it-sikkerhed skaber flaskehalse. Cloud, Big Data og øget brug af mobile webløsninger sætter højere krav om hurtigere dataoverførsel, og skaber situationer, hvor det ender med et valg mellem sikkerhed og fart.

Daglige trusler i form af Dos angreb, nye vira og malware dukker op i virksomhedernes mailbokse og i virksomhedernes it-installation. Disse angreb koster oftest meget dyrt og sikkerhed er derfor en forudsætning for virksomhedens drift og overlevelse.

Datacon Enterprise Solutions har sikkerheds- og netværkseksperter der designer, installerer, vedligeholder og opdaterer jeres sikkerhedsløsninger. I slipper for bekymringerne i en tid, hvor vi konstant rammes af mange forskellige former for angreb og I kan derved fokusere på jeres kerneforretning.

 

MØD MANAGED SERVICES-AFDELINGEN

Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører!

Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

HVORDAN GØR VI?

Vi bruger værktøjer, der kan give et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for.

Vi analyserer eksisterende og potentielle trusler og laver en risikovurdering, der danner fundamentet for proaktive og prioriterede tiltag, i forhold til beskyttelse af kritiske applikationer og aktiver, herunder personfølsomme data og forretningshemmeligheder.

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.