KRAVENE TIL MODERNE NETVÆRK UDVIKLER SIG EKSPLOSIVT

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at de fleste på arbejdsmarkedet er mobile og stiller høje krav til deres omgivelser. Alle forventer ubegrænset og uforstyrret adgang til netværket – uanset hvor de befinder sig. Det sætter nye krav til it-organisationen og netværksleverandøren.

 

VI TAGER ANSVARET

De fleste virksomheders trådløse LAN netværk (WLAN) er i dag næsten som selvstændige teleselskaber, der leverer mobiltjenester til mange forskellige slags brugere og enheder, der er geografisk spredt. Det bringer it-organisationer ansigt til ansigt med nogle store udfordringer, såsom mangel på interne ressourcer og knowhow, der kræves, for at designe, implementere, administrere og sikre højt ydende netværk.

Det giver rigtig god mening, at vælge en ekstern netværksleverandør til at overtage hele Wi-Fi netværket, da det kan eliminere behovet for specifikke netværkseksperter i virksomheden, sænke omkostninger forbundet med vedligehold og opgraderinger samt give en konstant og forudsigelig omkostning når et gælder det trådløse netværk.

 

TIDSSVARENDE OG FORUDSIGELIGT

Wireless as a Service er en løsning hvor Datacon Enterprise Solutions (DCES) erstatter eller supplerer virksomhedens nuværende netværksadgang. DCES leverer, administrerer og drifter hele den trådløse it-infrastruktur. Vi kan levere en overlegen løsning uden U-vendinger, flaskehalse eller single point of failure. Dit netværk og dine medarbejdere vil opleve markant stigende ydeevne og pålidelighed.

WaaS-løsningen giver dig et let administrerbart, højkvalitets trådløst netværk, uden at virksomheden skal ansætte netværksingeniører eller investere i dyr infrastruktur. Alt sammen for et mindre månedligt gebyr. Du skal alene specificere de services og interfaces du ønsker og de sikkerhedspolitikker du vil have implementeret – så sørger vi for resten.

FORDELE

 • Reduceret antal af specialister in-house
 • Centraliseret trådløs netværksstyring
 • Automatiske rapporteringsløsninger
 • Øget fleksibilitet
 • Hurtigere omstilling og opgradering
 • Lavere og forudsigelige it-omkostninger
 • Flere optioner for månedlige og årlige betalingsordninger
 • Minimale omkostninger forbundet med setup
 • Udrulning på få timer
 • Dedikeret it-serviceafdeling
 • Mulighed for 24/7 service

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

DET SIGER VORES KUNDER
Arbejdsgangen omkring breve er minimeret med halvanden måned. Dette er et led i at optimere på den service, vi leverer, så vi kan frigøre ressourcer til at skabe loyalitet, fastholde og hverve kunder.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Hvad enten du skal have nye pc’er og printere, en grønnere it-profil eller blot er nysgerrig efter at vide, hvad der rører sig på markedet for it-udstyr lige nu, så har vi svaret.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.