Wireless-as-a-Service

KRAVENE TIL MODERNE NETVÆRK UDVIKLER SIG EKSPLOSIVT

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at de fleste på arbejdsmarkedet er mobile og stiller høje krav til deres omgivelser. Alle forventer ubegrænset og uforstyrret adgang til netværket – uanset hvor de befinder sig. Det sætter nye krav til it-organisationen og netværksleverandøren.

 

VI TAGER ANSVARET

De fleste virksomheders trådløse LAN netværk (WLAN) er i dag næsten som selvstændige teleselskaber, der leverer mobiltjenester til mange forskellige slags brugere og enheder, der er geografisk spredt. Det bringer it-organisationer ansigt til ansigt med nogle store udfordringer, såsom mangel på interne ressourcer og knowhow, der kræves, for at designe, implementere, administrere og sikre højt ydende netværk.

Det giver rigtig god mening, at vælge en ekstern netværksleverandør til at overtage hele Wi-Fi netværket, da det kan eliminere behovet for specifikke netværkseksperter i virksomheden, sænke omkostninger forbundet med vedligehold og opgraderinger samt give en konstant og forudsigelig omkostning når et gælder det trådløse netværk.

 

TIDSSVARENDE OG FORUDSIGELIGT

Wireless as a Service er en løsning hvor Datacon Enterprise Solutions (DCES) erstatter eller supplerer virksomhedens nuværende netværksadgang. DCES leverer, administrerer og drifter hele den trådløse it-infrastruktur. Vi kan levere en overlegen løsning uden U-vendinger, flaskehalse eller single point of failure. Dit netværk og dine medarbejdere vil opleve markant stigende ydeevne og pålidelighed.

WaaS-løsningen giver dig et let administrerbart, højkvalitets trådløst netværk, uden at virksomheden skal ansætte netværksingeniører eller investere i dyr infrastruktur. Alt sammen for et mindre månedligt gebyr. Du skal alene specificere de services og interfaces du ønsker og de sikkerhedspolitikker du vil have implementeret – så sørger vi for resten.

 

MØD MANAGED SERVICES-AFDELINGEN

Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder og er i dag en af branchens mest kompetente it-leverandører!

Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

FORDELE

 • Reduceret antal af specialister in-house
 • Centraliseret trådløs netværksstyring
 • Automatiske rapporteringsløsninger
 • Øget fleksibilitet
 • Hurtigere omstilling og opgradering
 • Lavere og forudsigelige it-omkostninger
 • Flere optioner for månedlige og årlige betalingsordninger
 • Minimale omkostninger forbundet med setup
 • Udrulning på få timer
 • Dedikeret it-serviceafdeling
 • Mulighed for 24/7 service

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Herudover er vi blandt andet også HP Partner First Platinum og Lenovo Platinum PC Partner. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo
HP Partner First Platinum logo
Lenovo Platinum PC Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.