HPE InfoSight AI

HPE INFOSIGHT AI TIL DIT HYBRID CLOUD-MILJØ

Brug AI til at forenkle operationelle opgaver – og udnyt dine datas fulde potentiale

Din virksomhed har ikke råd til forstyrrelser eller forsinkelser i den daglige drift. Der er intet du hellere vil end at bruge mindre tid på at styre og overvåge din it-infrastruktur. Desværre fører stigende kompleksitet ofte til uforudsete problemer, og dage, aftener og hele weekender går med at holde infrastrukturen ved lige.

Du vil tage virksomheden til det næste niveau, men it-infrastrukturen holder dig tilbage med en endeløs gentagelse af fejl-fix-fintuning  – og så forfra. Det er i stigende grad en vigtig og kompleks opgave at holde styr på it-infrastrukturen og du må sande, at udfordringen ikke kan løses manuelt. Du bliver med at stille dig selv spørgsmål som:

  • Hvordan kan jeg sikre uforstyrret adgang til mine applikationer?
  • Hvordan kan jeg optimere mine konstant skiftende arbejdsopgaver og ressourcebehov?
  • Hvordan kan jeg tune min it-infrastruktur og få bedre performance?
  • Hvordan kan jeg stoppe reaktiv fejludbedring?

 

Der har ikke tidligere været et godt svar på de spørgsmål, men det er der nu. Det hedder HPE InfoSight.

 

Data er fundamentet for kunstig intelligens (AI)

HPE har i et årti ført an i det nye dataparadigme, hvor systemer designes med sensorer indbygget på tværs af it-infrastrukturstakken. Billioner af datapunkter er blevet indsamlet og bruges som drivkraften i HPE’s AI-motor, InfoSight. Takket være de mange data kan både nye og eksisterende kunder drage fordel af InfoSights AI-drevne indsigt og optimere deres it-infrastruktur.

 

HPE InfoSight – til din hybride cloud-verden

HPE InfoSight er den bedste løsning til at identificere belastninger forbundet med den daglige overvågning og kan derved hjælpe med styring af it-infrastruktur. HPE InfoSight  bruger cloud-baseret Machine Learning som grundlaget for global indsigt i infrastrukturens status og sundhedstilstand – alt sammen samlet i én brugergrænseflade. HPE InfoSight forudser og forhindrer problemer på tværs af it-infrastrukturstakken og sikrer optimal ydelse og ressourceudnyttelse. HPE InfoSight analyserer og sammenligner kontinuerligt data fra millioner af sensorer, som giver alle kunder fælles fordele ved at gøre deres systemer smartere og mere pålidelige.

Her er, hvad du blandt andet får ud af at lade HPE InfoSight overvåge din it-infrastruktur 24x7:

 

HPE InfoSight AI

 

Forudsigende og automatisk support

Få en supportoplevelse

HPE InfoSight omdanner support til en oplevelse, der er fri for den hovedpine og de frustrationer, der ellers plejer at være kendetegnende. Til tider har support måske føltes som et nødvendigt onde, som traditionelt er foregået, efter at fejl allerede har fundet sted og krævet flere supportkald, mangelfulde spørgsmål og overførsel af logfiler.

 

Problemer forudses og forebygges

HPE InfoSight sætter fokus på forebyggelse. Systemet bruger predictive analytics til at forudse, forhindre og automatisk løse problemer fra storage til virtuelle maskiner (VM’er), før de kan påvirke din virksomheds ydeevne. Hundredvis af data signaturer lige fra tilgængelighed, ydeevne, sikkerhed, kapacitet til databeskyttelse overvåges løbende i alle systemer på tværs af den installerede base.

Hvis et problem identificeres ét sted, kan HPE InfoSight lynhurtigt lære at forudsige, om et lignende problem kan opstå for andre brugere eller virksomheder og tage forebyggende skridt, som forhindrer problemet i at opstå hos andre brugere.

 

HPE InfoSight AI

 

Farvel til de mange support niveauer

Predictive analytics fjerner behovet for flere niveauer af it-support. HPE Nimble Storage har elimineret behovet for Level 1 og 2-support, fordi 86% af alle problemer  simpelthen  Så i de få situationer, hvor du har behov for support, kan du gå direkte til Level 3.

 

Find problemets kerne

HPE InfoSight har allerede informationer om dit it-miljø, så selv de mest komplekse problemer løses lynhurtigt. Fjern gentagne problemer og behovet for at sende logfiler i en og samme vending.

 

HPE kontakter dig

Hvis HPE InfoSight identificerer et problem, der ikke kan løses automatisk, kan HPEs supportingeniører proaktivt undersøge situationen og kontakte dig med løsningen – selv hvis problemet findes uden for storage.

 

AI-drevet styring

Se fremad

HPE InfoSight fortæller dig, hvordan du kan optimere performance og ressourceudnyttelser samt planlægge for fremtiden. Den cloud-baserede portal gør det nemt at udnytte dets mange muligheder.

 

HPE InfoSight AI

 

Se det andre ikke kan

Du får en samlet oversigt over din infrastrukturs tilstand. I komplekse, virtuelle it-miljøer kan cross-stack-analyse automatisk udpege unormal performance mellem storage og VM’er og uudnyttede virtuelle ressourcer.

 

Få mere ud af dine ressourcer

HPE InfoSight hjælper med at automatisere justering, giver svar  på spørgsmål og automatiske anbefalinger. Systemet identificerer automatisk muligheder for at forbedre ydeevnen og optimere ressourceudnyttelsen og leverer klare anbefalinger på tværs af stakken helt op til VM-niveau. HPE InfoSight er på forkant med udviklingen inden for cross-stack-analyse og kan optimere VM-ydeevne. Blandt andet gennem diagnosticering, og derved finde årsagen til flaskehalse og komme med anbefalinger til udbedringer.

 

Planlægning af ny infrastruktur

HPE InfoSight forenkler it-infrastrukturens livscyklus fra planlægning til udvidelse. HPE InfoSight planlægger ny infrastruktur ved at simulere flere hvad-hvis scenarier ved hjælp af forskellige indlæringsmodeller. Det forudsiger præcist kapacitet, ydeevne og båndbreddebehov ved specifikke opgraderinger. HPE InfoSight optimerer arbejdsbelastning baseret på simulerede scenarier for at forudsige ydeevne og kapacitet i en matrix, og hvordan belastninger påvirker andre systemer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.