HPE OneView 5.0

HPE ONEVIEW 5.0

 

HPE OneView 5.0 simplificerer management af firmware compliance og giver dig nye softwaredefinerede funktioner, der automatiserer administrationen af dit datacenter.

 

Nutidens enterprise DevOps og digitale forretningsstrategier påvirker frekvensen og hastigheden, hvormed it skal provisionere infrastrukturen, konfigurere og implementere. Virksomheder, der traditionelt set har lavet kode og opdateringer en eller to gange om året for hver produktionsapplikation, distribuerer nu en ny kode månedligt, ugentligt eller endnu oftere. Hybrid cloud-strategier gør, at workloads migreres fra én platform til en anden efter behov og nye infrastrukturteknologier, som eksempelvis containers, er blot med til at understrege denne trend.

For at kunne følge med de hurtigt stigende krav til leverance higer infrastrukturadministratorer efter at kunne forenkle driften, forbedre integrationer på tværs af management processer og – værktøjer, samt at få flere samlede og automatiserede managementstrategier, der kan bidrage til at arbejde mere effektivt.

HPE OneView er en samlet infrastruktur management-platform, der er designet til at adressere disse operationelle udfordringer. Kunderne får mulighed for at strømline kompleks life-cycle management og udvikling samt levering af applikationer på tværs af netværk, servere, storage og composable infrastruktur, inkl. HPE Synergy; HPE ProLiant BL, DL og ML; HPE Apollo; HPE Superdome X-systemer; og HPE 3PAR StoreServ og HPE StoreVirtual VSAstorage.

Ved at levere en konsistent management-platform til konfiguration og provisionering af en lang række ressourcer, kan HPE OneView forbedre den operationelle produktivitet og business agility markant. It-administratorer kan, med andre ord, transformere deres it-infrastruktur med softwaredefineret automatisering ved hjælp af HPE OneView.

Platformen gør det muligt, at implementere og levere infrastruktur hurtigere, forenkle life-cycle operations og øge produktiviteten. Derefter kan den fysiske infrastruktur nemt designes på stedet. Da datacentrets fysiske infrastruktur er defineret ved hjælp af software, er den programmérbar og kan styres som kode gennem et unified API.

Sidst men ikke mindst, giver HPE OneView it-administratoren mulighed for at koble softwaredefineret infrastruktur fra core til cloud ved at provisionere private-cloud infrastruktur med et diversificeret partnerøkosystem klar til at tage i brug.

HPE OneView 5.0

HPE OneView 5.0 – hvad er nyt?

HPE OneView 5.0 tilbyder mange opdateringer, der hjælper dig med at forenkle driften af din it-infrastruktur. Her nævner vi nogle af de key features, du får med den nye udgave af HPE OneView:

N

Firmware compliance dashboard

HPE OneView 5.0 er en innovativ måde at administrere og vedligeholde firmware på tværs af alle HPE ProLiant Gen10-servere, HPE BladeSystems og på HPE Synergy. Når ny firmware Service Pack for ProLiant er tilgængelig, vises det på HPE OneView- compliance dashboardet. HPE OneView sammenligner eksisterende firmwareversioner af hardwaren med de nye komponentversioner i den nye SPP og genererer en compliance-rapport.

Dashboardet er interaktivt og giver brugeren mulighed for hurtigt at bestemme, hvilke firmware der eventuelt vil være ”out of compliance” samt mulighed for at administrere firmwareopdateringerne baseret på tidsplaner.

N

Automatiseret SAN-storage provisionering til DL- og Apollo-servere

Denne nye funktion gør det nemt at automatisere SAN volume provisionering vha. serverprofiler og skabeloner. I stedet for at bruge timer på manuelt at administrere storage til DL- og Apolloservere, giver HPE OneView-automatiseringen dig mulighed for at udføre opgaven på få minutter med bare et par klik.

HPE OneView 5.0
N

Nye HPE OneView-funktioner til HPE Synergy

Med HPE OneView 5.0 opnår du en bedre performance og sikkerhed – og nye funktioner forbedrer den samlede HPE Synergy-oplevelse. Her er nogle eksempler:
• ”Secure boot” – firmwaren kompromitteres ikke under opgraderinger
• Fjernadgang via iLO, der tillader opdateringer
• Fejlfinding og gendannelse fra en ekstern klient
• IPv6 support
• Strømlinet netværks deployment på tværs af HPE OneView-ressourcer i et enkelt trin ved hjælp af automatiseret VLAN provisionering.

N

Mere brugervenlighed og ny platformsupport

HPE OneView 5.0 giver dig et opdateret bruger-interface med samme udseende på tværs af HPE-management tools såsom HPE OneView Global Dashboard.

HPE tilbyder en GRATIS 60-dages prøveversion af HPE OneView Advanced. Gå ikke glip af muligheden for at få fordelene ved HPE OneView – GRATIS!

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.