HPE Primera Storage

GARANTI PÅ 100% OPPETID

Det lyder for godt til at være sandt, men 100% oppetid er præcis det du får med HPE Primera. HPE giver som standard garanti for 100% oppetid på HPE Primera sammen med en HPE Proactive Care aftale – helt uden specielle kontrakter eller besværlige vilkår.

Oppetid er mere end nogensinde et fokusområde, fordi nedetid kan betyde tab af forretning eller omsætning og ineffektivitet hos dine medarbejdere. Ved at implementere en intelligent storage platform opnår du en decideret konkurrencefordel.

Hvis du oplever mindre end 100% tilgængelighed som et resultat af et kvalificeret driftsstop, vil Hewlett Packard Enterprise i samarbejde med dig løse problemet og give en voucher til fremtidige køb eller opgraderinger af HPE Primera-produkter. Se detaljerne for garantiordningen her.

HPE Primera 600 serien blev introduceret på Discover 2019 i juni og bygger på enkelheden fra HPE Nimble, mission-critical arven fra HPE 3PAR og kunstig intelligens via HPE InfoSight, så du kan forudsige og forebygge problemer på tværs af storage, servere og virtuelle maskiner (VM’er).

Primera er HPE’s nye tier-0 storage til virksomheder, der har behov for maksimal ydeevne, robusthed og skalerbarhed. HPE Primera kommer med en ny arkitektur, der er optimeret til NVMe og storage-class memory (SCM) og er dobbelt så hurtig som den forrige generation af HPE 3PAR. Alt sammen i enheder, der fylder en tredjedel af tidligere generationer.

De vigtigste specifikationer

Workloads og applikationer

HPE Primera 600 Storage tilbyder maksimal performance og skalering for følgende workloads og applikationer.

ERP, transaktionsprocessesering og store databaser:

$

SAP HANA®

 

$

Oracle

 

$

SQL Server

 

Cloud-ready apps med behov for support til:

$

Containere

 

$

DevOps

 

$

Cloud orchestration

 

Samarbejds- og business-applikationer:

$

SAP®

 

$

SharePoint

 

$

Exchange

 

$

Virtual desktops

 

HPE Primera 600-modeller

HPE Primera 600 består af tre modeller: Primera 630, Primera 650 og Primera 670. Hver model tilbydes i en all-flash version (A630, A650 og A670).

HPE Primera specifikationer

 

HPE Primera

 

HPE Primera

Host OS support

$

Citrix® XenServer®

 

$

HP-UX® | IBM® AIX®

 

$

Microsoft® Windows® Server, inkl. Microsoft® Hyper-V™

 

$

Oracle® Linux® (UEK and RHEL-kompatible kernels)

 

$

Oracle® Solaris

 

$

VMware vSphere™

 

$

Red Hat® Enterprise Linux®

 

$

Red Hat® Enterprise Virtualization

 

$

SUSE® Linux Enterprise

 

$

SUSE® Linux Virtualization

 

$

Oracle VM

 

$

OpenVMS (endnu ikke frigivet)

 

$

IBM Virtualization (endnu ikke frigivet)

 

Se den senest opdaterede information om understøttede operativsystemer her.

Disk hylder

Disk hylder udvider og tilføjer flere drev til konfigurationen. Disse kan bestilles separat til installation hos virksomheden, når behovet opstår, eller de kan integreres på købstidspunktet. Hver SFF disk hylde inkluder 24 drev i en 2U-enhed.

Drev

Du kan bestille drev, når du køber systemet, eller tilføje, når behov for ekstra kapacitet opstår. HPE Primera 600-drev sælges enkeltvis.

Software

HPE leverer all-inclusive software som del af HPE Primera 600 Storage – der er ingen skjulte eller ekstra softwareudgifter. Den eneste licens som tilbydes separat, er Data Encryption LTU.

 

File Controllers

Tilføj optimerede, sikre og pålidelige Microsoft filtjenester til HPE Primera 600 Storage med en eller flere forud-konfigurerede HPE Storage Performance File Controllers. Udvidelse af HPE Primera 600 Storage skaber en samlet block/file-løsning til dit Microsoft-miljø, der maksimerer udbyttet af din samlede storage-investering. HPE Storage File Controller er bygget på HPE ProLiant DNA og Microsoft Windows Storage Server 2016 og kan betjene tusinder af samtidige brugere og flere forskellige workloads, samtidig med at systemet giver en ligetil og velkendt management-oplevelse for it-generalister eller storage-administratorer.

 

Garanti

HPE Primera inkluderer en treårig garanti på reservedele. Garantien for alle HPE Primera solid state drev er fem år og inkluderer ubetinget udskiftning ved drevnedbrud, media wear-out, eller begge dele.

Find mere information om Hewlett Packard Enterprises Global Limited Warranty og teknisk support her.

Hvorfor HPE Primera?

N

On-demand oplevelse som giver dig adgang med det samme. Brug op til 93% mindre tid på at udrulle, administrere og skalere storage.

N

App-centrisk robust tilgang, der forebygger fejl og udelukker nedetid for mission-critical apps.

N

Forudsigelig acceleration så du nemt og sikkert kan konsolidere og skalere. HPE Primeras platform tilbyder massiv parallelitet, multi-noder og all-active tilgang.

N

En investering i storage er en investering i din virksomheds fremtid. Og med HPE Primera Storage får du præcis det din virksomhed fortjener – nemlig verdens mest ultimative storage-system.

 

Læs mere om Primera Storage i vores brochure.

DCES er din storage-partner

N

Vi er med dig hele vejen
Vi har over 30 års erfaring inden for storage og kan sikre din it-løsning hele vejen rundt – fra rådgivning til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

N

Mere end bare storage
Vi tilbyder alt til datacentret og kan derfor rådgive dig om alt fra hardware-infrastruktur til data management samt hjælpe dig med din datastrategi.

N

En af Danmarks største
Datacon Enterprise Solutions er en af Danmarks eneste HPE Platinum Partnere på server og storage – med kunder som Vækstfonden, Niels Bohr Institutet, Danske Commodities,  SDU, DTU, Centralsygehuset, FSR og mange flere.

N

Nogle af Danmarks bedste specialister
Vi har nogle af landets skarpeste eksperter med de højeste certificeringer inden for vores område. Det betyder, at vi har den faglighed og ekspertise, som du har brug for.

Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.