Elite X3

HP Elite X3 er en windows pc der passer i lommen. Der er tale om en slank og sikker enhed, der kan sluttes til tastetur, mus og skærm så du kan bruge en ”light” version af Windows 10, når der er behov for at arbejde i et lidt større format.

ANMELDERE ROSER TIL SKYERNE

X3 har skabt en hel del røre i computerkredse, og har fået mange anmeldere til at hive de store, rosende gloser frem. En af dem er hjemmesiden ChipChick, som fremhæver Elite x3 som ’Best Enterprise Device’ (bedste enhed til virksomheder) i sin liste over bedste nye produkter.

”Det er ved at være et stykke tid siden, vi har været fascineret af en Windows Phone, der ikke kom fra Microsoft selv. […] HP Elite x3 er en kraftkarl med lutter super-specifikationer, ” skriver ChipChick, og fortsætter:

”Endnu vigtigere er det, at den kører Windows 10, hvilket betyder, at den har Microsofts Continuum-funktion. Ved tilslutning til en ekstern skærm eller den separate laptop dock vil Continuum ændre brugergrænsefladen, så den passer til skærmstørrelsen. Med andre ord en super, godt bygget telefon, der kan bruges som telefon, en stationær pc og som en bærbar computer. Skriv os på listen over potentielle kunder.”

EN REVOLUTION I MOBILITET

HP Elite x3s kombination af egenskaber gør dig i stand til at arbejde på måder, du aldrig har været i stand til før. Et af punkterne, som du efter al sandsynlighed vil lægge mest mærke til, er det ubesværede skifte mellem en håndholdt phablet og en stationær eller bærbar PC, når du docker x3 til en større skærm.

HP har designet x3 til at nå et nyt niveau af business mobilitet. Det har blandt andet resulteret i HP Workspace, som gør, at du kan køre dine oftest anvendte Windows- og virksomhedernes applikationer virtuelt.

HP Elite x3 har alle de bedste funktioner, du forventer i en mobil enhed, herunder en lang batterilevetid, trådløs genopladning, en genial, indendørs / udendørs, kant-til-kant HD-skærm, super lyd fra B&O PLAY og to kameraer med høj opløsning.

Se flere specifikationer hos HP her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.