Composable

EN ÆRA MED UFORUDSIGELIGE MULIGHEDER OG RISICI

Vi lever i en tid, hvor iværksættere med en vision kan sammensætte forskellige teknologier og ændre markedet over natten. Muligheden for at forvandle en ide til et nyt produkt, service, form for forretning eller en helt ny industri har aldrig været større. Samtidig er kunderne generelt blevet mere kritiske og nådesløse, hvilket stiller væsentlig højere krav til din forretning.

For at overleve i denne foranderlige verden, kræver det nytænkning af it til understøttelse af forretningen. It’s rolle er ekspanderet fra administration og drift af traditionelle applikationer, der kører forretningen (ERP, email etc.) til drift og administration af nye applikationer, som “er forretningen” (mobile apps, IoT, etc.). Det kræver en infrastruktur der både kan understøtte de traditionelle applikationer, og samtidig være klar til installation af nye applikationer, der sikrer virksomhedens konkurrenceevne.

 

COMPOSABLE IT-INFRASTRUKTUR

Hewlett Packard Enterprise (HPE) har udviklet en ny type composable hardware, der minder om filmverdenens Transformers. Resultatet er lavere omkostninger, større fleksibilitet og hurtigere udrulning og performance for dine applikationer. Vejen til denne simplere struktur er ’it-infrastruktur som kode’ (Infrastructure as Code) og composable hardwareenheder.

 

HPE SYNERGY DEFINERER COMPOSABLE

HPE Synergy er verdens første platform med specialudviklet arkitektur, der understøtter composable hardware. Synergy er broen mellem en traditionel tilgang til it og en ny struktur, der kan levere den fleksibilitet, fart og konstant høje service og oppetid, som applikationer i dag – og endnu mere i de kommende år – kræver.

Denne tilgang hjælper med at sænke omkostninger til it-infrastruktur og giver høj fleksibilitet i forhold til at reagere i realtid på ændringer i ressourcebehovet. Resultatet bliver en optimal drift og en langt hurtigere udrulning af applikationer, end det tidligere var muligt.

OPTIMERET RESSOURCEPULJE:

  • Kan afvikle alt og gemme alt
  • Leverer nye applikationer hurtigere
  • Leverer nye services hurtigere
  • Simplificerer drift, integration og support
  • Forhindrer overprovisionering
  • Giver besparelser på CapEx

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger. Derfor er vi blandt andet blevet kåret som Årets HPE Partner i Danmark både i 2017, 2018 og 2019.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Årets HPE Partner 2019

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.