EN ÆRA MED UFORUDSIGELIGE MULIGHEDER OG RISICI

Vi lever i en tid, hvor iværksættere med en vision kan sammensætte forskellige teknologier og ændre markedet over natten. Muligheden for at forvandle en ide til et nyt produkt, service, form for forretning eller en helt ny industri har aldrig været større. Samtidig er kunderne generelt blevet mere kritiske og nådesløse, hvilket stiller væsentlig højere krav til din forretning.

For at overleve i denne foranderlige verden, kræver det nytænkning af it til understøttelse af forretningen. It’s rolle er ekspanderet fra administration og drift af traditionelle applikationer, der kører forretningen (ERP, email etc.) til drift og administration af nye applikationer, som “er forretningen” (mobile apps, IoT, etc.). Det kræver en infrastruktur der både kan understøtte de traditionelle applikationer, og samtidig være klar til installation af nye applikationer, der sikrer virksomhedens konkurrenceevne.

 

KOMBINÉRBAR IT-INFRASTRUKTUR

Hewlett Packard Enterprise (HPE) har udviklet en ny type “kombinérbar” hardware, der minder om filmverdenens Transformers. Resultatet er lavere omkostninger, større fleksibilitet og hurtigere udrulning og performance for dine applikationer. Vejen til denne simplere struktur er ’it-infrastruktur som kode’ (Infrastructure as Code) og kombinerbare hardwareenheder.

 

HPE SYNERGY DEFINERER KOMBINATIONERNE

HPE Synergy er verdens første platform med specialudviklet arkitektur, der understøtter kombinérbar hardware. Synergy er broen mellem en traditionel tilgang til it og en ny struktur, der kan levere den fleksibilitet, fart og konstant høje service og oppetid, som applikationer i dag – og endnu mere i de kommende år – kræver.

Denne tilgang hjælper med at sænke omkostninger til it-infrastruktur og giver høj fleksibilitet i forhold til at reagere i realtid på ændringer i ressourcebehovet. Resultatet bliver en optimal drift og en langt hurtigere udrulning af applikationer, end det tidligere var muligt.

OPTIMERET RESSOURCEPULJE:

  • Kan afvikle alt og gemme alt
  • Leverer nye applikationer hurtigere
  • Leverer nye services hurtigere
  • Simplificerer drift, integration og support
  • Forhindrer overprovisionering
  • Giver besparelser på CapEx

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.