fbpx

SPECIALISTER PÅ SUPERCOMPUTERE

Datacon Enterprise Solution er Supercomputer eller High Performance Computing (HPC) leverandør med eget specialistteam. HPC er brugen af parallel behandling for at køre avancerede applikationsprogrammer effektivt, pålideligt og hurtigt. Udtrykket gælder især for systemer, der fungerer over en teraflop (10¹² floating-point operationer i sekundet).

 

PROCESSORKRAFT OG HASTIGHED

De mest almindelige brugere af HPC-systemer er forskere, ingeniører og akademiske institutioner. Nogle offentlige organer, især militæret, er også afhængige af HPC til komplekse applikationer, hvor der anvendes højtydende systemer med skræddersyede komponenter. Efterspørgslen efter processorkraft og hastighed vokser støt, hvorfor HPC er mere og mere interessant for private virksomheder af alle størrelser, der har krav om ekstremt høj ydelse fx ved transaktionsbehandling og Data Warehouse.

VORES SAMARBEJDE MED SDU

Vi har leveret den supercomputer der har bragt Syddansk Universitet og dermed Danmark op i top-100 i verden.

Vores samarbejde med forskellige universiteter bekræfter vores kompetencer. Her handler det om sparring og masser af regnekraft. Se vores case her.

Martin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

DET SIGER VORES KUNDER
Der var nogle ret store spillere med i opløbet, men Datacon havde det bud, som vandt, fordi de var mest kvalificeret til opgaven. Vi havde brug for en kompetent sparringspartner, og det har vi fået i Datacon. Det er et langsigtet partnerskab med et flerårigt perspektiv.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner
LAD OS RINGE DIG OP
Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.