High Performance Computing

SPECIALISTER PÅ SUPERCOMPUTERE

Datacon Enterprise Solution er Supercomputer eller High Performance Computing (HPC) leverandør med eget specialistteam. HPC er brugen af parallel behandling for at køre avancerede applikationsprogrammer effektivt, pålideligt og hurtigt. Udtrykket gælder især for systemer, der fungerer over en teraflop (10¹² floating-point operationer i sekundet).

 

PROCESSORKRAFT OG HASTIGHED

De mest almindelige brugere af HPC-systemer er forskere, ingeniører og akademiske institutioner. Nogle offentlige organer, især militæret, er også afhængige af HPC til komplekse applikationer, hvor der anvendes højtydende systemer med skræddersyede komponenter. Efterspørgslen efter processorkraft og hastighed vokser støt, hvorfor HPC er mere og mere interessant for private virksomheder af alle størrelser, der har krav om ekstremt høj ydelse fx ved transaktionsbehandling og Data Warehouse.

VORES SAMARBEJDE MED SDU

Vi har leveret den supercomputer der har bragt Syddansk Universitet og dermed Danmark op i top-100 i verden.

Vores samarbejde med forskellige universiteter bekræfter vores kompetencer. Her handler det om sparring og masser af regnekraft. Se vores case her.

Martin SchjørringMartin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger. Derfor er vi blandt andet blevet kåret som Årets HPE Partner i Danmark både i 2017, 2018 og 2019.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Årets HPE Partner 2019

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.