EN SIMPLERE HVERDAG

Evnen til at udrulle én applikation til at styre applikationer og data services giver en simplere hverdag, hvor arbejdsopgaver kan effektiviseres og omkostninger nedbringes, så investeringen hurtigt tjener sig selv ind.

Det er på tide at komme med på den næste bølge af virtualisering, og her finder man hyper-konvergeret it. Skalérbare applikationer med høj oppetid, der kombinerer simpel administration, stor computerkraft og modne dataservices er kernen i hyper-konvergerede it-løsninger.

Hyperconverged systemer er modulært opbygget. Det vil sige, at du kan udbygge din løsning ved at tilføje nye ’blokke’. Det giver en ekstrem fleksibel tilgang, som lader dig skalere ydeevne og kapacitet, efterhånden som de faktiske behov stiger.

 

LØFT DIT DATACENTER

Hyperconverged løsninger er designet til hastighed og enkelhed, implementering på minutter og nem skalering.

Det er meget nemmere at konsolidere datacentret og du får integreret server, storage, netværk og virtualiseringsværktøjer under ét med administration via et enkelt værktøj.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE
Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.