Hyperconverged

EN SIMPLERE HVERDAG

Evnen til at udrulle én applikation til at styre applikationer og data services giver en simplere hverdag, hvor arbejdsopgaver kan effektiviseres og omkostninger nedbringes, så investeringen hurtigt tjener sig selv ind.

Det er på tide at komme med på den næste bølge af virtualisering, og her finder man hyper-konvergeret it. Skalérbare applikationer med høj oppetid, der kombinerer simpel administration, stor computerkraft og modne dataservices er kernen i hyper-konvergerede it-løsninger.

Hyperconverged systemer er modulært opbygget. Det vil sige, at du kan udbygge din løsning ved at tilføje nye ’blokke’. Det giver en ekstrem fleksibel tilgang, som lader dig skalere ydeevne og kapacitet, efterhånden som de faktiske behov stiger.

 

LØFT DIT DATACENTER

Hyperconverged løsninger er designet til hastighed og enkelhed, implementering på minutter og nem skalering.

Det er meget nemmere at konsolidere datacentret og du får integreret server, storage, netværk og virtualiseringsværktøjer under ét med administration via et enkelt værktøj.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.