ET VELFUNGERENDE NETVÆRK ER MÅLET

En effektiv, skalérbar infrastruktur er fundamentet for at kunne skabe mere forretning og levere en bedre service. I centrum for enhver velfungerende infrastruktur befinder netværkskomponenterne sig.

Et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Det ultimative mål er, at brugerne overhovedet ikke tænker over eller bemærker, at man er tilsluttet et netværk. Det virker bare, altid. Uanset hvem brugeren er. Der er altid adgang til de applikationer og services, der forventes, og de afvikles uden tøven.

Hos Datacon Enterprise Solutions finder du Hewlett Packard Enterprise og Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company specialister, der kommercielt og teknisk forstår samspillet imellem de forskellige komponenter og deres unikke funktionalitet.

Vi kan assistere jer i at designe og implementere optimale infrastrukturløsninger, der dynamisk, sikkert og effektivt understøtter jeres forretning på bedste vis.

Vi er Aruba Platinum Networking Partner – det højeste niveau af ekspertise på HPEs teknologier samt Arubas portefølje.

I 2018 blev vi kåret som årets Aruba Partner i Nordeuropa. Vi har oprustet og styrket vores kompetencer på netværk, og fik anerkendelse for det hårde arbejde.

I nedenstående brochure kan du se hvad du får, når du vælger et netværk fra Datacon Enterprise Solutions.

SE VORES NETVÆRKSBROCHURE

BØR TAGES I BETRAGTNING

Kun HPE har en netværksarkitektur, der kan håndtere datacenter, hovedkontor og filialer i én konvergeret infrastruktur.

Det betyder, at virksomheder fuldt ud kan udnytte fordelene ved mediebaseret indhold, virtualisering, mobilitet og cloud computing.

Martin SchjørringMartin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

DET SIGER VORES KUNDER
Før var der ét net og én adgangskode, og vi vidste ikke hvem, der var hvem på nettet. Nu kobler man sig på med personligt brugernavn og password, i et segmenteret system, hvilket betyder, at vi allerede på forhånd har etableret en form for damage control.

STÆRKT PARTNERSKAB

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Platinum partnerskabet betyder, at vi har opnået det højeste niveau af ekspertise på HPEs teknologier samt Arubas portefølje. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, erfaringer og succes. Vi har nogle af landets aller skarpeste kompetencer på Arubas produkter.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.