Fremtidens netværk

Vi hjælper din virksomhed med et effektivt, sikkert og agilt netværk

 

I centrum for enhver velfungerende infrastruktur befinder netværkskomponenterne sig. Et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver, der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Alle forventer ubegrænset og uforstyrret adgang til netværket – uanset hvor de befinder sig. Det sætter nye krav til din it-organisation og netværksleverandør.

De stigende krav til fleksibilitet fra fjernbrugere, Bring Your Own Device (BYOD), virtualisering og cloud sætter større pres på, at din virksomhed skal have en alsidig og sikker netværksinfrastruktur.

Det ultimative mål er, at brugerne overhovedet ikke tænker over eller bemærker, at de er tilsluttet et netværk. Det virker bare, altid.

Martin SchjørringMartin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

Hos Datacon Enterprise Solutions (DCES):

N

Fremtidssikrer vi dit netværks kapacitet og redundans

 

N

Skalerer vi netværket på tværs af den trådløse og kablede infrastruktur

 

N

Varetager vi migreringsprojekter – både totale udskiftninger og etapevis udskiftninger

 

N

Forøger vi brugernes produktivitet og effektivitet – netværket virker bare

 

N

Hjælper vi dig med at overholde compliance ved at have kontrol over eksempelvis BYOD og IoT-enheder

 

Med netværk fra DCES får du:

N

Centraliseret trådløs netværksstyring og automatiske rapporteringsløsninger

 

N

Reducerede in-house behov for it-personale og netværksansvarlige

 

N

Øget fleksibilitet – hurtigere omstilling og opgradering

 

N

Lavere og mere forudsigelige it-omkostninger

 

N

24/7-service fra en dedikeret it-serviceafdeling

 

Eksempler på Netværk

Aruba Central

Aruba Central tilbyder simpel, sikker og kosteffektiv overvågning og administration af dit netværk. Den cloud-baserede management-løsning kommer med indbygget analytics, så du kan få indsigt og overblik i netværket og dets helbredstilstand via intuitive dashboards.

Med en simpel platform til netværket, kan du både frigøre it-ressourcer og sikre dine brugeres adgang 24/7.

Aruba Clearpass Policy Manager

Aruba ClearPass Policy Manager er den mest avancerede platform til adgangskontrol.

Clearpass indeholder features såsom automatiseret legitimationsproces, login via sociale medier, avancerede rapporteringsværktøjer og meget mere.

Måske er det din nye platform til sikker netværkskontrol?

Network-as-a-Service

Få netværk på abonnement. I stedet for at du skal have netværkseksperter i virksomheden, sørger vi for at levere og administrere Wi-Fi og drift af hele den trådløse it-infrastruktur – til en fast månedlig pris. Det gør vi 24/7, 365 dage om året

Vi overvåger og administrerer dit netværk, analyserer løbende på performance, sørger for at du altid har en opdateret og tidssvarende netværksløsning der dækker de nyeste teknologier, samt tilbyder vores support der sidder klar til at hjælpe dig.

Netværk seminar

Kom til seminar og hør om fremtidens netværk

Onsdag den 30. oktober 2019 fra kl. 08.30-12.00 afholder vi et seminar, der gør dig klar til fremtidens netværk og hvordan du skaber det bedste setup.

Netværksspecialist, Kim Lorentzen, deler ud af sin viden om netværksløsninger og sine erfaringer med at rådgive virksomheder. Han går i dybden med to interessante cases, som han senest været med til at rådgive og lave løsninger til, Region Hovedstaden og BLOX.

Hostingchef, Dennis Wøldike, belyser de fordele, der kan være ved at vælge netværk som en service (NaaS).

Du får et gratis ’Aruba Instant On AP11’ ved deltagelse i seminaret.

NB: Gælder ikke offentlige virksomheder.

Lokation:

Hos Datacon Enterprise Solutions på Hejrevang 13, 3450 Allerød

Agenda:

08.30: Morgenmad og velkomst

 

09.00: Session 1

Vi giver en kort introduktion af Datacon Enterprise Solutions og en overordnet præsentation af hvordan vi kan hjælpe jer med jeres netværk.

 

09.30: Session 2

Vi præsenterer to konkrete DCES kundecases, der giver et godt indblik i, hvordan andre virksomheder griber netværksprojekter an.

Region Hovedstaden

Hør hvordan vi over de næste 4 år transformerer alle Region Hovedstadens hospitaler, psykiatriske centre og klinikker over på en ny netværksplatform. Dette sker med et meget stort fokus på at tilsikre, at personalet sikkert og effektivt kan arbejde uforstyrret med deres forskellige mobile devices, med henblik på at kunne levere en så optimal patientpleje som muligt.

BLOX

Ved siden af det kongelige bibliotek ved Københavns havnefront, blev det nye BLOX bygget, som huser Dansk Arkitektur Center (DAC) og BLOX.

Hør hvordan BLOX har fået en netværksløsning, hvor sikkerhed, automatisering og sublim Wi-Fi dækning over hele lokationen, skaber fundamentet for, at alle brugere og gæster frit kan bevæge sig rundt overalt i bygningen med deres mobile devices, uden at miste forbindelsen til netværket. Og hvordan brugeroplevelsen for gæster der besøger udstillingerne kan få endnu mere værdi, og marketing-afdelingen via analyseværktøjer kan få en præcis indsigt i, hvordan gæster bevæger sig rundt i bygningen og benytter de forskellige faciliteter.

 

10.00: Pause

 

10.15: Session 3

Vi belyser, hvordan du kan få velfungerende netværksløsninger, der er økonomisk attraktive og lever op til dine forretnings- og driftsmæssige behov, så de bidrager til at opnå din virksomheds ønsker.

 

10.45: Session 4

Vi kigger på, hvilke fordele der er ved at vælge Network-as-a-Service, såsom fokus på strategi i stedet for drift, Opex vs. Capex, fleksibilitet, skalerbarhed, uddannelse af medarbejdere, oppetid, 24/7-overvågning og meget mere.

 

11.15: Q&A

 

11.30: Frokost og afrunding

Tilmelding skal ske senest søndag den 27. oktober 2019.

Sådan hjalp vi Region Hovedstaden

Vi er med til at forbedre netværket hos Region Hovedstaden, landets største institution. Samarbejdet er en del af en længerevarende modernisering af regionens it-infrastruktur, som vil spare regionen rigtig mange penge, med et langsigtet fokus på hvordan fremtiden kan blive endnu mere smart, effektiv og sikker.

En opgave der kræver en enorm koordinering, da Region Hovedstaden servicerer omkring 1,8 mio. indbyggere og blandt andet har Danmarks største sygehusvæsen, hvor der ikke er plads til ”nedetid”.

Der skal udskiftes og udbygges Wi-Fi netværk, men med mere end 230.000 netværksstik i regionen, er det ikke en hvilken som helst tekniker, der bliver sat på opgaven med at foretage nye installationer.

Michael Fischer, Sektionschef for regionens it-afdeling, forklarer: ”Datacon Enterprise Solutions er specialiseret i kompleks it-infrastruktur og helt bevidste om, at denne her opgave mere end nogen anden kræver, at de kan se ind i fremtiden. Men det er præcis det, de er gode til.”

Hvorfor Datacon Enterprise Solutions

Datacon Enterprise Solutions har over 30 års erfaring med netværk og er Danmarks eneste Aruba Platinum Networking Partner – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den bedste rådgivning og konfigurere de rette løsninger.

Derfor blev vi i 2018 kåret som både Årets Aruba Partner i Danmark og Årets Aruba Partner i Nordeuropa.

Aruba Platinum Partner logo

BOOK ET MØDE

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.