SKI 50.03

Fra 15. maj 2019 er Datacon Enterprise Solutions blevet udvalgt, som én af de 4 stor-leverandører til storage- og server-løsninger til stat, regioner og kommuner over 2 år – med mulighed for at forlænge aftalen med yderligere 2 år.

Det sker under rammeaftalen med navnet 50.03, der fremover vil være den eneste fællesoffentlige rammeaftale for servere og storage.

Vi er eksperter i rådgivning af it-systemer, it-arkitekturer og processer og kan levere på alle ydelserne af aftalen inden for server og storage.

Aftalen omfatter blandt andet ydelser som:

  • Servere til rack-, blade- og towerservere
  • Storage DAS, NAS, SAN, båndstationer og –robotter
  • Tilbehør – blandt andet racks, elektronik, kabling, strømforsyninger etc.
  • Netværkskomponenter til brug for implementering af server- og/eller storageløsninger
  • Service- og supportaftaler
  • Software/licenser – blandt andet virtualiseringssoftware, management software, overvågningssoftware etc.
  • Løsninger – blandt andet software defined storage og converged infrastructure/hyperconverged infrastructure
  • Timebaserede ydelser

Services
Vi sørger for at hjælpe dig med dine servicekontrakter – både første gang og efterfølgende, når kontrakterne skal fornyes, eventuelt opsiges eller erstattes ved køb af nyt udstyr.

Se mere om aftalen

 

SKI udbud

 

Datacon Enterprise Solutions som strategisk samarbejdspartner

Vi agerer som sparringspartner, der hjælper jer med rådgivning til et komplet design, der både tager højde for jeres nuværende situation, og hvor I ønsker at være flere år frem. Det er vigtigt for os, trods loyale partnerskaber med underleverandører altid at være neutrale, når vi rådgiver. Ingen projekter er ens – og med dyb it-infrastruktur erfaring og en altid opdateret viden om markedet og best-in-class produkter – kan vi give jer løsninger, der løbende kan optimeres.

Kort sagt – Datacon Enterprise Solutions er jeres loyale partner fra rådgivning til slutsupport.

 

HPE OG ARUBA NETVÆRK

Derudover har Moderniseringsstyrelsen valgt Hewlett Packard Enterprise og Aruba på netværksløsninger, og Datacon Enterprise Solutions er valgt som leverandør på aftalen i samarbejde med dem. Det betyder, at vi kan levere på rammeaftalen når det gælder indkøb af netværkskomponenter, tilbehør og tilknyttede serviceydelser. Det giver den offentlige sektor muligheder for netværksløsninger med øget hastighed og sikkerhed, der gør digitaliseringen af Danmark endnu mere effektiv.

Aftalen er vundet efter tildelingskriterierne: Bedste forhold mellem pris og kvalitet og sker som led i Moderniseringsstyrelsens klare strategi om at skabe sikkerhed for, at den offentlige sektor kan anskaffe kompatible netværksløsninger og samtidig opnå besparelser.

Vi tilbyder individuelle løsninger og tager højde for, at vi alle er mobile og stiller høje krav til vores omgivelser. Formålet er selvfølgelig, at levere den bedst mulige oplevelse til den mobile generation. Netværket skal supportere mobilitet, cloud og forretningsapplikationer. Brugerne skal opleve, at de får præcis, det de har brug for, når de har brug for det – uanset hvor de er. Vi hjælper din organisation med at optimere dit netværk, gøre det enklere, billigere, mere sikkert, mobilt og tidssvarende.

Herudover er vi leverandør af en af Danmarks største supercomputere.

 

STOLT ELITELEVERANDØR TIL DET OFFENTLIGE

Datacon Enterprise Solutions er certificeret eliteleverandør til det offentlige.

UdbudsVagten uddeler certifikatet til de 1% største leverandører til det offentlige, målt på samlet omsætning på tværs af de offentlige myndigheder.

Certificeret eliteleverandør badge

HVORFOR OS

Datacon Enterprise Solutions har 30 års erfaring med design, installation og drift af it-infrastruktur.

Vi har nogle af landets dygtigste eksperter inden for server, storage, netværk, backup, service og sikkerhed. Vi fokuserer på fleksible løsninger, der dækker din organisations specifikke behov og samtidig sikrer jer bedst.

Martin SchjørringMartin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

Niels RugaardNiels Rugaard
Senior Account Manager

T: +45 21 196 044
Send en mail til Niels

DET SIGER VORES KUNDER
Uden den røde tråd er det let at miste overblikket, så derfor valgte vi at flytte serviceaftalen til Datacon, som har en helt anden viden omkring kontrakter og styring af disse.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.