LEVERANDØR HOS MODERNISERINGSSTYRELSEN

Datacon Enterprise Solutions er leverandør på Moderniseringsstyrelsen rammeaftale vedrørende servere (serveraftalen).

Moderniseringsstyrelsen har på baggrund af EU-udbud indgået rammeaftale vedrørende servere, tilhørende storageløsninger, tilbehør og tilknyttede tjenesteydelser (serveraftalen).

Rammeaftalerne er indgået med Hewlett-Packard, Lenovo og Dell . Aftalen er gældende frem til 31. december 2017 med mulighed for to års forlængelse frem til 31. december 2019.

Datacon Enterprise Solutions kan levere på alle producenternes aftaler. Det betyder vi kan levere på både Dells, Lenovos og Hewlett-Packards aftale. Det betyder, at du får vores rådgivning og ekspertise til den forud aftalte pris.

 

HPE OG ARUBA NETVÆRK

Derudover har Moderniseringsstyrelsen valgt Hewlett Packard Enterprise og Aruba på netværksløsninger, og Datacon Enterprise Solutions er valgt som leverandør på aftalen i samarbejde med dem. Det betyder, at vi kan levere på rammeaftalen når det gælder indkøb af netværkskomponenter, tilbehør og tilknyttede serviceydelser. Det giver den offentlige sektor muligheder for netværksløsninger med øget hastighed og sikkerhed, der gør digitaliseringen af Danmark endnu mere effektiv.

Aftalen er vundet efter tildelingskriterierne: Bedste forhold mellem pris og kvalitet og sker som led i Moderniseringsstyrelsens klare strategi om at skabe sikkerhed for, at den offentlige sektor kan anskaffe kompatible netværksløsninger og samtidig opnå besparelser.

Vi tilbyder individuelle løsninger og tager højde for, at vi alle er mobile og stiller høje krav til vores omgivelser. Formålet er selvfølgelig, at levere den bedst mulige oplevelse til den mobile generation. Netværket skal supportere mobilitet, cloud og forretningsapplikationer. Brugerne skal opleve, at de får præcis, det de har brug for, når de har brug for det – uanset hvor de er. Vi hjælper din organisation med at optimere dit netværk, gøre det enklere, billigere, mere sikkert, mobilt og tidssvarende.

Herudover er vi leverandør af en af Danmarks største supercomputere.

HVORFOR OS

Datacon Enterprise Solutions har 30 års erfaring med design, installation og drift af it-infrastruktur.

Vi har nogle af landets dygtigste eksperter inden for server, storage, netværk, backup, service og sikkerhed. Vi fokuserer på fleksible løsninger, der dækker din organisations specifikke behov og samtidig sikrer jer bedst.

Martin SchjørringMartin R. Schjørring
Senior Account Manager

T: +45 20 424 000
Send en mail til Martin

DET SIGER VORES KUNDER
Uden den røde tråd er det let at miste overblikket, så derfor valgte vi at flytte serviceaftalen til Datacon, som har en helt anden viden omkring kontrakter og styring af disse.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.