OPTIMÉR DIT SERVER MILJØ

Måske går du glip af store besparelser, optimeringer og større effektivitet, fordi du ikke udnytter din it-installation optimalt. En trimmet og topmoderne it-infrastruktur er vigtigere end nogensinde for virksomheders konkurrencedygtighed. Dine muligheder for at forbedre udnyttelsesgraden er oplagte.

BEDRE DRIFT MED FÆRRE RESSOURCER

Med konsolidering og modernisering af servermiljøet får du en optimal og skalérbar it-infrastruktur, der følger med virksomhedens udvikling. Du får bedre performance, langt bedre sikkerhed (opdateret firmware og featureset der lukker huller), performance boost og persistent scalable memory med Intels nyeste CPU, hvilket kan reducere licensforbruget samt give smartere og centraliseret administration. Samtidig sparer du tid og penge til drift, strøm og køling.

I Datacon Enterprise Solutions tager vi altid afsæt i din konkrete situation og it-arkitektur, når vi rådgiver om konsolidering og virtualisering. Desuden er sikkerhed, overvågning og service en integreret del af vores løsninger, hvilket sikrer dig optimal udnyttelse af og sikkerhed i din it-infrastruktur.

DIN STÆRKESTE PARTNER

Datacon Enterprise Solutions er en af de højest certificerede og specialiserede partnere i Danmark på Hewlett Packard Enterprise, med status som Platinum Partner.

En anden stærk partner er Lenovo, som vi ser som et meget stærkt kort på servermarkedet. Datacon Enterprise Solutions er Lenovo Gold Partner og står sammen med Lenovo bag leverancen til det store danske supercomputercenter på Syddansk Universitet.

Vi har ressourcerne, der tør kigge på din it-installation og komme med anbefalinger, som støtter jeres forretning og strategi.

GRØN FORNUFT OG
EN GOD INVESTERING

Danske virksomheder har mulighed for at søge energitilskud hos Energistyrelsen i forbindelse med investeringer i energiforbedringer.

Vi hjælper vores kunder med at beregne og sikre det optimale energitilskud på nye it-investeringer.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Vores datacentre er vores et og alt. Det giver tryghed og ro i maven at holde antallet af processer nede – og at dem, der er, er simple at udføre.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.