Server

OPTIMÉR DIT SERVER-MILJØ

Måske går du glip af store besparelser, optimeringer og større effektivitet, fordi du ikke udnytter din it-installation optimalt. En trimmet og topmoderne it-infrastruktur er vigtigere end nogensinde for virksomheders konkurrencedygtighed. Dine muligheder for at forbedre udnyttelsesgraden er oplagte.

 

BEDRE DRIFT MED FÆRRE RESSOURCER

Med konsolidering og modernisering af servermiljøet får du en optimal og skalérbar it-infrastruktur, der følger med virksomhedens udvikling. Du får bedre performance, langt bedre sikkerhed (opdateret firmware og featureset der lukker huller), performance boost og persistent scalable memory med Intels nyeste CPU, hvilket kan reducere licensforbruget samt give smartere og centraliseret administration. Samtidig sparer du tid og penge til drift, strøm og køling.

I Datacon Enterprise Solutions tager vi altid afsæt i din konkrete situation og it-arkitektur, når vi rådgiver om konsolidering og virtualisering. Desuden er sikkerhed, overvågning og service en integreret del af vores løsninger, hvilket sikrer dig optimal udnyttelse af og sikkerhed i din it-infrastruktur.

 

DIN STÆRKESTE PARTNER

Datacon Enterprise Solutions er en af de højest certificerede og specialiserede partnere i Danmark på Hewlett Packard Enterprise, med status som Platinum Partner.

En anden stærk partner er Lenovo, som vi ser som et meget stærkt kort på servermarkedet. Datacon Enterprise Solutions er Lenovo Gold Partner og står sammen med Lenovo bag leverancen til det store danske supercomputercenter på Syddansk Universitet.

Vi har ressourcerne, der tør kigge på din it-installation og komme med anbefalinger, som støtter jeres forretning og strategi.

GRØN FORNUFT OG EN GOD INVESTERING

Danske virksomheder har mulighed for at søge energitilskud hos Energistyrelsen i forbindelse med investeringer i energiforbedringer.

Vi hjælper vores kunder med at beregne og sikre det optimale energitilskud på nye it-investeringer.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger. Derfor er vi blandt andet blevet kåret som Årets HPE Partner i Danmark både i 2017, 2018 og 2019.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Årets HPE Partner 2019

Udvalgt leverandør til det offentlige

Datacon Enterprise Solutions er blevet udvalgt, som én af de 4 leverandører af storage- og server-løsninger til stat, regioner og kommuner.

Det sker under rammeaftalen med navnet 50.03, der er en fællesoffentlig rammeaftale for servere og storage.

Se mere om aftalen.

Certificeret eliteleverandør badge

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.