GOD SERVICE LØFTER BUNDLINJEN

Kundeservice kan være mange ting. For os handler det dog primært om én ting – at gøre vores kunder tilfredse. Derfor tilbyder vi en lang række services, der både letter din hverdag og viser sig på bundlinjen.

 

VI ER DIN GARANTI

Mange virksomheder tegner i dag service- og vedligeholdelseskontrakter på deres it-miljø. Men hvordan sikrer du dig, at dine serviceaftaler er tegnet på det rette grundlag og bliver ajourført, når du investerer i nyt udstyr eller kasserer det gamle?

Som en af de få HPE Gold Service Delivery Specialist og Platinum Partnere i Danmark kan Datacon Enterprise Solutions sørge for, at de servicekontrakter du tegner med HPE administreres og fornys og til enhver tid matcher dine aktuelle behov – uden at det koster dig ekstra. Det giver dig mere tid til kerneforretningen og sikkerhed for, at dit it-miljø fungerer optimalt.

 

NÅR SÆLGEREN ER UDE AF DØREN

De fleste sælgere er gode til at sælge service med, når du investerer i ny hardware eller software. Datacon Enterprise Solutions’ servicemedarbejdere gennemgår løbende vores kunders serviceaftaler og gør dig opmærksom på udstyr, der udløber, bliver for dyrt eller giver anbefalinger om ændring af serviceniveau.

 

SUPPORT

HPE Support

Tlf: +45 7010 8025

 

HP Phone Assist Worldwide

https://www.hpe.com/dk/en/contact-hpe.html

https://h20195.www2.hpe.com/v2/Getdocument.aspx?docname=A00039121ENW

HVORFOR LIGE OS

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og er en af de få, der er certificeret som HPE Service Delivery Specialist.

Vi har ekstremt stor indsigt i serviceområdet og har et kæmpe netværk i HPE. Det er guld værd, når vi skal handle på dine vegne. Vores konsulenter har rigtig mange års erfaring, og står klar til at hjælpe dig, uanset hvor kompleks din udfordring er.

Se vores service-brochure her.

Bente SelbachBente Selbach
Service Manager

T: +45 40 601 396  
Send en mail til Bente

DET SIGER VORES KUNDER
Uden den røde tråd er det let at miste overblikket, så derfor valgte vi at flytte serviceaftalen til Datacon, som har en helt anden viden omkring kontrakter og styring af disse.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.