Serviceaftaler

GOD SERVICE LØFTER BUNDLINJEN

Kundeservice kan være mange ting. For os handler det dog primært om én ting – at gøre vores kunder tilfredse. Derfor tilbyder vi en lang række services, der både letter din hverdag og viser sig på bundlinjen.

 

VI ER DIN GARANTI

Mange virksomheder tegner i dag service- og vedligeholdelseskontrakter på deres it-miljø. Men hvordan sikrer du dig, at dine serviceaftaler er tegnet på det rette grundlag og bliver ajourført, når du investerer i nyt udstyr eller kasserer det gamle?

Som en af de få HPE Gold Service Delivery Specialist og Platinum Partnere i Danmark kan Datacon Enterprise Solutions sørge for, at de servicekontrakter du tegner med HPE administreres og fornys og til enhver tid matcher dine aktuelle behov – uden at det koster dig ekstra. Det giver dig mere tid til kerneforretningen og sikkerhed for, at dit it-miljø fungerer optimalt.

 

NÅR SÆLGEREN ER UDE AF DØREN

De fleste sælgere er gode til at sælge service med, når du investerer i ny hardware eller software. Datacon Enterprise Solutions’ servicemedarbejdere gennemgår løbende vores kunders serviceaftaler og gør dig opmærksom på udstyr, der udløber, bliver for dyrt eller giver anbefalinger om ændring af serviceniveau.

 

SUPPORT

HPE Support

Tlf: +45 7010 8025

 

HP Phone Assist Worldwide

https://www.hpe.com/dk/en/contact-hpe.html

https://h20195.www2.hpe.com/v2/Getdocument.aspx?docname=A00039121ENW

HVORFOR LIGE OS

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og er en af de få, der er certificeret som HPE Service Delivery Specialist.

Vi har ekstremt stor indsigt i serviceområdet og har et kæmpe netværk i HPE. Det er guld værd, når vi skal handle på dine vegne. Vores konsulenter har rigtig mange års erfaring, og står klar til at hjælpe dig, uanset hvor kompleks din udfordring er.

Se vores service-brochure her.

Bente SelbachBente Selbach
Service Manager

T: +45 40 601 396  
Send en mail til Bente

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Herudover er vi blandt andet også HP Partner First Platinum og Lenovo Platinum PC Partner.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger. Derfor er vi blandt andet blevet kåret som Årets HPE Servicepartner i Danmark i 2018.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo
HP Partner First Platinum logo
Lenovo Platinum PC Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.