Sikkerhed

VI RAMMES KONSTANT AF SIKKERHEDSANGREB

Alle virksomheder står over for de evigt voksende sikkerhedsrisici. Vi oplever det mest aggressive trusselsmiljø i informationsteknologiens historie til dato. Udviklingen inden for it øger i høj grad produktiviteten og virksomhedernes fleksibilitet – men på samme tid introducerer det et væld af nye risici og usikkerheder.

Uanset størrelsen eller typen af din virksomhed, skal du forholde dig til konsekvenserne af virksomhedens eventuelle digitale sårbarheder, helt på linje med at du forholder dig til, om virksomheden låses forsvarligt af om aftenen. Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe med at beskytte din virksomhed!

 

ANGREBSFLADEN FOR TEKNOLOGI

Stigningen i antallet af it-angreb følger udviklingen for vores stigende anvendelse – og afhængighed af teknologi. For mange enkeltpersoner og organisationer er effektiv brug af it ikke længere blot en del af forretningen, men et essentielt krav for succes.

Datacon Enterprise Solutions tilbyder et nøje udvalgt spektrum af services inden for sikkerhed. Vi har valgt at fokusere på de løsninger og producenter, som vi mener står stærkest, med de bedste løsninger på markedet i dag. Vi fokuserer på fleksible løsninger, der dækker din virksomheds specifikke behov og samtidig sikrer virksomheden bedst.

 

KEND DINE SÅRBARHEDER

Bliv en del af Fortinet Cyber Threat Assessment Program (CTAP). Du får et detaljeret indblik i typerne og antallet af trusler, netværket er udsat for. Du får dybdegående informationer om dit netværks aktuelle tilstand, inklusiv sikkerhedstrusler, produktivitet og ydeevne.

 

CTAP’EN DÆKKER:

  • Sikkerhed og trusselsforebyggelse
  • Brugerproduktivitet
  • Netværksbrug

 

Datacon Enterprise Solutions kan på få dage, ganske gratis, udføre en Cyber Threat Assessment af jeres netværk.

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.