HAR DU STYR PÅ DIN DATASIKKERHED?

Der kan ikke herske tvivl om vigtigheden af, at have styr på storage, backup og restore. Med de mange sikkerhedsangreb, afhængigheden af it og den nye Persondataforordning stilles der store krav til it-afdelingen. Storage er lidt som forsikringer. Det er først når uheldet er ude, du finder ud af, om du er dækket korrekt.

Virksomheders datamængder er i eksplosiv vækst. Det er derfor afgørende, at du tager stilling til, hvordan virksomhedens data opbevares mest sikkert og alligevel lettilgængeligt. Med den rigtige storageløsning kan du både sove trygt om natten og få hurtig adgang til dine data 24 timer i døgnet året rundt.

 

EN SIKKER LØSNING

Hvad enten du overvejer at lægge data på dyre disksystemer, arkivere dem på billigere medier eller opbevare dem ude af huset, kan vi rådgive dig om den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Datacon Enterprise Solutions har snart 30 års erfaring inden for bl.a. storage og kan derfor rådgive dig om alt fra hardware-infrastruktur til dataarkivering og data management samt hjælpe dig med din generelle datastrategi. Derudover kan vi rådgive omkring den rigtige løsning indenfor backup og restore, eller vi kan varetage begge dele for jer i vores eget hostingcenter.

Datacon Enterprise Solutions er en af HPEs stærkeste partnere og vi er absolut storage specialister. Vores foretrukne producenter er Hewlett Packard Enterprise og herunder Nimble. Kontakt os endelig for at høre om vores succesfulde leverancer og installationer.

ALLE HAR TRAVLT!

  • Datavæksten har aldrig været større
  • Backuppen flyder over
  • Vores applikationer er kritiske
  • Kravene til oppetid er ekstremt høje
  • Truslerne er enorme
  • Restore er essentielt
  • Automatisering er et ’must’

Frigiv ressourcer ved automatisering af størstedelen af backup-processerne. Få ro på nattesøvnen med velfungerende restore.

Flemming PoulsenFlemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

DET SIGER VORES KUNDER
Vores datacentre er vores et og alt. Det giver tryghed og ro i maven at holde antallet af processer nede – og at dem, der er, er simple at udføre.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.