NYHEDER

HP Premier Partner 2019

HP anerkender Datacon Enterprise Solutions' resultater og kompetencer inden for printløsninger.

Vi søger en teknisk konsulent

Vi søger en erfaren teknisk konsulent, som brænder for at installere og vedligeholde vores kunders infrastruktur.

Vinder af 3 HPE Hector Awards 2018

I år vandt Datacon Enterprise Solutions hele 3 priser til årets HPE Hector Award Show.

Northern Europe Intelligent Edge Partner of the Year 2018

Prisen er en anerkendelse af en enestående indsats og præstation. Vi er modtog som eneste danske partner en pris på konferencen.

Udnævnt til ”Best Partner Northern Europe” 2018

Aruba hædrede Datacon Enterprise Solutions A/S på årets Aruba Atmosphere konference i Kroatien med en flot pris.

Om alt brænder ned, kører it-systemet upåvirket videre

Alt på centralsygehuset på Færøerne, er styret af en avanceret it-infrastruktur, der er blevet sikret med en intelligent storage-løsning.

Vi har leveret tidssvarende løsninger gennem 30 år

Vi har mange kunder som har været loyale gennem rigtig mange år. Et kendetegn for Datacon er, at vores kunder bliver længe.

Portræt af vores direktør og ejer Jan Misser

'Man skal have sjælen med og finde stolthed i at nå sine mål'. Læs mere om 30 års erfaring som virksomhedsleder og ejer.

Få kontrol over it-performance med fuld fleksibilitet

Datacon leverer sammen med HPE fleksible løsninger til virksomheders datacentre. Målet er at matche hardware og software til præcis de behov, din virksomhed står med nu og her. Betalingen er også fleksibel, hvor udgifter bliver OPEX- i stedet for CAPEX-baserede.

Vær skarp på at købe ind til det præcise behov

”Valget faldt på HP ProBook, som også viste sig at være en hurtigere maskine, sammenlignet med de andre testmodeller. De mere end hundrede maskiner har nu kørt i et års tid, og vi har ikke haft en eneste til reparation endnu. En regulær succeshistorie”, udtaler Mirza Mutilovic fra Container Centralen.

Vi hjælper med Office 365 til din virksomhed

Når du skifter til Office 365, handler det om mere end en succesfuld implementering. Det handler om tryghed. At vide, du er i gode hænder der sikrer glidende overgang i samtlige af migreringens faser.

Verdens mest sikre servere er lanceret af HPE

Sankt Hans aften er en aften hvor vi skal slappe af og hygge os i godt selskab. Men det er altid vigtigt med sikkerhed. HPE har taget sikkerhed til et nyt niveau på deres nyeste servere.

Død over onde links og PDF'er

Med øget vækst følger øget risiko: ”Flere mennesker, mere data, større fiberforbindelse betyder, at din firewall skal kunne håndtere mere trafik og have power til at følge med i analyse af data. Deri ligger en risiko for, at der slipper noget igennem.”

Vi rammes konstant af sikkerhedsangreb

Beskyttelse af din it-infrastruktur og dine data kan være en af de vanskeligste opgaver, din organisation står over for.

HP EliteBook x360 - din nye favorit på farten

Den tynde og lette HP EliteBook x360 1030 er den perfekte pc til mobile medarbejdere. Batterilevetiden er i særklasse, sikkerheden er sat i højsædet, og så kan du vælge imellem 5 tilstande der tilsammen giver 360 graders fleksibilitet til arbejde og underholdning.

Attraktive priser på HPEs Proactive Care

Fremtiden er hybrid, idet der ikke findes en ”onesize fits all” med hensyn til cloud og traditionelle løsninger. Hewlett Packard sætter prisen ned på Proactive Care, så det er på tide at skrue op for supportniveauet.

Er du klar til at møde den nye generation af medarbejdere?

Vi har haft generationerne X, Y og Z. Nu viser en rapport, at en ny generation er klar til at forandre den måde, virksomheder kommunikerer, arbejder - og anvender it på. Er din virksomhed klar til den nye generation?

Hewlett Packard Enterprise har købt Nimble Storage

Hewlett Packard Enterpriser (HPE) har i går annonceret, at opkøbet af Nimble Storage, en af verdens førende producenter af all-flash og hybrid-flash storage systemer, er gennemført.

Dine printere kan bringe virksomheden i fare

HP Studios har produceret 'The Wolf'. Bliv inspireret og chokeret, når du oplever hvor nemt der er, at trænge ind i virksomhederne via usikret printere og devices.

Find de usete trusler og beskyt dit netværk

Kend dine sårbarheder og få fakta omkring din netværkssikkerhed med en Cyber Threat Assessment. Det er ganske gratis og tager kun kort tid.

Leverandør på ny rammeaftale hos Moderniseringsstyrelsen

Datacon skal i samarbejde med Hewlett Packard Enterprise og Aruba levere it-netværk på rammeaftalen. Den offentlige sektor kan se frem til netværksløsninger med øget hastighed og sikkerhed.

Tag stilling til sikkerhed når du bruger Office 365

Office 365 gør det nemmere for din virksomhed, men hvilken grad af sikkerhed har du brug for? Opnå en højere grad af sikkerhed uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.

HPs Elite X3 er ægte forretningsmobilitet

X3 har computerens regnekraft og produktivitet, en tablets form, flytbarhed og brugervenlighed og en smartphones tilslutningsmuligheder og design.

Regnekraft der matcher innovationstempoet

Det hævdes, at High Performance Computing (super computere eller HPC) vil kunne hæve alle menneskers livskvalitet.

Hewlett Packard Enterprise har købt SimpliVity

Hewlett Packard Enterprise (HPE) har den 17.1 2017 annonceret, at de har indgået aftale omkring købet af SimpliVity for $650 millioner.

Topledelsens ansvar i store it-projekter

Der skrives meget om mislykkede it-projekter. Det gælder både offentlige og private virksomheder. I de fleste tilfælde går kritikken på sene leverancer, svigtende kvalitet og overskridelse af økonomi.

Bliv hyperconvergeret og virtuel med 5 klik

HPEs HC380 og lillebroren HC250 gør det nemmere end nogensinde før at konsolidere dit datacenter og få alle fordelene ved hyperkonvergeret infrastruktur.

350.000 gode grunde til at skifte fra Lenovo til HP

”400 kroner er sparet for hver dockingstation. Fordelen ved HP er, at så længe du bruger Elitebook, så kan du vælge hvilken som helst model, alle passer i dockingstationen.” Nordic IT Manager Jacob Lindberg, Brenntag Nordic A/S.

Converged, hyperconverged og composable

Lige når du troede, du havde fået begreberne på plads omkring Converged (konvergeret) og Hyperconverged (hyperkonvergeret) Infrastructure, er alle begyndt at tale om Composable (programmerbar) Infrastructure. Hvad er forskellen og hvorfor er det vigtigt?

HPE OneView 3.0 samler virksomheden og gør den intelligent

HPE OneView 3.0 leverer software-defineret intelligens, skabeloner for automation af arbejdsprocesser og – byrder og åben integration, så organisationer og virksomheder kan forbedre deres it-infrastruktur og effektivitet på samme tid.

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.