DCES bil

OM OS

Verden forandrer sig konstant. Det stiller store krav til virksomhedernes it-løsninger og -medarbejdere, der hele tiden skal tilpasse sig forretningen.

Heldigvis er hjælpen altid nær! Datacon Enterprise Solutions har i 3 årtier rådgivet og optimeret it-infrastrukturen for en lang række virksomheder.

I dag er vi en af branchens mest kompetente it-leverandører! Vi tilbyder fleksible løsninger, der optimerer dit it-miljø, så du kan tage din forretning til det næste niveau.

Kort sagt: Hos os er din it i sikre hænder!

 

VI BINDER IT OG FORRETNING SAMMEN

Datacon Enterprise Solutions (DCES) er en virksomhed, der leverer forretningskritiske branche-, it- og hostingløsninger. Vi rådgiver, optimerer og effektiviserer it-infrastruktur for offentlige, store og mellemstore virksomheder. På hosting omfatter ydelserne hosting, driftsaftaler, managed services, service management samt applikationsservices.

Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos DCES bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

 

AAA-RATED

Datacon Enterprise Solutions har eksisteret i 3 årtier – siden 1987, og er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Nøgletallene understreger stabiliteten i driften, og at DCES er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører.

DCES har den højeste kreditvurdering: AAA. En rating under 7% af virksomhederne inden for it-branchen, kan bryste sig af. Datacon omsætter for cirka 300 mio. kr. årligt. Virksomheden er dansk og privatejet med en egenkapital på 25 mio. kr.

 

HVORFOR DATACON

Vi rådgiver om og leverer forretningskritiske it-løsninger. Vi har i mere end 30 år optimeret og effektiviseret vores kunders it. Vores løsninger tager afsæt i jeres forretning baseret på business cases med ROI og CTO. Vi fokuserer på fleksible og optimerede løsninger der understøtter og optimerer jeres forretning, med leverancesikkerhed og tryghed fra en partner, der tager ansvar!

 

DIVERSE

Adresse: Hejrevang 13, 3450 Allerød

CVR: 38703668

Mail: info@dces.dk

Bank: Nordea Bank Danmark

Revisor: PriceWaterHouseCoopers (PWC)

Advokat: Kønig & Partnere

Regnskaber:

2017-18

2016-17

2015-16

2014-15

2013-14

DATACON ENTERPRISE SOLUTIONS STØTTER

Tillid og troværdighed spiller begge en vigtig i rolle i vores daglige leverancer af forretnings- og værdiskabende løsninger inden for hardware og it-infrastruktur. Det er begreber vi ønsker afspejlet i hele virksomheden – også når vi snakker CSR.

 

SPONSORATER

Datacon Enterprise Solutions sponserer Børnefonden, Knæk Cancer og sponsorbørn. Derudover sponsorerer vi foreningslivet med to medarbejdersponsorater årligt, for at støtte op om et aktivt liv og en sund livsstil for vores ansatte.

BØRNEFONDEN

Hos Datacon Enterprise Solutions er vi vant til at sammentænke it og forretning, således at vores kunder opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Det gør vi også, når vi leverer it-infrastruktur til Børnefondens mange afdelinger rundt om i Afrika. Som en del af samarbejdet har Datacon Enterprise Solutions sponseret et solcelleanlæg, der driver strøm til en sundhedsklinik i Mali.

”Vores bidrag gør en stor forskel i den del af verden, så derfor var det en nem og hurtig beslutning, da vi blev præsenteret for dette miljørigtige sponsorat i Mali”, udtaler Adm. Direktør, Jan Misser. Vi støtter årligt forskellige projekter.

Børnefonden logo

KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Datacon Enterprise Solutions støtter op omkring Kræftens Bekæmpelse og Landsindsamlingen 2020.

Kræftens Bekæmpelse logo

SPONSORBØRN

Datacon Enterprise Solutions har to sponsorbørn:

  • Cleusa Patricia Silva, der er en pige i Kap Verde
  • Daniel, der er en dreng på “Albella Boys Home” i Indien
Verdens Børn logo

HJERTESTARTER

Datacon Enterprise Solutions er medlem af Hjertestarternetværket. Vi har hjertestarter placeret i forhallen på vores adresse på Hejrevangen 13 i Allerød.

Hjertestarter logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.