BROCHURER

NETVÆRK

I centrum for enhver velfungerende infrastruktur befinder netværkskomponenterne sig. Et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver, der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Det ultimative mål er, at brugerne overhovedet ikke tænker over eller bemærker, at man er tilsluttet et netværk. Det virker bare, altid. Uanset hvem brugeren er. Der er altid adgang til de applikationer og services, der forventes, og de afvikles uden tøven.

SIKKERHED

Alle virksomheder står over for de evigt voksende sikkerhedsrisici. Vi oplever det mest aggressive trusselsmiljø i informationsteknologiens historie til dato.

Uanset størrelsen eller typen af din virksomhed, skal du forholde dig til konsekvenserne af virksomhedens eventuelle digitale sårbarheder, helt på linje med at du forholder dig til, om virksomheden låses forsvarligt af om aftenen. Datacon kan hjælpe med at beskytte din virksomhed!

SERVICE

Det er vigtigt at kigge på hele teknologi-livscyklussen for at sikre, at både infrastrukturen og services lever op til de forretningskrav, der er aftalt – og at eventuelle risici er kendte.

Læs ovenfor, hvordan Datacon kan hjælpe dig

DATACON AS A SERVICE – HOSTING

Fokusér på din kerneforretning – læs om hvordan Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe dig med it-infrastrukturen.

Vi sikrer din forretning med hosting, outsourcing, cloud, managed services og sikkerhed. Du er i centrum og bliver ikke spist af med halve løsninger hos Datacon Enterprise Solutions.

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.