BROCHURER

NETVÆRK

I centrum for enhver velfungerende infrastruktur befinder netværkskomponenterne sig. Et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver, der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Det ultimative mål er, at brugerne overhovedet ikke tænker over eller bemærker, at man er tilsluttet et netværk. Det virker bare, altid. Uanset hvem brugeren er. Der er altid adgang til de applikationer og services, der forventes, og de afvikles uden tøven.

SIKKERHED

Alle virksomheder står over for de evigt voksende sikkerhedsrisici. Vi oplever det mest aggressive trusselsmiljø i informationsteknologiens historie til dato.

Uanset størrelsen eller typen af din virksomhed, skal du forholde dig til konsekvenserne af virksomhedens eventuelle digitale sårbarheder, helt på linje med at du forholder dig til, om virksomheden låses forsvarligt af om aftenen. Datacon kan hjælpe med at beskytte din virksomhed!

SERVICE

Det er vigtigt at kigge på hele teknologi-livscyklussen for at sikre, at både infrastrukturen og services lever op til de forretningskrav, der er aftalt – og at eventuelle risici er kendte.

Læs ovenfor, hvordan Datacon kan hjælpe dig

HPC SÆRUDGAVE

DATACON AS A SERVICE – HOSTING

Fokusér på din kerneforretning – læs om hvordan Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe dig med it-infrastrukturen.

Vi sikrer din forretning med hosting, outsourcing, cloud, managed services og sikkerhed. Du er i centrum og bliver ikke spist af med halve løsninger hos Datacon Enterprise Solutions.

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.