BROCHURER

HPE PRIMERA STORAGE

Det lyder for godt til at være sandt, men 100% oppetid er præcis det du får med HPE Primera. Oppetid er mere end nogensinde et fokusområde, fordi nedetid kan betyde tab af forretning eller omsætning og ineffektivitet hos dine medarbejdere. Ved at implementere en intelligent storage platform opnår du en decideret konkurrencefordel.

Primera er HPE’s nye tier-0 storage til virksomheder, der har behov for maksimal ydeevne, robusthed og skalerbarhed. HPE Primera kommer med en ny arkitektur, der er optimeret til NVMe og storage-class memory (SCM) og er dobbelt så hurtig som den forrige generation af HPE 3PAR. Alt sammen i enheder, der fylder en tredjedel af tidligere generationer.

NETWORK-AS-A-SERVICE

Alle forventer ubegrænset og uforstyrret adgang til netværket – uanset hvor de befinder sig. Det stiller store krav til din IT-organisation, da et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver, der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Ved at vælge Network-as-a-Service (NaaS) hos Datacon Enterprise Solutions er du garanteret en netværksløsning, der reducerer omkostningerne, øger produktiviteten og forbedrer netværkssikkerheden.

Network-as-a-Service er kort sagt, netværk på abonnement. I stedet for at du skal have netværkseksperter i virksomheden, sørger vi for at levere og administrere Wi-Fi og drift af hele den trådløse IT-infrastruktur. Det vil sige, at du har én samlet netværksløsning til en fast månedlig pris. Med en simpel og konkurrencedygtig prismodel får du forudsigelige omkostninger hver måned og holder dine driftsomkostninger nede.

BACKUP-AS-A-SERVICE

Har du ikke styr på backup og mister du forretningskritiske data, kan det have store omkostninger. Derfor er backup og datasikkerhed vitalt.

I stedet for at din IT-afdeling udfører backup og skal bekymre sig om at vedligeholde og udskifte bånd eller harddiske, tilbyder vi dig Backup-as-a-Service. Med DCES Backup-as-a-Service får din virksomhed et ekstra datacenter til en meget lav pris. Vi har bygningerne, sikkerheden, serverkraften og ressourcerne til at håndtere alt i forbindelse med backup.

Du slipper samtidig for at reducere eller udvide din lagerplads i forbindelse med at behovet for datakapacitet løbende ændrer sig – du kan i stedet skalere op og ned på din aftale. Med en simpel og konkurrencedygtig prismodel, får du forudsigelige omkostninger hver måned og holder dine driftsomkostninger nede.

NETVÆRK

I centrum for enhver velfungerende infrastruktur befinder netværkskomponenterne sig. Et velfungerende netværk er altafgørende for, om de opgaver, der skal løses, kan blive afviklet hurtigt, effektivt og sikkert.

Det ultimative mål er, at brugerne overhovedet ikke tænker over eller bemærker, at man er tilsluttet et netværk. Det virker bare, altid. Uanset hvem brugeren er. Der er altid adgang til de applikationer og services, der forventes, og de afvikles uden tøven.

SIKKERHED

Alle virksomheder står over for de evigt voksende sikkerhedsrisici. Vi oplever det mest aggressive trusselsmiljø i informationsteknologiens historie til dato.

Uanset størrelsen eller typen af din virksomhed, skal du forholde dig til konsekvenserne af virksomhedens eventuelle digitale sårbarheder, helt på linje med at du forholder dig til, om virksomheden låses forsvarligt af om aftenen. Datacon kan hjælpe med at beskytte din virksomhed!

SERVICE

Det er vigtigt at kigge på hele teknologi-livscyklussen for at sikre, at både infrastrukturen og services lever op til de forretningskrav, der er aftalt – og at eventuelle risici er kendte.

Læs ovenfor, hvordan Datacon kan hjælpe dig

DATACON AS A SERVICE – HOSTING

Fokusér på din kerneforretning – læs om hvordan Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe dig med it-infrastrukturen.

Vi sikrer din forretning med hosting, outsourcing, cloud, managed services og sikkerhed. Du er i centrum og bliver ikke spist af med halve løsninger hos Datacon Enterprise Solutions.

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.