DATACON ENTERPRISE SOLUTIONS STØTTER

Tillid og troværdighed spiller begge en vigtig i rolle i vores daglige leverancer af forretnings og værdiskabede løsninger inden for hardware og it-infrastruktur. Det er begreber vi ønsker afspejlet i hele virksomheden – også når vi snakker CSR.

Hos Datacon Enterprise Solutions har vi valgt at fokusere på to områder, der kan gøre en forskel enten lokalt eller globalt:

SPONSORATER

Datacon Enterprise Solutions sponserer Børnefonden, Knæk Cancer og sponsorbørn. Derudover sponsorerer vi foreningslivet med to medarbejdesponsorater årligt, for at støtte op om et aktivt liv og en sund livsstil for vores ansatte.

BØRNEFONDEN

Hos Datacon Enterprise Solutions er vi vant til at sammentænke it og forretning, således at vores kunder opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Det gør vi også, når vi leverer it-infrastruktur til Børnefondens mange afdelinger rundt om i Afrika. Som en del af samarbejdet har Datacon Enterprise Solutions sponseret et solcelleanlæg, der driver strøm til en sundhedsklinik i Mali.

”Vores bidrag gør en stor forskel i den del af verden, så derfor var det en nem og hurtig beslutning, da vi blev præsenteret for dette miljørigtige sponsorat i Mali”, udtaler adm. Direktør Jan Misser. Vi støtter årligt forskellige projekter.

KNÆK CANCER 2017

Datacon Enterprise Solutions har støttet op omkring Knæk Cancer 2017. Vi har sponsoreret en cykel til Spinning for Canser på Rigshospitalet.

 

SPONSORBØRN

Datacon Enterprise Solutions har to sponsorbørn:

  • Cleusa Patricia Silva, der er en pige i Kap Verde
  • Daniel, der er en dreng på “Albella Boys Home” i Indien

HJERTESTARTER

Datacon Enterprise Solutions er medlem af Hjertestarternetværket. Vi har hjertestarter placeret i forhallen på vores adresse på Hejrevangen 13 i Allerød.

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.