Datacon Enterprise Solutions bygning

IT-driftskonsulenter

 

Vi søger erfarne IT-driftskonsulenter, som brænder for at hjælpe vores kunder med at supportere og vedligeholde deres IT-infrastruktur.

 

Du bliver en del af et team på 20 infrastruktur konsulenter, IT-driftskonsulenter og IT-supportere, som alle er højt certificerede på bl.a. HPE, Aruba, Lenovo, Microsoft og Fortinet.

Din hverdag bliver både ude hos vores kunder rundt om i Danmark og udlandet, men også med faste dage på vores hovedkontor i Allerød hvor du kan videreuddanne og udvikle dine tekniske kundskaber.

 

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende stilling, hvor du arbejder tæt med vores største kunder
 • Gode muligheder for at dygtiggøre dig og præge din egen faglige udvikling med bl.a. HPE og Microsoft certificeringer og anden uddannelse
 • Et inspirerende og spændende arbejdsmiljø i en virksomhed med plads til både humor og forskelligheder
 • En travl og afvekslende hverdag, hvor kundens udfordringer er i højsædet
 • En attraktiv lønpakke som modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer.

 

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant IT-baggrund – en relevant uddannelse som fx datamatiker, datatekniker eller tilsvarende
 • Du har et godt kendskab til Windows Server, netværk, klient operativsystemer etc.
 • Du brænder for at håndtere 2. level supportopgaver
 • Du sætter en ære i at levere et godt, og veldokumenteret, stykke arbejde
 • Du forstår at holde hovedet koldt når der opstår kritiske situationer
 • Du har gode kommunikationsevner, taler og skriver flydende dansk
 • Du er en positiv, fleksibel og konstruktiv teamplayer – også når der er travlt, og der sker forandringer i hverdagen.
Datacon Enterprise Solutions kolleger

Arbejdstid og sted

Dit primære arbejdssted er på vores kontor i Allerød. Stillingen er fuld tid, og din arbejdstid vil hovedsageligt være mandag til torsdag mellem kl. 8:30 til 16:30 og fredag kl. 8:30 til 16:00.

 

Kontakt og ansøgning

Skriftlig ansøgning og vedhæftet CV sendes til tni@dces.dk snarest. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead Thomas Østergaard Nielsen på mail tni@dces.dk.

 

Ved at indsende din ansøgning, giver du dit samtykke til at vi gemmer og behandler dine oplysninger. Vi behandler dine oplysninger med fortrolighed og følger reglerne for behandling og opbevaring af personoplysninger.

Vi beder dig om venligst at undgå at sende fortrolige oplysninger med i ansøgningen, såsom cpr-nr. og lign.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Datacon Enterprise Solutions kolleger

Om Datacon Enterprise Solutions

Datacon Enterprise Solutions har mere end 30 års erfaring med leverance af IT-infrastruktur. Vi har vores egne specialister og konsulenter. Vi rådgiver, optimerer og effektiviserer IT-infrastruktur for offentlige, store og mellemstore virksomheder. Vi er en del af Danoffice IT gruppen og har samlet 135 medarbejdere. Vi har en samlet årlig omsætning på cirka 1.200 mio. DKK.

Vi er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun tre Platinum partner i Danmark. Vi er ligeledes Dell Technologies Titanium partner, Lenovo Server Partner Gold, HP Platinum og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Datacon Enterprise Solutions blev i 2019 kåret som årets Hewlett Packard Enterprise Partner, årets Pointnext Partner og årets Aruba Partner i Danmark.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.