MAGASINER

FORÅR 2019

Velkommen til den seneste udgave af DC Magazine, med det nye navn: DCES Today. Vi har ikke bare skiftet navnet på vores magasin, men også firmanavn fra Datacon A/S til Datacon Enterprise Solutions A/S (DCES).

Hør blandt andet om hvordan vi skal hjælpe Region Hovedstaden med at sikre fremtidens sygehuse, 10 sikkerhedsråd til at beskytte din virksomhed, mød de nye Gen10 servere fra HPE og meget mere.

DECEMBER 2016

Brenntag havde 350.000 gode grunde til at skifte til HP. SDU har Danmarks største supercomputer. Dokumentation der tidligere tog seks timer at få beregnet, tager kun en ‘kaffekopstid’ og meget mere.

MAJ 2016

Brøndby IF: 7.500 ekspeditioner på under 4 timer kræver sit system, Datacon: Vi tager vores egen medicin, Aruba til den mobile generation og meget mere.

NOVEMBER 2015

Afrika-kontorer og Danmark forbindes i stærkt it-netværk hos Børnefonden, Hos Club La Santa, skal dem der sælger, være dér, hvor kunderne er…, For DTU Compute er smidig it en selvfølge, HP splittes i to og meget mere.

SEPTEMBER 2015

Verdensomspændende rejsegigant vælger dansk til sin nye it-løsning. It-investering skal kunne betale sig. Sikkerheden halter, når data til en værdi af 2 millioner bliver afleveret i en Nettopose og meget mere.

MARTS 2015

It, der baner vejen for fremtiden hos OK Snacks. Virtuelle servere hos KAB. Business Intelligence til de ambitiøse mål hos Dacapo Stainless og meget mere.

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.