MAGASINER

FORÅR 2020

Velkommen til den seneste udgave af DCES Today.

Hør blandt andet om hvordan 5G får indflydelse på fremtidens netværk, use cases for Object storage, File storage og Block storage, hvad den nye HPE Synergy opgradering byder på af nyheder, hvordan IT som en service sikrer effektivt hjælpearbejde i Afrika og meget mere.

EFTERÅR 2019

Hør blandt andet om vejen til optimal planlægning af it-projekter, 4 måder AI kan løfte din virksomhed, miljøvenlig print, Network-as-a-Service, mød den nye HPE Primera Storage og meget mere.

FORÅR 2019

Velkommen til det nye DCES Today. Vi har ikke bare skiftet navnet på vores magasin, men også firmanavn fra Datacon A/S til Datacon Enterprise Solutions A/S (DCES).

Hør blandt andet om hvordan vi skal hjælpe Region Hovedstaden med at sikre fremtidens sygehuse, 10 sikkerhedsråd til at beskytte din virksomhed, mød de nye Gen10 servere fra HPE og meget mere.

DECEMBER 2016

Brenntag havde 350.000 gode grunde til at skifte til HP. SDU har Danmarks største supercomputer. Dokumentation der tidligere tog seks timer at få beregnet, tager kun en ‘kaffekopstid’ og meget mere.

MAJ 2016

Brøndby IF: 7.500 ekspeditioner på under 4 timer kræver sit system, Datacon: Vi tager vores egen medicin, Aruba til den mobile generation og meget mere.

NOVEMBER 2015

Afrika-kontorer og Danmark forbindes i stærkt it-netværk hos Børnefonden, Hos Club La Santa, skal dem der sælger, være dér, hvor kunderne er…, For DTU Compute er smidig it en selvfølge, HP splittes i to og meget mere.

SEPTEMBER 2015

Verdensomspændende rejsegigant vælger dansk til sin nye it-løsning. It-investering skal kunne betale sig. Sikkerheden halter, når data til en værdi af 2 millioner bliver afleveret i en Nettopose og meget mere.

MARTS 2015

It, der baner vejen for fremtiden hos OK Snacks. Virtuelle servere hos KAB. Business Intelligence til de ambitiøse mål hos Dacapo Stainless og meget mere.

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.