NYHEDER

 

ISAE 3402 revision gennemført

Revisionserklæring – din garanti for en troværdig og sikker IT-samarbejdspartner.

Vinder af 2 HPE Hector Awards 2019

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi sammen med Danoffice IT vandt 2 priser til HPE Hector Award 2019.

DCES & Danoffice IT vinder 3-årig kontrakt med ISS

Sammen med Danoffice IT, har DCES vundet en 3-årig kontrakt med ISS, hvor vi skal levere it-udstyr og tilhørende services.

DCES vinder SKI-udbud 50.07 på netværksprodukter

Datacon Enterprise Solutions er blevet udvalgt som én af de 5 storleverandører af netværksprodukter til det offentlige i de kommende år.

DCES kåres som Årets SMB Partner i Nordeuropa 2019

Datacon Enterprise Solutions er blevet anerkendt af HPE som Årets SMB Partner i Nordeuropa i 2019.

Datacon Enterprise Solutions A/S overtages af Danoffice IT ApS

Datacon Enterprise Solutions A/S (DCES) overtages pr. 1. juli 2019 af Danoffice IT ApS.

Tag med til HPE Discover More

Den 14. maj 2019 afholder Hewlett Packard Enterprise Discover More i København - og du kan komme med helt gratis.

Kom med DCES & Lenovo til seminar om HPC og AI

I samarbejde med Lenovo, afholder vi et seminar med førende eksperter inden for HPC og AI. Tilmeld dig i dag!

DCES indgår stor aftale med Region Hovedstaden

Datacon Enterprise Solutions skal i 2019 være med til at forbedre og sikre netværket i Region Hovedstaden. Aftalen løber over de næste fire år og lyder på 135 mio. kr.

Datacon Enterprise Solutions vinder SKI-udbud 50.03 til 700 mio. kroner

Datacon Enterprise Solutions er blevet udvalgt, som én af de 4 stor-leverandører til storage- og server-løsninger til stat, regioner og kommuner.

HP Premier Partner 2019

HP anerkender Datacon Enterprise Solutions' resultater og kompetencer inden for printløsninger.

Vinder af 3 HPE Hector Awards 2018

I år vandt Datacon Enterprise Solutions hele 3 priser til årets HPE Hector Award Show.

Northern Europe Intelligent Edge Partner of the Year 2018

Prisen er en anerkendelse af en enestående indsats og præstation. Vi er modtog som eneste danske partner en pris på konferencen.

Udnævnt til ”Best Partner Northern Europe” 2018

Aruba hædrede Datacon Enterprise Solutions A/S på årets Aruba Atmosphere konference i Kroatien med en flot pris.

Portræt af vores direktør og ejer Jan Misser

'Man skal have sjælen med og finde stolthed i at nå sine mål'. Læs mere om 30 års erfaring som virksomhedsleder og ejer.

Vi hjælper med Office 365 til din virksomhed

Når du skifter til Office 365, handler det om mere end en succesfuld implementering. Det handler om tryghed. At vide, du er i gode hænder der sikrer glidende overgang i samtlige af migreringens faser.

Verdens mest sikre servere er lanceret af HPE

Sankt Hans aften er en aften hvor vi skal slappe af og hygge os i godt selskab. Men det er altid vigtigt med sikkerhed. HPE har taget sikkerhed til et nyt niveau på deres nyeste servere.

Død over onde links og PDF'er

Med øget vækst følger øget risiko: ”Flere mennesker, mere data, større fiberforbindelse betyder, at din firewall skal kunne håndtere mere trafik og have power til at følge med i analyse af data. Deri ligger en risiko for, at der slipper noget igennem.”

Er du klar til at møde den nye generation af medarbejdere?

Vi har haft generationerne X, Y og Z. Nu viser en rapport, at en ny generation er klar til at forandre den måde, virksomheder kommunikerer, arbejder - og anvender it på. Er din virksomhed klar til den nye generation?

Hewlett Packard Enterprise har købt Nimble Storage

Hewlett Packard Enterpriser (HPE) har i går annonceret, at opkøbet af Nimble Storage, en af verdens førende producenter af all-flash og hybrid-flash storage systemer, er gennemført.

Dine printere kan bringe virksomheden i fare

HP Studios har produceret 'The Wolf'. Bliv inspireret og chokeret, når du oplever hvor nemt der er, at trænge ind i virksomhederne via usikret printere og devices.

Find de usete trusler og beskyt dit netværk

Kend dine sårbarheder og få fakta omkring din netværkssikkerhed med en Cyber Threat Assessment. Det er ganske gratis og tager kun kort tid.

Leverandør på ny rammeaftale hos Moderniseringsstyrelsen

Datacon skal i samarbejde med Hewlett Packard Enterprise og Aruba levere it-netværk på rammeaftalen. Den offentlige sektor kan se frem til netværksløsninger med øget hastighed og sikkerhed.

HPs Elite X3 er ægte forretningsmobilitet

X3 har computerens regnekraft og produktivitet, en tablets form, flytbarhed og brugervenlighed og en smartphones tilslutningsmuligheder og design.

Hewlett Packard Enterprise har købt SimpliVity

Hewlett Packard Enterprise (HPE) har den 17.1 2017 annonceret, at de har indgået aftale omkring købet af SimpliVity for $650 millioner.

Bliv hyperconvergeret og virtuel med 5 klik

HPEs HC380 og lillebroren HC250 gør det nemmere end nogensinde før at konsolidere dit datacenter og få alle fordelene ved hyperkonvergeret infrastruktur.

Converged, hyperconverged og composable

Lige når du troede, du havde fået begreberne på plads omkring Converged (konvergeret) og Hyperconverged (hyperkonvergeret) Infrastructure, er alle begyndt at tale om Composable (programmerbar) Infrastructure. Hvad er forskellen og hvorfor er det vigtigt?

HPE OneView 3.0 samler virksomheden og gør den intelligent

HPE OneView 3.0 leverer software-defineret intelligens, skabeloner for automation af arbejdsprocesser og – byrder og åben integration, så organisationer og virksomheder kan forbedre deres it-infrastruktur og effektivitet på samme tid.

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er en af de største HPE-partnere på markedet og Danmarks eneste som både er HPE Platinum Partner på server og storage og Aruba Platinum Partner på netværk - det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HPE Platinum Partner logo
Aruba Platinum Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.