HP PC

HP PC’ER

HP er helt i front når det kommer til design, ydeevne, batterilevetid og opfyldelse af de mange krav vores travle arbejdsdag stiller. HP’s bærbare, hybridcomputere og pc’er er helt i topklasse og der er masser af muligheder for, at finde dét der passer specifikt til jeres virksomhed eller organisation.

HP har den smukke HP Premium-familie – enheder til den, der vil have det hele og mere til. Der er tale om uovertruffen ydeevne og forførende design der overgår dine forventninger. Premium-familien imponerer med teknologi og forfinede materialer.

Dygtighed går frem for noget andet. Raffinerede materialer, banebrydende design og en konstruktion, hvor alt er i metal – er standard. HP’s Eliteserie er nogle af de tyndeste, mest elegante og mest stilfulde maskiner på markedet. De er udstyret med nyeste Intel® Core™-processorer, skærme med høj oplysning og lyd fra Bang & Olufsen.

 

VERDENS MEST SIKRE PC’ER

HP Elite-serien er den eneste på markedet med en sikkerhedschip til beskyttelse mod malwareangreb rettet mod BIOS og firmware. HP har udviklet Sure Sense – et revolutionerende nyt sikkerhedsværktøj bygget på kunstig intelligens og avanceret neural netværksteknologi, der instinktivt identificerer malware og beskytter dig mod selv hackerangreb, der ikke er set før.

Den dedikerede sikkerhedschip opsporer og stopper selv den nyeste malware og gendanner automatisk BIOS. Det sker så hurtigt, at brugerne ofte ikke når at opdage, at pc’en har været under angreb.

Læs mere her.

Hvor sikker er du?

TAG SIKKERHEDSTEST

Prøv vores pc sikkerhedstest og se, hvor på sikkerheds-barometeret din virksomhed befinder sig, og få effektive råd og tips til, hvordan du beskytter din virksomhed indefra.

Vi kvitterer med 2 biografbilletter til de første 20, der gennemfører testen og indsender deres besvarelse.

Flemming PoulsenFlemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

UDFORSK HP’S NYESTE LINEUP

HP ELITE DRAGONFLY

HP Elite Dragonfly er en let, kompakt og konverterbar computer til forretningsbrug, som kan tages med overalt. Faktisk er Dragonfly verdens letteste kompakte konvertible laptop til virksomheder, som giver et nyt niveau af frihed for dem, der er på farten. Arbejd hvor som helst med forlænget batterilevetid og hold forbindelsen med valgfrit 4G LTE i Gb-klassen og Wi-Fi 6 med gigabithastighed. HP Elite Dragonfly imponerer i sin ikoniske blå farve der udstråler elegance og er udstyret med touchskærm.

Læs mere om HP Elite Dragonfly

HP ELITEBOOK 800-SERIEN G6

Tynd, let og smukt designet med sikkerhedsfunktioner og avancerede værktøjer, der sørger for, at du altid er produktiv. Med HP EliteBook 800-serien kan du klare selv de mest krævende opgaver hurtigt og effektivt, takket være ydeevnen og teknologier tilpasset dit professionelle liv. En pc der passer til langt de fleste arbejdspladser og behov, uanset om der arbejdes på kontoret, hjemmefra eller på landevejen.

Læs mere om HP Elitebook 800-serien G6

HP ELITEBOOK X360

Kreativitet på den mest effektive måde. Oplev den tyndeste og sikreste konvertible pc til professionel brug. En perfekt pc til mobile medarbejdere. Batterilevetid i særklasse, sikkerhed i højsædet og mulighed for at vælge imellem 5 betjeningstilstande der tilsammen giver 360 graders fleksibilitet til arbejde og underholdning. Med fem indstillinger, lynhurtig ydeevne og imponerende batterilevetid har denne konverterbare bærbare computer det bedste fra begge verdener. EliteBook x360 fås både i en 13″ og 14″ version og kommer med en suveræn lydoplevelse leveret af Bang & Olufsen og ukomprimeret sikkerhed med HP Sure.

Læs mere om HP Elitebook x360

ELITE X2 1012 G4

Få det bedste fra begge verdener med friheden og smidigheden af en tablet, kombineret med kraften i en bærbar computer. Med Elite x2 G4 får du ægte tabletfleksibilitet og integrerede sikkerheds- og fortrolighedsfunktioner, der giver dig fuld arbejdsfrihed og mulighed for at arbejde på din egen måde. Kombinér det med en suveræn lydoplevelse leveret af Bang & Olufsen og dermed får du den komplette oplevelse af tablet og pc i ét.

Læs mere om Elite x2 1012 G4

ZBOOK STUDIO G5

Gør arbejdsdagen til en leg med den ultimative kombination af design, funktionalitet og fuld ydeevne. Oplev HP’s tyndeste og letteste arbejdsstation. Med en størrelse på kun 39,6 cm (15,6″) er den ikoniske ZBook Studio HP’s tyndeste, letteste og smukkeste mobile arbejdsstation til dato. Bygget til ingeniører, arkitekter, filmfolk og andre kreative personer. HP ZBook Studio leverer en forbløffende styrke, som før kun var mulig med en arbejdsstation, i et slankt og let mobilt design.

Læs mere om ZBook Studio G5 og resten af ZBook familien

HP ELITE SLICE

Modernisér dit mødelokale. Oplev den stationære pc på en ny måde. Flot design og fremragende teknik kombineres smukt i den mindste stationære computer nogensinde. HP Elite Slice giver dig modulær fleksibilitet og fremragende funktionalitet på din computer og i mødelokalet.

Læs mere om HP Elite Slice

Se hele HP’s udvalg af docking-stationer, computerskærme, højttalere, tastaturer, høretelefoner, accessories og meget mere.

Skal vi hjælpe dig med markedets bedste løsninger? Du kan altid komme forbi hos Datacon Enterprise Solutions og se mange af HP’s nyheder live, eller vi kan komme ud til dig og vise dig dem.

Oplev HP's nye generation af Workstations

HP WORKSTATIONS

Med HP Z har HP annonceret verdens mest kraftfulde workstations. HP Z er designet til de mere krævende medarbejdere, med en ekstrem ydeevne, hidtil usete sikkerhedsfunktioner og et innovativt og fremtidssikkert design.

Den nye generation af desktop Workstations er skabt til at drive alt fra VR til Machine Learning. HP Z kommer samtidig med branchens mest omfattende sikkerhedsfunktioner som er designet til at beskytte selve enheden, brugerens identitet samt de data, der bliver lagret på systemet.

Med HP’s nye line-up af Workstations får du blandt andet:

N

HP Sure Start Gen33 der beskytter dit system med branchens første selvhelende BIOS

 

N

TPM 2.0 beskytter din identitet med hardwarebaseret kryptering for at sikre dine login-oplysninger

 

N

Secure Authentication til ekstra identitetsbeskyttelse med op til 4 autentificeringsværktøjer til login

 

N

HP Secure Erase med forbedret databeskyttelse og 5x overskrivning for at sikre, at alle data slettes og ikke kan genoprettes

 

Oplev HP's nye generation af Workstations

DET BLIVER IKKE BEDRE!

Forestil dig en enhed, som er designet med det ene formål, at klare intense arbejdsprocesser. Det er relevant inden for mange forskellige brancher, herunder medie og underholdning, softwareudvikling, produktdesign, virtuel reality, machine learning etc. Ens for alle er, at de kræver at deres arbejdsredskab har ydeevne på højeste niveau.

Du får også HP’s legendariske pålidelighed – mindst 368.000 test timer – en funktion, der også er med til at holde it-afdelingen glad!

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er HP Partner First Platinum – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HP Partner First Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.