HP PC’ER

HP er helt i front når det kommer til design, ydeevne, batterilevetid og opfyldelse af de mange krav vores travle arbejdsdag stiller. HPs bærbare, hybridcomputere og pc’er er helt i topklasse og der er masser af muligheder for, at finde dét der passer specifikt til jeres virksomhed eller organisation.

HP har den smukke HP Premium-familie – enheder til den, der vil have det hele og mere til. Der er tale om uovertruffen ydeevne og forførende design der overgår dine forventninger. Premium-familien imponerer med teknologi og forfinede materialer.

 

HÅNDVÆRK I FØRSTE RÆKKE

Dygtighed går frem for noget andet. Raffinerede materialer, banebrydende design og en konstruktion, hvor alt er i metal – er standard. HPs Eliteserie er nogle af de tyndeste, mest elegante og mest stilfulde maskiner på markedet. De er udstyret med nyeste Intel® Core™-processorer, skærme med høj oplysning og lyd fra Bang & Olufsen.

Flemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

UDFORSK HPS NYESTE LINEUP

HP ELITEBOOK X360

Vi præsenterer den tyndeste og sikreste konvertible pc til erhvervslivet. Den perfekte pc til mobile medarbejdere. Batterilevetid i særklasse, sikkerhed i højsædet og mulighed for at vælge imellem 5 betjeningstilstande der tilsammen giver 360 graders fleksibilitet til arbejde og underholdning. Med fem indstillinger, lynhurtig ydeevne og imponerende batterilevetid har denne konverterbare bærbare computer det bedste fra begge verdener.

Læs mere om HP Elitebook x360

HP ELITEBOOK 1030

Spektakulær fra alle vinkler. Den kompakte og holdbare HP EliteBook 1030 har et flot kvalitetsdesign med stil og substans. Med den fantastiske skærm næsten uden ramme på 13,3″ er det den perfekte rejseledsager, og den er fuldt udstyret med HPs førende sikkerheds- og administrationsløsninger.

Læs mere om HP Elitebook 1030

ELITE X2 1012

Nye standarder for fremtiden. Elite x2 1012 er en gennemtestet 2-i-1 med tastatur, der er fremstillet med præcision. Denne tynde og lette maskine er designet til at imødekomme alle dine behov i løbet af en arbejdsdag. Total kompromisløs Business Tablet og PC. Nytænkende, kun 8 mm tyk og suveræn lang batteritid.

Læs mere om Elite x2 1012

ZBOOK STUDIO

Gør arbejdsdagen til en leg med den perfekte kombination af skønhed, funktionalitet og fuld ydeevne. Med en størrelse på kun 39,6 cm (15,6″) er den ikoniske ZBook Studio HPs tyndeste, letteste og smukkeste mobile arbejdsstation til dato. Bygget til ingeniører, arkitekter, filmfolk og andre kreative personer. HP ZBook Studio leverer en forbløffende styrke, som før kun var mulig med en arbejdsstation, i et slankt og let mobilt design.

Læs mere om ZBook Studio

HP ELITEBOOK 800-SERIEN

Tynd, let og klar til arbejde. Med HP EliteBook 800-serien kan du klare selv de mest krævende opgaver hurtigt og effektivt, takket være ydeevnen og teknologier i erhvervsklassen. En pc der passer til langt de fleste arbejdspladser og behov, uanset om der arbejdes på kontoret, hjemmefra eller på landevejen.

Læs mere om HP Elitebook 800-serien

HP ELITE SLICE

Modernisér dit mødelokale. Oplev den stationære pc på en ny måde. Flot design og fremragende teknik kombineres smukt i den mindste stationære computer nogensinde. HP Elite Slice giver dig modulær fleksibilitet og fremragende funktionalitet på din computer og i mødelokalet.

Læs mere om HP Elite Slice

HP ELITE X3

Enheden, der dækker alle behov. HP Elite x3 kombinerer computerens styrke og produktivitet med en tablet-pc’s bærbarhed og en smartphones nemme tilslutning i en stilfuld og sikker enhed, der kan dockes med dine skærme og tastatur.

Læs mere om HP Elite x3

Skal vi hjælpe dig med markedets bedste løsninger? Du kan altid komme forbi hos Datacon Enterprise Solutions og se mange af HPs nyheder live, eller vi kan komme ud til dig og vise dig dem.

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.