HP PC

HP PC’ER

HP er helt i front når det kommer til design, ydeevne, batterilevetid og opfyldelse af de mange krav vores travle arbejdsdag stiller. HPs bærbare, hybridcomputere og pc’er er helt i topklasse og der er masser af muligheder for, at finde dét der passer specifikt til jeres virksomhed eller organisation.

HP har den smukke HP Premium-familie – enheder til den, der vil have det hele og mere til. Der er tale om uovertruffen ydeevne og forførende design der overgår dine forventninger. Premium-familien imponerer med teknologi og forfinede materialer.

 

HÅNDVÆRK I FØRSTE RÆKKE

Dygtighed går frem for noget andet. Raffinerede materialer, banebrydende design og en konstruktion, hvor alt er i metal – er standard. HPs Eliteserie er nogle af de tyndeste, mest elegante og mest stilfulde maskiner på markedet. De er udstyret med nyeste Intel® Core™-processorer, skærme med høj oplysning og lyd fra Bang & Olufsen.

Flemming PoulsenFlemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

UDFORSK HPS NYESTE LINEUP

HP ELITEBOOK 800-SERIEN G6

Tynd, let og smukt designet med sikkerhedsfunktioner og avancerede værktøjer, der sørger for, at du altid er produktiv. Med HP EliteBook 800-serien kan du klare selv de mest krævende opgaver hurtigt og effektivt, takket være ydeevnen og teknologier tilpasset dit professionelle liv. En pc der passer til langt de fleste arbejdspladser og behov, uanset om der arbejdes på kontoret, hjemmefra eller på landevejen.

Læs mere om HP Elitebook 800-serien G6

HP ELITEBOOK X360

Kreativitet på den mest effektive måde. Oplev den tyndeste og sikreste konvertible pc til professionel brug. En perfekt pc til mobile medarbejdere. Batterilevetid i særklasse, sikkerhed i højsædet og mulighed for at vælge imellem 5 betjeningstilstande der tilsammen giver 360 graders fleksibilitet til arbejde og underholdning. Med fem indstillinger, lynhurtig ydeevne og imponerende batterilevetid har denne konverterbare bærbare computer det bedste fra begge verdener.

Læs mere om HP Elitebook x360 G2

HP ELITEBOOK X360 1030 G4

Du får den perfekte kombination af design og mobilitet med denne konvertible laptop i aluminium. EliteBook x360 1030 G4 kommer med en suveræn lydoplevelse leveret af Bang & Olufsen, kombineret med en imponerende batterilevetid og ukomprimeret sikkerhed med HP Sure.

Læs mere om HP Elitebook x360 G4

HP ELITEBOOK 1040 

Spektakulær fra alle vinkler. Den kompakte og holdbare HP EliteBook 1040 har et flot design med stil, kvalitet og substans. HPs kraftigste, ultratynde bærbare 35,56 cm (14″) sætter skub i de daglige opgaver og gør selv de sværeste opgaver til en leg med  branchens førende sikkerhedsfunktioner. Ideel til professionelle på farten, der har brug en god og solid bærbar computer med udvidet system- og grafikydelse.

Læs mere om HP Elitebook 1040 G4

ELITE X2 1012 G4

Få det bedste fra begge verdener med friheden og smidigheden af en tablet, kombineret med kraften i en bærbar computer. Med Elite x2 G4 får du ægte tabletfleksibilitet og integrerede sikkerheds- og fortrolighedsfunktioner, der giver dig fuld arbejdsfrihed og mulighed for at arbejde på din egen måde. Kombinér det med en suveræn lydoplevelse leveret af Bang & Olufsen og dermed får du den komplette oplevelse af tablet og pc i ét.

Læs mere om Elite x2 1012 G4

ZBOOK STUDIO G5

Gør arbejdsdagen til en leg med den ultimative kombination af design, funktionalitet og fuld ydeevne. Oplev HPs tyndeste og letteste arbejdsstation. Med en størrelse på kun 39,6 cm (15,6″) er den ikoniske ZBook Studio HPs tyndeste, letteste og smukkeste mobile arbejdsstation til dato. Bygget til ingeniører, arkitekter, filmfolk og andre kreative personer. HP ZBook Studio leverer en forbløffende styrke, som før kun var mulig med en arbejdsstation, i et slankt og let mobilt design.

Læs mere om ZBook Studio G5

HP ELITE SLICE

Modernisér dit mødelokale. Oplev den stationære pc på en ny måde. Flot design og fremragende teknik kombineres smukt i den mindste stationære computer nogensinde. HP Elite Slice giver dig modulær fleksibilitet og fremragende funktionalitet på din computer og i mødelokalet.

Læs mere om HP Elite Slice

Se hele HP’s udvalg af docking-stationer, computerskærme, højttalere, tastaturer, høretelefoner, accessories og meget mere.

Skal vi hjælpe dig med markedets bedste løsninger? Du kan altid komme forbi hos Datacon Enterprise Solutions og se mange af HPs nyheder live, eller vi kan komme ud til dig og vise dig dem.

Oplev HP's nye generation af Workstations

HP WORKSTATIONS

Med HP Z har HP annonceret verdens mest kraftfulde workstations. HP Z er designet til de mere krævende medarbejdere, med en ekstrem ydeevne, hidtil usete sikkerhedsfunktioner og et innovativt og fremtidssikkert design.

Den nye generation af desktop Workstations er skabt til at drive alt fra VR til Machine Learning. HP Z kommer samtidig med branchens mest omfattende sikkerhedsfunktioner som er designet til at beskytte selve enheden, brugerens identitet samt de data, der bliver lagret på systemet.

Med HP’s nye line-up af Workstations får du blandt andet:

N

HP Sure Start Gen33 der beskytter dit system med branchens første selvhelende BIOS

 

N

TPM 2.0 beskytter din identitet med hardwarebaseret kryptering for at sikre dine login-oplysninger

 

N

Secure Authentication til ekstra identitetsbeskyttelse med op til 4 autentificeringsværktøjer til login

 

N

HP Secure Erase med forbedret databeskyttelse og 5x overskrivning for at sikre, at alle data slettes og ikke kan genoprettes

 

Oplev HP's nye generation af Workstations

DET BLIVER IKKE BEDRE!

Forestil dig en enhed, som er designet med det ene formål, at klare intense arbejdsprocesser. Det er relevant inden for mange forskellige brancher, herunder medie og underholdning, softwareudvikling, produktdesign, virtuel reality, machine learning etc. Ens for alle er, at de kræver at deres arbejdsredskab har ydeevne på højeste niveau.

Du får også HP’s legendariske pålidelighed – mindst 368.000 test timer – en funktion, der også er med til at holde it-afdelingen glad!

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er HP Partner First Platinum – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HP Partner First Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.