HP Print

LAD OS HJÆLPE MED DIN PRINTSTRATEGI

Jo større en virksomhed og organisation er, desto større er behovet for at have en egentlig printstrategi. Hvor skal printerne placeres? Skal man eje eller leje? Hvilke medarbejdere har brug for hvad? Og hvordan skaber man overblik over vedligeholdelse og service? Det er nogle af de udfordringer, som Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe med at imødekomme med sit omfattende udvalg af printløsninger og strategier til virksomheder og offentlige institutioner.

 

ADMINISTRER DIN VIRKSOMHED OG IKKE PRINTERE

Vores foretrukne leverandør på print er HP Inc. Uanset om du ejer en lille virksomhed eller driver en stor virksomhed, kan du regne med HPs pålidelige og omkostningseffektive printere.

HPs printere tilbyder også alt inden for sikkerhed, da virksomhedens printere er en af de steder hackere elsker at bruge som indgangsdør til virksomhedens systemer. HP integrerer sikkerhed i alle deres produkter, for at sikre vores virksomheder.

 

ØKONOMI & STRATEGI

Mange virksomheder er ikke klar over, hvor stor en udgift virksomhedens printløsning egentlig er. Derudover er den ofte en enorm belastning for miljøet.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning omkring, hvordan du sikrer dig, at du udnytter dine eksisterende eller nye printere bedst muligt. Gennemgang af din printinfrastruktur giver en forståelse af aktuelle omkostninger og muliggør planlægning af en optimeret installation.

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

12 SIKKERHEDSRÅD TIL AT BESKYTTE DIN VIRKSOMHED

PC’er og printere er i stigende grad adgangspunkt til netværket, hvilket udnyttes af cyberkriminelle. Tjek HP’s 12 sikkerhedstips til øget sikkerhed herunder.

HP infografik

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er HP Partner First Platinum – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HP Partner First Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.