LAD OS HJÆLPE MED DIN PRINTSTRATEGI

Jo større en virksomhed og organisation er, desto større er behovet for at have en egentlig printstrategi. Hvor skal printerne placeres? Skal man eje eller leje? Hvilke medarbejdere har brug for hvad? Og hvordan skaber man overblik over vedligeholdelse og service? Det er nogle af de udfordringer, som Datacon Enterprise Solutions kan hjælpe med at imødekomme med sit omfattende udvalg af printløsninger og strategier til virksomheder og offentlige institutioner.

 

ADMINISTRER DIN VIRKSOMHED OG IKKE PRINTERE

Vores foretrukne leverandør på print er HP Inc. Uanset om du ejer en lille virksomhed eller driver en stor virksomhed, kan du regne med HPs pålidelige og omkostningseffektive printere.

HPs printere tilbyder også alt inden for sikkerhed, da virksomhedens printere er en af de steder hackere elsker at bruge som indgangsdør til virksomhedens systemer. HP integrerer sikkerhed i alle deres produkter, for at sikre vores virksomheder.  Se mere her

Lad HP Managed Print Services hjælpe dig med at opretholde din flåde af printere med forbedret sikkerhed og kvalitet på udskrifterne. Budskabet er, at du gør mere og sparer mere – sikkert.

ØKONOMI & STRATEGI

Mange virksomheder er ikke klar over, hvor stor en udgift virksomhedens printløsning egentlig er. Derudover er den ofte en enorm belastning for miljøet.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning omkring, hvordan du sikrer dig, at du udnytter dine eksisterende eller nye printere bedst muligt. Gennemgang af din printinfrastruktur giver en forståelse af aktuelle omkostninger og muliggør planlægning af en optimeret installation.

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.
STÆRKE PARTNERE
Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.