Lenovo PC

LENOVO PC’ER

Datacon Enterprise Solutions er Lenovo PC Platinum Partner. Det er din garanti for, at vi har stor viden om Lenovos løsninger og produkter.

Lenovo er et af de absolut mest populære computer brands. Du får et skarpt produkt der kan klare alle arbejdsopgaver i fuldendt design til en lige så skarp pris. Stationære computere, bordcomputere & alt i en-computere. Lenovos produkter er hurtige, lette og meget alsidige.

Lenovo er verdens største PC-producent i antal solgte pc’er, hvilket er din garanti for, at du ikke går galt i byen med deres produkter. Lenovo har alt inden for pc’er, tablets, smartphones og arbejdsstationer. Lenovo er især kendt for produkterne Think Pad og Yoga.

Lenovo tilbyder også hybridden; IdeaPad Yoga, der er en blanding af en bærbar pc og en tablet – rigtig smart, hvis du har behov for enkeltheden ved en tablet, men også har behov for at kunne arbejde på den.

Flemming PoulsenFlemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

UDFORSK LENOVOS NYESTE LINEUP

LENOVO X1 YOGA

Med denne 2-i-1 computer følger en fantastisk skærm med intense farver og stor kontrast. Du får oven i købet en genopladelig pen, der kan dockes, samt den hurtigste og mest avancerede mobile bredbåndsteknologi, der findes på markedet.

Læs mere om Lenovo X1 Yoga

THINKPAD X1 CARBON

Den nye X1 Carbon har kulfiberforstærket kabinet og består holdbarhedstest under ekstreme forhold. Desuden tilbyder den lang batteritid, mere effektiv storage-performance samt innovative og trådløse dockingmuligheder.

Læs mere om Thinkpad X1 Carbon

THINKPAD X1 TABLET

Denne unikke tablet giver dig mulighed for at ændre enheden til en bærbar computer, en projektor eller et 3D-kamera. Med det aftagelige tastatur kan du desuden gøre din X1 Tablet personlig med et udvalg af farver.

Læs mere om Thinkpad X1 Tablet

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Lenovo Platinum PC Partner – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise.

Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services. Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

Lenovo Platinum PC Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.