FLEKSIBELT DESIGN – FREMRAGENDE YDEEVNE

En kombination af Datacon Enterprise Solutions’ 30 års erfaring fra detailbranchen kombineret med produkter fra HP, giver dig individuelle løsninger, baseret på standardkomponenter. Det giver en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift.

Detailhandlere kan se frem til at effektivisere arbejdsgange betydeligt ved hjælp af mulighederne i HPs nyeste POS-system. Fleksibelt design – elegante og brugervenlige enheder med komplementære perifere enheder til at opfylde forretningsbehovene, samtidig med at kundens oplevelse forbedres.

HPs POS’er leverer fremragende ydeevne og de er samtidig bygget til at imødekomme detailhandlens krav med de nyeste processorer, størrelser der passer til omgivelserne, støv- og vandafvisende skærme etc.

Vil I helt tæt på jeres kunder, tager vi gerne en snak om hvordan vi kan forbinde dine kunders besøgsdata i en simpel platform, der kan fortælle alt om besøgende og forbipasserende. Værktøjet integreres med jeres marketingafdeling og derved kan jeres annoncering, display screens samt e-mail-udsendelser tilpasses kundernes specifikke behov.

HPs aller nyeste modeller ‘Elite POS’ leveres med self-healing PC BIOS og firmware der beskytter mod angreb, så dine data, devices og kunder forbliver beskyttet og sikre. Der er mulighed for ekstra beskyttelse med HP Sure Start Gen3 – adgangskontrol med Device Guard og Credential Guard – en nem form for beskyttelse med mulighed for fingeraftrykslæser.

HVAD KAN VI?

Vi kan hjælpe med POS’er, kiosker, tablets, bonprintere, kasseskuffer m.m. samt betalingsterminaler fra Verifone. Derudover har vi nogle af landets skarpeste netværkskompetencer in-house og kan hjælpe jer med et dynamisk netværk.

Det vil igen forbedre kundernes generelle købsoplevelse og give jer tidssvarende teknologier.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Vi holder specielt meget af integrationen fra betalingsterminalerne, der taler direkte sammen med vores AX, så vi her på kontoret hele tiden er online, ikke bare med de danske forretninger, men også butikkerne i Norge og Sverige.
STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.