POS-systemer

FLEKSIBELT DESIGN – FREMRAGENDE YDEEVNE

En kombination af Datacon Enterprise Solutions’ 30 års erfaring fra detailbranchen kombineret med produkter fra HP, giver dig individuelle løsninger, baseret på standardkomponenter. Det giver en øget sikkerhed for hurtig og effektiv implementering og sikker drift.

Detailhandlere kan se frem til at effektivisere arbejdsgange betydeligt ved hjælp af mulighederne i HPs nyeste POS-system. Fleksibelt design – elegante og brugervenlige enheder med komplementære perifere enheder til at opfylde forretningsbehovene, samtidig med at kundens oplevelse forbedres.

HPs POS’er leverer fremragende ydeevne og de er samtidig bygget til at imødekomme detailhandlens krav med de nyeste processorer, størrelser der passer til omgivelserne, støv- og vandafvisende skærme etc.

Vil I helt tæt på jeres kunder, tager vi gerne en snak om hvordan vi kan forbinde dine kunders besøgsdata i en simpel platform, der kan fortælle alt om besøgende og forbipasserende. Værktøjet integreres med jeres marketingafdeling og derved kan jeres annoncering, display screens samt e-mail-udsendelser tilpasses kundernes specifikke behov.

HPs aller nyeste modeller ‘Elite POS’ leveres med self-healing PC BIOS og firmware der beskytter mod angreb, så dine data, devices og kunder forbliver beskyttet og sikre. Der er mulighed for ekstra beskyttelse med HP Sure Start Gen3 – adgangskontrol med Device Guard og Credential Guard – en nem form for beskyttelse med mulighed for fingeraftrykslæser.

HVAD KAN VI?

Vi kan hjælpe med POS’er, kiosker, tablets, bonprintere, kasseskuffer m.m. samt betalingsterminaler fra Verifone. Derudover har vi nogle af landets skarpeste netværkskompetencer in-house og kan hjælpe jer med et dynamisk netværk.

Det vil igen forbedre kundernes generelle købsoplevelse og give jer tidssvarende teknologier.

Bo ReggelsenBo Reggelsen
CTO & CMO

T: +45 20 285 170   
Send en mail til Bo

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er HP Partner First Platinum – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HP Partner First Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.