Print Management

GENNEMSKUELIGE PRINTAFTALER

Print management-værktøjer anvendes til at styre, overvåge og kontrollere outputenheder. Værktøjet tilbyder et utal af funktioner såsom fjernkonfiguration, adgangskontrol, fejlfinding og proaktiv administration af forbrugsvarer samt dokumentomkostning-regnskab.

Dette er afgørende for at sikre, at printmiljøet er forvaltet fornuftigt og virksomheden formår at udnytte de omkostningsbesparelser og produktivitetsfordele der er ved at bruge alsidige netværksbaserede, multifunktionelle enheder (MFP’er).

 

SPAR PÅ FORBRUGSSTOFFER

Datacon Enterprise Solutions er blandt de få partnere, HP har udvalgt til at sælge løsninger på kontrakt. Vi tilbyder – ligesom for vores andre it-løsninger – fuldstændig gennemskuelige aftaler uden komplekse bindinger.

Når I køber en ny HP-printer indgår I en aftale om, kun at benytte originale HP-forbrugsstoffer. Aftalen kan løbe i hhv. 1, 3 eller 5 år, og priserne vil være så fordelagtige, at det ikke ville kunne betale sig at benytte andet end de originale tonere m.m. I betaler kun for de forbrugsstoffer, I rent faktisk bruger, og når aftalen indgås, opnår man de samme fordele som på en velkendt klikprisaftale.

Du kan spare mange penge ved at udskifte dine netværksprintere til en samlet HP-printløsning. Er du interesseret i gode råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

VI SPARER PENGE FOR DIG

Vi tilbyder alle virksomheder, der har min. 10 netværksprintere et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gennemgår den nuværende løsning og giver forslag til optimering.

Derudover kan du få lavet en analyse, som omfatter 1 måneds elektronisk dataindsamling fra dine netværksprintere og efterfølgende ca. 6 timers analysearbejde og afrapportering, hvis du har min. 50 netværksprintere. På den måde kan du se, hvor meget du kan spare.

Du får en 4 siders rapport med et krystalklart overblik over din nuværende printstatus:

  • Antal og fordeling af enheder
  • Printvolumen
  • Farve- & sort/hvid-forbrug
  • Strømforbrug
  • Beregning af din mulige besparelse

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

UDVALGTE KUNDER

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er HP Partner First Platinum – det højeste niveau af kompetencer, certificeringer og ekspertise. Det betyder, at vi er klædt på til at give dig den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi har specialister klar til at sikre jeres it-løsning hele vejen rundt – fra behovsafklaring til design af løsning, levering, installering, serviceaftaler og managed services.

Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

HP Partner First Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.