KUNDECASES

VI SKABER VÆRDI FOR VORES KUNDER

Datacon Enterprise Solutions leverer forretningskritiske branche-, it- og hostingløsninger. Vi rådgiver, optimerer og effektiviserer it-infrastruktur for offentlige, store og mellemstore virksomheder. På hosting omfatter ydelserne hosting, driftsaftaler, managed services, service management samt applikationsservices.

For hvor it tidligere blev opfattet som forretningsunderstøttende, ser vi det i dag som direkte forretningsskabende. Den holdning afspejler hele vores virksomhed – og i måden vi tænker løsninger på. Men tag ikke kun vores ord for gode varer, så derfor kan du læse mere om hvad vores kunder synes om vores løsninger her.

Du er også velkommen til at tage direkte fat i os, så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan skabe mere værdi for din forretning.

Vælg en kategori for at se mere.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Partner Platinum. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.