DCES bil

KUNDECASES

UDVALGTE KUNDECASES

PlanBørnefonden Kundecase

 

 

 

 

”Det giver god tryghed at hoste vores servere og backup hos DCES, hvor der er fuld redundans på både backup, servere og netværk, samt at de sørger for at alle vores servere til enhver tid er opdaterede med de sidste sikkerhedsopdateringer.”

 

 

 

Læs mere

Danske Commodities Kundecase

 

 

 

”DCES har været utrolig dygtige og professionelle under hele forløbet. Det gav en stor tryghed i processen, og vi kom rigtig godt i mål med en virkelig stærk løsning!”

 

 

Læs mere

Region Hovedstaden Kundecase

 

 

 

”Datacon Enterprise Solutions er specialiseret i kompleks it-infrastruktur og er helt bevidste om, at denne her opgave mere end nogen anden kræver, at de kan se ind i fremtiden. Men det er præcis det, de er gode til.”

 

 

Læs mere

P/F Poul Hansen Kundecase

 

 

 

 

”DCES er meget kompetente at handle med. De kommer til Færøerne to gange om året og kigger systemerne igennem, og ellers kører alting remote og det fungerer rigtig godt.”

 

 

 

Læs mere

ICES Kundecase

 

 

 

”På så stort et projekt er der mere behov for en samarbejdspartner end en leverandør. DCES er rigtig dygtige. De ved hvad de taler om, og arbejder hurtigt og effektivt. Og så har jeg fået den rigtige pris første gang. Den oplevelse har jeg ikke haft med andre leverandører.”

 

 

Læs mere

IT-Universitetet Kundecase

 

 

 

”Implementeringen gik væsentlig nemmere, fordi eksperterne er tættere på og der er meget større viden omkring produktet.”

 

 

Læs mere

Syddansk Universitet Kundecase

 

 

”Der var nogle ret store spillere med i opløbet, men Datacon havde det bud, som vandt, fordi de var mest kvalificeret til opgaven.”

 

 

Læs mere

Vækstfonden Kundecase

 

 

”Som det aktuelle billede ser ud, er vi i rimelig sikker havn med denne løsning. Jeg har en god fornemmelse for, at det er svært at blive ramt.”

 

 

Læs mere

Rysensteen Kundecase

 

 

”Gymnasiets netværk er nu sikret fire til fem år frem i tiden. Ikke mindst fordi de nu har værktøjer til at kunne være på forkant med udviklingen på nettet.”

 

 

Læs mere

Datacon Enterprise Solutions leverer forretningskritiske branche-, it- og hostingløsninger. Vi rådgiver, optimerer og effektiviserer it-infrastruktur for offentlige, store og mellemstore virksomheder. På hosting omfatter ydelserne hosting, driftsaftaler, managed services, service management samt applikationsservices.

For hvor it tidligere blev opfattet som forretningsunderstøttende, ser vi det i dag som direkte forretningsskabende. Den holdning afspejler hele vores virksomhed – og i måden vi tænker løsninger på. Men tag ikke kun vores ord for gode varer, så derfor kan du læse mere om hvad vores kunder synes om vores løsninger her.

Du er også velkommen til at tage direkte fat i os, så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan skabe mere værdi for din forretning.

ALLE KUNDECASES

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.